Poradna duly
Jana Čurdová
No rýsuje… spíš zatím jen vyklizená vymalovaná místnost… ješte položit koberec a můžem začít vybavovat ![]()
Tyjo tak to jsem obrátila s tim ibalginem. No nebrala bych stejně radši nic.
Teď na mě něco vlezlo, mám zvýšenou teplotu, tak si jdu asi schrupnout. Možná to je jen z nervů - byly jsme v bance řešit hypotéku, tak se mi z toho trochu zamotala hlava ![]()
Tyjooo, termín 3.1., tak to už je na toho Silvestra dost pravděpodobné, že? Já mám 9.1, ale vyhrožuju přítelovi, ať radši nepije, kdyby to na mě přišlo dřív.
S tím sexem to je hrůza, tak jsem se lekla, že už ani nemám chuť na další
A ještě krvácet, jéžiš to už vůbec bych vyváděla ![]()
Už fakt zařizujete pokojíček? Já plánuju jet do Ikey pro postýlku a ostatní až tak asi v září, nooo…
@misheila7 Já jsem s Matýskem, když jsem byla v 5měsíci, to bylo před dovolenou, tak mi trhali osmičku a zubař mi řekl, že i kdyby to bolelo, tak ať si raději nic neberu, díky bohu to bylo v poho, spíš se mi ulevilo, nic nebolelo, ale tak rok potom mi trhal druhou. To už byl malý na světě a nejenom trhání, ale i potom to byla hrozná bolest 2× denně jsem brala ibalgin, tak jsem ráda, že mi to tehdy vyšlo pěkně a vytrpěla jsem si až tu druhou.
Teď když jsem byla v 7tt tak mi trhal nervy, ani mi to neřekl
ale jako by nic nedělal.
Já max paralen a to jen, když už je fakt nejhůř.
@jamo @misheila7 Co se pokojíčku týče, tak mi samozřejmě máme, když už je Maty, ale není úplně hotový. Máme tady nábytek z bývalého obýváku (psací stůl, takovou velikou polici - něco jako knihovna) ale teď právě doděláváme. Budeme v dalším týdnu přesouvat topení, vymalujeme…pak přijde podlahář položit novou plovoučku a nakoupíme nábytek. Už to mám vše vybrané…Ikea vede. ![]()
@jamo Tak to si nech jako úplný překvápko až k porodu ne? Pokud by jsi to teda vydržela.
Já chtěla, ale už jsem moc zvědavá.
Jo jo my taky pravděpodobně pořídíme v ikee
základ je hotov a dokupovat se bude časem.
@Katuška.B i to nás napadlo, nechat se překvapit až k porodu ale kvůli pořizování oblečků ne… nechci kupovat jen neutrální oblečky atd. Jééééééé já se tak těším holky ![]()
@jamo Si pamatuju, jak jsme s přítelem večer leželi v posteli a říkali jsme, jak asi bude malý vypadat.. ![]()
Teď nás to čeká podruhé. Jsem zvědavá, jestli bude podobný na Maťu nebo jestli bude jiný/á
Taky se holky těším, ale musím tedy uznat, že ne tak, jak na první…Možná proto, že vím co už to obnáší, ale těším se i tak.. ![]()
Holky kde jste? @jamo @misheila7 @marcelka88 @Spendlicek @cucik14 @Matynečka @barenacek @Lucii92 @PAN66 @kessi22
Normálně přítel dnes dělal se synem blbosti a ten mě omylem kopl do břicha, celkem dost. Chvíli mě bolelo v podbřišku, ale pak už dobrý, tak snad bude vše ok. Už se tak těším na kontrolu, přijde mi to hrozně dlouhá doba po 5týdnech chodit. ![]()
@Katuška.B jste na mě moc rychle:D Nestíhám vás číst..jinak včera na ultrazvuku jsme viděli pindika
čekáme chkapecka ![]()
Tu jsem
@Katuška.B to máš pravdu, 5 týdnů je strašná doba
já měla ted nečekanou kontrolu kvuli tomu krvaceni a další mám 10.8 ale pak to vidim až na velký utz ve 20tt. Jak píšeš s tím kopnutím do bříška tak snad to bude dobrý ale určitě jo
bála bych se při zakrvácení ![]()
@Lucii92 jůůů gratuluju k chlapečkovi ![]()
Holky není tu někdo z jihu? Co jsem zatim koukala tak jste z dááálky
@jamo dekuji:)ted jen musime vymyslet jmeno:)na klukovi se nemuzeme shodnout:)
@Lucii92 a co výbavičku už si začala kupovat? nebo začneš až ted když víš? já už to chci taky veděěěět
a kolikátý jsi tt? řekli ti to stopro? já budu na kontrole asi 16+6 az pujdu.
Ahojky. Mě je pořád blbě, teplota, bolí mě hlava, včera jsem zvracela (což není žádná novinka), přítel včera přitáhnul o půl 2, rovnou z brigády zdrhnul na pivo, ani nenapsal, tak jsem měla akorát nervy a jsem naštvaná. Dneska sem ho vezla na kamarádovi 30tiny. Proboha dospěje ten chlap někdy? Jsem akorát na nervy.
@Lucii92 Gratulujuuu, jméno určo vymyslíte, ještě je času…
Já už se začínám doma nudit, jsem celé dny téměř sama, jsem pořád unavená, achjo, už se těšim na leden ani nevíte jak ![]()
@jamo Já byla teď v 16tt u nového dr. a nechtěl mi to ještě říct, vrrr… prý až opravdu v tom 20tt, mám ale strach, že se blbě otočí a já se snad nedočkám ![]()
Jo a holky, jak budete oznamovat rodině, co řekáte? Chcete to udělat nějak speciálně?
Ahoj, ja jsem vzdy zaskocim jen na jukacku. Jak je hezky, tak jsme s Matyskem venku. Navic se ted rozhodl chodit, tak litam s nim ![]()
Pokojicek mame pripraveny, uz jen cekame, az se dozvime, co to bude, abychom doladili nabytek. Mrnouskove budou mit pokojicek nejprve dohromady, az pak se rozdeli.
Zacali jsme koukat po kocarku, budeme potrebovat sourozenecky.
Na kontrolu jdu 25.8. a bude to rovnou ten velky utz.
Holky diiky:) vybavicku zacnu až tak rijen. Myslím že na to času dost:)jinak budu končit 15tt:). Včera jsme byli na kontrole srdíčka protože jsem měla vyšší hodnotu sijoveho projasneni. Vše naštěstí v pořádku a rovnou jsem se zeptala na pohlaví. Hned nám řekla že má mezi nozickama něco co holčičky nemají:D a dokonce nám to i označila, zaměřila a tak:D takže si myslím že je to tutovka. Jste už taky někdo nefakcenko?:) já od začátku července na neschopence kvůli práci tak se pěkně nudim ![]()