Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky! Chtěla bych s někým prožívat druhé tehulkovani a rada se seznamim s někým novým.
Pro úvod. Jmenuji se Katka, jsem z Olomouce dnes 15+6 a termínem máme 10.1.2016 pohlaví zatím neznáme.
![]()
Ahoj,
Ja take cekam druhe miminko. Jsem 15+4, ale termin mam zatim 18.1. Miminko je podle utz vetsi ![]()
Jinak jsem z Prahy.
Jak mas stare prvni ditko?
Ahojky, tak já se k vám taky přidám, dneska jsem 16+1, termín 9.1.2016
) První těhotenství..
Teda, měla jsem rodit 6.8., ale bohužel..mno ale to už je fuč, teď je to tak. ![]()
Ahoj, zdravím tě! Už v jedné takové skupince jsem, tak jsem nakoukla jen ze zvědavosti a vidím, že jsi z Olomouce, tak se taky přidám
Jmenuji se Zuzana, jsem z malé vesnice u Olomouce a termín mám dle UZ 9/1/2015 a dle MS 11/1/2015 a čekám své první
Takže je celkem možné, že se potkáme v porodnici ![]()
Ahojte…čekám také druhé
doma mám už 17 měsíční holčičku a nyní jsem 15+2, termín 14.1, ale z důvodů sekce budeme mít chlapečka doma o týden dřív ![]()
Tak teď jen, aby vše bylo bez komplikací ![]()
Tak já mám termín 8.1 2016 dle menzesu a druhý termín je 6. 1. 2016 dle ultrazvuku, čili hodně blízko sebe ![]()
registrovaná jsme v Podolí, je tu někdo kdo taky?
Holky chtela bych se vas zeptat, zda nevite, k cemu je odber krve ve 14tt? screning v 1.trimestru dopadl pry dobre ale i pres to jsem byla pozvana jeste na jeden odber ted ve 14tt.
Jsem rada, ze nas tu pribylo. ![]()
@Matynečka Mam syna Matyska 2 roky a 8mesicu.
@misheila7 ted uz bude urcite vsechno v pohode.
mame terminky hned po sobe.
@cucik14 Tak to jsem rada! A kde presne bydlis?
@kessi22 Urcite vse klapne. Takze ty uz pohlavi vis?
@jamo a to si te pozvali na genetiku nebo tva dr? Vim ze se v tomto obdobi delaji i triple testy, ale ty se delaji na gynde. Ja u syna taky byla podruhe na genetice na krvy, skrz matcinu diagnozu, aby mi vyloucili spatny gen, ale to by ti meli rict.
Holky nechcete si dat nejakou profilovku? Bud fotku nebo obrazek, at jste lepe k rozeznani?
A kdo z vas uz vi pohlavi? U syna jsem to vedela ve 13tt a ted zatim nic. Ale to jen proto, ze jsem tehdy musela znovu na tu genetiku. Muzu se zeptat kolik vam je? Me 25
Mě je 24let a na screeningu mi řekli, že to bude pravděpodobně kluk, ale my bychom chtěli holčičku, tak pořád doufáme
Bydlím ve Vrbátkách, asi 15 km od Olomouce směrem na Prostějov. Ty jsi přímo z Olomouce?
@cucik14 Ja taky chtela hrozne holcicku, dokonce mi na prvni genetice rekli, ze to vypada na holku a pak pani dr rekla, ze to kluk nejspis nebude. Ja uz s tim samozrejme pocitala s zacala nakupovat
o tyden pozdeji, kdyz jsem musela znovu na krek kvuli DNA tak mi rekla druha dr 100% kluk, ale muzu rict, ze jsem ted rada, ze mam starsiho kluka. Ted uz by to chtelo tu holcicku…
byla bych moc rada, u nas jsou zatim je kluci. Za me byla era kluku v dobe, kdy jsem cekala Matu a ted zase holky, tak snad zase pujdu s davem. ![]()
Ale jak pisu, i kdyz tvrdi nejspis kluk, zatim tomu moc never. ![]()
Holky vy co cekate prvni ditko, tak pracujete.?
Příspěvek upraven 25.07.15 v 23:19
Ahoj holky,
take čekám druhé miminko. Jsem 14plus5 a termín mám psaný 20.1.
.
Mému synovi bylo ted 7. a jsme kousek od Karlových Varů. Screening máme za sebou, dopadl dobře a nevíme co čekáme. ![]()
@marcelka88 ahoj taky te vitam. Dnes se moc doktorum do zdelovani pohlavi moc nechce koukam ![]()
A co by jsi chtela? Ja jdu na kontrolu az 15.8 pry uz mi to rekne slibovala
Ja jsem si to ted nechtela nechat rikat, pritel porad at se zaptam a jak to do me porad hustil, tak jsem ted jeste vic zvedava nez on… ![]()