Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
3.8.15 10:08

@misheila7 Tak to jsem si nevšimla :mrgreen: Se musím kouknout. :D Ale dopadlo to teda debilně, mě ho bylo tak líto a když si uvědomím, že to tak bylo doopravdy. :roll: :(
Jak tam jede na konci ta dlouhá kolona aut, tak to jsou už skutečné záběry.
Stalo se to myslím v roce 2013, takže to není tak dlouho. Nebo 2012 nějak tak, jsme se na něj koukali, jak vypadal a četla jsem nějaké články.

@jamo nee to dělá normálně tvoje dr, ale neboj měl by být delší, musí všechno poměřit, řekne ti odhady kolik miminko má atd..se divím, že si tě neobjednává na určité datum.. :think:

Já se včera fotila a nemám tak pěkné bříško jako s malým, teď mi to připadá jako jeden velkej špek. :roll:

@marcelka88 Jj celý týden, celkem se těším, chceme ještě na bazén, ale doufám že v sobotu bude trochu chladněji, jedeme do Štěpánova na pouť a nechci tam lítat za Matym ve 40°C nikde tam ani není stín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.8.15 12:16

@Katuška.B Já jsem teď na miminka ujetá, tak jsem to právě sledovala. :mrgreen: Jojo, dopadlo to blbě, ale čekali jsme to, jak byli doma celá rodinka, předtím než odjel s tim kreté******, jak byli veselý, ale chybělo ještě asi 10 minut do konce, achjoo, bulela jsem jak malá. Je to smutný, co se děje.

Já se fotím každý týden a pár týdnů jsem pořád stejná, i na centimetry mám pořád stejně. A naopak spíš zas hubnu, každý den zvracím. Ani vlastně moc nejim, je mi zle. Zezačátku mi bylo taky špatně, ale většinou jsem to udržela. Za to teď jedu každej den. To mě teda pěkně zdevastuje tělo, mrňousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.8.15 12:41

@misheila7 taky jsem to říkala. Byl divnej a ještě jak ona se dívala..jako by ji přišel podezřelej.

Ty pořád zvracíš, ještě tě to nepřešlo…se to snad uklidní. Já nezvracela ani jednou. S malým bych ani nevěděla že jsem těhotná taky jsem přibrala luxusních 24kg :mrgreen:
Teď mám nahoře zatím dvě, ale vážila jsem o 3kg víc než před malým.
Nevolno mi bylo třikrál, ale udržela jsem to, ale tá únava je vždycky hrozná, díky bohu přišel druhý trimestr a už je to v pohodě.

Kolik máte holky vy nahoře? Já doufám že to tentokrát bude max do těch 15, i když je pravda, že jsem potom každý týden po porodu dala dolů 2kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.8.15 12:47

No tak já mám 700g, měla jsem skoro dvě kila, ale zase to spadlo. A nejsem z toho nadšená, radši bych byla normální a jedla. :mrgreen:
Moje sestra je teď 14 dní před porodem a má myslim 10kg, má fakt jen břicho, jinak je jak tyč. Znám taky ale holčinu, která nabrala 33kg!!!Ty brďo, to bylo strašný, ale prý byla strašně zavodněná, že jako nějak zvlášť nežrala.
A cvičila jsi nebo to šlo samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
3.8.15 12:59

S Matyskem jsem nabrala 8,5 kg. Ted mam o 4 kila min nez pred prvnim tehotenstvim. Tak doufam, ze naberu podobne jako minule. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.8.15 13:01

Ahojte holky,

tak mě v červnu bylo 30, takže jsem nejstarší?? :mrgreen:

Jinak můj chlap taky nikam moc nechodí, když nepočítám, že hraje fotbal nebo destiboj nebo tak. Jednou za čas mu rupne v bedně a sportuje o 106, třeba loni byl na půlmaratonu v Olmíku, letos zkoušel desetiboj. Fotbal hraje ale pravidelně ;-) A to má vedle sebe takovýho tučňáka jako jsem já :lol:

Co se týče výbavy, tak já se zatím „bojím“ nakupovat. Chtěla bych, těším se na to, ale bojím se, že kdyby něco, zbláznila bych se mít něco doma ;-) Ale to je ovlivněné tím, že jsme v lednu o jedno miminko přišli.

Když jsem byla poprvé těhotná (zjistila jsem to loni před Vánoci), tak jsem to mojemu dala pod stromeček :-) Ale že mi to dalo zabrat vydržet mu to neříct :mrgreen: Dala jsem mu do krabičky špendlíček s ozdobnou hlavičkou a pochopil :-) Víte, kdysi vysílali v TV na Primě seriál Zázraky života (bylo to o centru, kde pomáhají s neplodností) a tam se narodilo předčasně miminko a chlap šel do obchodu koupit čepičku a chtěl tu nejmenší, ale i ta nejmenší byla na miminko veliká. Tak prodavačka prohlásila, že to je snad na špendlíkovou hlavičku už. A já mu řekla, že se těším, až my budeme mít svojeho Špendlíčka. No a proto jsem mu do té krabičky dala jen špendlíček a doufala v to, že si vzpomene. A vzpomněěěěěl, bylo to fakt nádherný ;-) Poprvé jsem se cítila fakt jak v nějaké přeslazené telenovele :lol:
No a v lednu jsme o to miminko přišli, v 9tt mu přestalo tlouct srdíčko.

