Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
1.8.15 20:25

@Misheila to mě mrzí že na tebe něco leze, snad se toho brzo zbavíš :hug: jinal z chlapa si nic nedelej to za to nestojí ty nervy, já jsem taky dnes večer sama doma ;) bohužel… já vegetim u tv :) já vymýšlela jak originálně oznámit přírůstek do rodiny ale pohlaví asi řeknem normálně. Já nevím čím to je ale mám takový pocit že čekám kloučka :srdce: jsem vážně zvědavá jaká bude skutečnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.15 20:35

@Lucii92 No tak to moc gratuluji! :potlesk: :kytka: a co jste s přítelem chtěli? My máme na kluka asi Adámka, je to těžké, na holčičku máme hned několik jmen. U prvního jsme se až skoro do termínu dohadovali…přítel chtěl Daniela a já Matěje.

@misheila7 dej mu zleva, zprava a bude :mrgreen:
Tak odpočívej a vylež to, čajíčkuj a čajíčkuj. Asi na tebe vlezl nějaký bacil.

@jamo Ta zvědavost je hrozná že? :D Já mám obavu, že na kontrole mi nic neřekne a pokud bude zase na genetice ta výborná doktorka, která ani neví, jak se rozlišuje pohlaví, tak mám asi ještě dlouho smolíka… ale pokud mi to do druhé genetiky neřeknou, tak už to asi ani vědět nechci a necháme si to jako překvápko. (alespoň neutratím)

@misheila7 já bych to právě nikomu říct nechtěla…tak uvidíme, ale aby to přítel nevykecal no… :roll: možná se pochlubíme, ještě se uvidí, ale nic spešl asi ne, jedině, kdyby to asi byla holka. Možná bych koupila něco růžového a ukázala bych co jsem miminku koupila.

A jak jste to vůbec řekli přítelům a mnželům…jé ani nevím, jestli je tady některá z vás vdaná.

Já se asi z toho kluka zblázním, dnes tak vyvádí…jsem už po dnešku fakt hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.8.15 20:36

No když mi řekne, že je to normální, že chodí chudáček do práce, tak má právo si chodit kdy chce. A ženská aby na něj čekala ne? S pupkem a pak s miminkem. Ty chlapi se maj stejně nejlíp.
No nesmim se nervovat, chudík mrňousek, ještě bude nervóza.
Taky mi moje intuice říká, že to bude kluk a 5. holčičku do rodiny asi nepřinesu.. :D Je to jedno, hlavně ať je to vše ok..
A holky vy budete mít mimča v pokojíčku? Já teda ani žádnej v bytě nemám :D Ale i kdybych měla, měla bych ho v ložnici zezačátku.. ne?
Kdyby v tý tv něco dávali aspoň!!! Nemáte nějakej tip na filmek? nejlépe komedii :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.15 20:39

@Matynečka No vidíš nový kočárek. A malému je kolik rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
1.8.15 20:43

@Katuška.B abych rekla pravdu tak mi to bylo jedno a manzel si pral kluka:)a to se mu splnilo. Jinak Adamka chci taky a toho si prosadim!!:D:D manzel chce Michala po sobe ale nechci doma stareho a mladeho:) Jinak favority mame jeste Simona a Matyase:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.8.15 20:44

@Katuška.B Tybrďo a to vydržíš? já se s mamkou a ségrama dost bavím a vlastně jsem i dost ukecaná, takže bych to nevydržela.. Jako že mi teď říkal, že to bude kluk, to jsem nikomu neřekla, to jsem vydržela. Ale pak se těším, až to řeknu. Obzvlášť když jsou všichni hrozně zvědaví, zda to bude 5. holka.
Zleva zprava mu dám, protože se někdy chová jak malej smrad, ne jako dospělej chlap. To jsem zvědavá, v kolik mi zavolá, ať pro něj jedu. :pocitac:
Vdaná já teda nejsem, ani to neplánuju v nejbližší době. Je to všecko krásný, ale letos mám za sebou dvě svatby a z těch peněz a nervů, co to stálo se mi chtělo zvracet.
Jako oznámení těhu? Když jsem byla těhotná poprvé, byla jsem v šoku, že jsem to nedokázala nijak originálně říct-sice jsme to plánovali, ale je to prostě uplně něco nepředstavitelného, že UŽ to je tady. Takže jsem to prostě nějak řekla, ani nevim jak a teď po druhé už jsem se hodně bála, že o to znova přijdu, takže jsem to bála vůbec vyslovit. 8o Teď už to doufám bude vše ok, ani si to v 18.tt teda nepřipouštím už, ikdyž stát se může cokoliv kdykoliv, ale na to člověk nesmí myslet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.15 20:46

@misheila7 Míši já mám tolik filmůůů…třeba teď stahujeme bezpečný přístav..zítra ti toho napíšu víc.
My pokojíček máme, ale miminko chci minimálně do roka v ložnici, Matýsek tam byl s námi do dvou a pak šel do pokojíku.

Kdysi jsem četla, že se dělala nějaká studie a prokázalo se, že u náhlého úmrtí novorozenců 90% z dětí byli sami v pokojíčku.
Třeba opravdu ty děti potřebují blízkost rodičů a některé nesnesou být sami ve tmě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
1.8.15 20:47

@Katuška.B taky mě to už napadlo, kolik nás je tu vdaných :mrgreen: já ne :( ale snad se dočkám :) v září oslavíme 6let.
@Misheila my pokojíček máme (zatím jen vymalovaný a prázdný) ale ze začátku budu mít postýlku taky u nás v ložnici :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.15 20:49

@Lucii92 přesně to jsem říkala i já. Nechci být ve 25letech stará Katka :mrgreen: :mrgreen: jako kdyby chtěl přítel Pavla, tak bych mu nebránila, ale on taky nechce mít děcka pojmenované po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
1.8.15 20:50

@Katuška.B Ted mu bylo 9 mesicu. Takze kocarek je nutnost. :D
My budeme mit miminko take v loznici, ale bude potreba dat nekam vsechno obleceni, hracky a taky bychom radi prestehovali Matyska do sveho.
Manzel byl prvni, kdo se to dozvedel. Delali jsme si legraci, ze jsme jeli i pres plodne dny a ja jsem urco tehotna. No a ono jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
1.8.15 20:52

@Katuška.B to bud rada ze nechce:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.15 20:57

@jamo No já taky ne…a mám pocit, že se tady všechny bavíme o přítelech, nevšimla jsem si, že by někdo napsal manžel. :)
No tak holky, jak to je? :D

@misheila7 víš co, to říkám teď dokud to nevím. :mrgreen: Možná až to přijde, tak to taky vyslepičím…hlavně když by to třeba byla ta holka, protože tu tady nikdo nemá, ale chtěla bych to pro ostatní jako překvápko, jména taky nechci zmiňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.8.15 20:57

@Lucii92 Já jsem doma teprv měsíc a půl a už je mi to taky dlouhý a začínám se nudit. A to ještě 5 měsíců! :mrgreen: Na jednu stranu si říkám, že je to můj poslední svobodný klid, ale jako někdy mi už hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
1.8.15 20:58

Já mám manžela!:D:Djsem snad jedina?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
1.8.15 20:59

@misheila7 jako taky me to neba ale neda se mic delat:) v praci by to s chemikaliema neslo:) ale zase aspon se prospime a mame na vsechno cas:) v zime se snad naucim hackovat:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí