Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky jsem čerstvě těhu přesně dneska 5+0tt a chtěla bych s někým kdo taky čeká na přelomu duben-květen 2016 pokecat ![]()
@kacula1111 Ahoj, ja objevila dve carky v nedeli. Dnes bych dle posledni ms mela byt 4+1. Uz jsi byla u lekare?
@Ludulu87 Ahoj ja jsem objevila // v sobotu a to dokonce na 3 testech..tak jsem si v pondělí volala k dr. A vzala mne hned..sice nebylo mimi ještě vidět ale potvrdila mi to podle sliznice a samozřejmě podle testů… A ty si už volala dr??
@kacula1111 jeste ne, budu volat dnes nebo zitra. Mam od utery sileny migreny, mota se mi hlava a trochu zvracim, tak snad to bude dobry
musela jsem si vzit i dovolenou
Bude to tvoje prvni miminko? ![]()
@Ludulu87 Tak to ti nezávidím já kromě bolesti podbřišku a bolesti prsou nepociťuji žádnou změnu
ano je to první miminko a u tebe?? Mně bylo řečeno od mojí sestry která má termín v listopadu že těhu příznaky mizí až tak kolem 5 měsíce tak snad ti to skončí dřív
a kdy si měla poslední MS??
@kacula1111 taky to bude moje prvni miminko, posledni ms jsem mela 29.7. a dalsi ted v sobotu nedorazila
![]()
@Ludulu87 Tak to si měla fajn ja ji měla dostat minulou středu a ve čtvrtek test negativni a ukázalo se mi to až v sobotu..asi byla pozdě ovulace
v pondělí jdu opět k dr.. jestli už bude něco vidět
a odkud si?? A kolik ti je ![]()
@kacula1111 Tak akorát jsem volala paní doktorce a jdu k ní v pondělí odpoledne, tak jsem na to zvědavá
hrozně se těším
ja jsem z Plzně a je mi 28 a Tobě? Já dělala test v sobotu hned ráno a negaivní, tak jsem z toho byla docela smutná, ale nedalo mi to a v neděli už byl pozitivní ![]()
@Ludulu87 No já jedu ráno v pondělí tak jsem taky zvědavá
některé holky už psali že po 5tt už bylo vidět srdíčko tak uvidím jestli už
bude nebo ne
a vy jste se snažili nebo náhoda
já jsem ze Zbiroha a je mi taky 28 ![]()
@kacula1111 Jeee tak to je kousek
My jsme se s manželem snažili od května
takže docela fofr
Tak to mi určitě dej v pondělí vědět, jak jsi dopadla
budu držet palce aby už bylo ![]()
@Ludulu87 No taky dej pak vědět co a jak u doktora
už budeš 4+5tt tak by ti to měli potvrdit a možná bude vidět fazolka…u každého je to jinak
my se s manželem snažili měsíc tak jsem si říkala když se to opozdilo že třeba ze stresu nebo nějaká změna a ono to byla ta nejlepší změna v životě
tak ti držím pěsti u dr. ![]()
@kacula1111 Děkuji, tak to je paráda, že se Vám to povedlo hned ![]()
@Ludulu87 No nečekali jsme to
a jsem ráda že jsem tady našla taky budoucí maminku hned na počátku těhu
mám opravdu radost ![]()
Ahoj holky! Můžu se přidat - já objevila dvě čárky dnes
manžel se mi vrací až v pondělí v noci tak aspoň pokecám tady na emiminu… snažili jsme se dohromady asi 5 měsíců..jáááj jsem ještě hrozně v šoku. Nečekala jsem, že se to podaří..