A teď podruhé už to nebylo romantický, ptž jsme čekali povinné dva měsíce po revizi a začali se snažit a hned na poprvé nám to vyšlo. A tak jsme oba čekali na den MS a ráno na balkoně jsem mu řekla, že se nám to asi povedlo ;)
Jako měli jsme radost oba, ale… tak nějak je to toto těhotenství jiné. Jako bychom se báli oba pořádně radovat a připustit si to. Že by si člověk bránil si to připustit, že kdyby něco, aby to míň bolelo? :nevim:

Jinak, co jste tady probíraly ještě?
Jména máme Vladěnka (Vladimíra - po mě) a Martínek (po mojem).

Joooo a zamilovala jsem se do kočárku, byli jsme se dívat v prodejně a nemohli mě odtrhnout od kočárku Tako Acoustic :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.8.15 14:38

@Spendlicek Jako bys mi mluvila z duše…Mám to uplně stejně, v lednu potrat, rok na to bych měla rodit :D
A taky jsem to takhle na začátku měla, za každým „jsem znovu těhotná“ jsem říkala „teda dokud to dobře dopadne atd“, bála jsem se dívat na cokoliv na mimča, ale pak jsem si řekla Holka dost, takhle to nejde, jen samý nervy a strach, jestli se mi to nestane znova?! Prostě nestane a hotovo! Nevysílat vůbec žádný negativní signály! Člověk by se z toho zbláznil. Zkrátka být na sebe opatrná, snažit se všechno dělat správně a být v klidu.
Výbavičku už jsem taky začala nakupovat, protože to nechci kupovat najednou a prostě si to chci užívat. Víš, vždycky se může cokoliv stát. Nedejbože i při nebo po porodu, cestou z porodnice vás srazí auto a podobně…vždycky se může něco stát. Jenže takhle se žít přeci nedá. A když se opravdu nedejbože něco znovu pos***, oblečky doma budou sice naprd, ale zrovna tak se nebudu moct dívat na miminka mých sester, nebudu moct vidět žádný kočárky, obchody s oblečením, nic! Stejně si tu bolest prožijeme znovu, a jestli budeme mít doma oblečky, už je asi jedno…můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
3.8.15 18:08

@Katuška.B Ve Štěpánově na Hodech sem párkrát byla, to odpadnete, všude plno lidí a to horko, fuj :/ Jinak kdybys chtěla, dnes sem na dolním náměstí koupila kalhoty jen za 99kč, jsou to teda pláťáky, ale jak bude chladněji, šupnu pod to punocháče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
3.8.15 23:01

@PAN66 Tak to jsme na to úplně stejně s těma vedrama… :roll: Jak začali vedra, už jsem nafoukla matračku, hodila leháro do bazénu a vylejzala až večer a celé dny se smažila a nic nedělala. Ted jsem si pořídila klimitazaci, zavřu všechny okna, zapnu klimatizaci a vylejzám až večer a to ještě na stranu baráku kde nesvítí sluníčko, je to hrůza, vůbec to nedávám :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
3.8.15 23:10

@Katuška.B No holka co jsem koukala na předpověd mají být vedra jako kráva :pocitac:

@misheila7 Ty jo to Ti je takhle zle i ted, když už jsi vlastně ve druhém trimestru? Tak to je nářez, to mi Tě je upřímně líto, chudinko :( Tak snad budeš brzy fit a bude Ti dobře, musí to být hrozný. :hug: :hug: :hug:

@Katuška.B Já mám zatím nahoře dvě kila :pankac: a s malým jsem přibrala krásných 17kg :mrgreen:

@Spendlicek Jééé to muselo být romantický jak blázen :srdce: :srdce: To by se fakt hodilo do nějakého romantického filmu ty brdo :srdce: :pankac: Je mi strašně líto, že jste o miminko přišli. Ale myslím, že je na čase se radovat a pořádně si to užívat, to nejhorší máte za sebou a ted už to bude dobrý, uvidíš :hug:. Víš i když se člověk nechce radovat aby něco nezakřikl, nebo tak, tak když se něco nedej bože stane, bolí to úplně stejně. Bud v pohodě, užívej si to těhotenství, protože ted už vše bude dobrý :hug: :hug:

@misheila7 přééésně jsi napsala to, jak to cítím já :hug: :hug: Akorát si to mnohem lépe formulovala než já :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
4.8.15 08:58

Holky, děkuju za podporu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.15 09:20

@misheila7 Moje mamka, nejsem si jistá, jestli to bylo se mnou..nabrala taky 30 8o hrůza :mrgreen:
Nee necvičila jsem vůbec. Začala jsem, až měl malý půl roku…moc dlouho to cvičení ale nevydrželo, protože mi nějak v té době operovali akutního slepáka, takže jsem se ke cvičení potom dostávala později. Ale Když měl Matýsek rok a půl, tak jsem byla na své váze. Tu jsem si držela až skoro do otěhotnění, nevím jak se to mohlo stát, ale těsně než jsem otěhotněla, tak jsem přibrala 3kg :roll: :zed: No asi to bylo tím, že jsem přestala cvičit-asi, ale že by to bylo tak rychlé. :nevim:
Měla jsem strach, že když posiluju břicho a otěhotněla bych, že by se něco mohlo stát, navíc mě po cvičení bolelo v podbřišku, asi jsem si to vsugerovávala (to jsme se už snažili) a nechtěla jsem, aby se něco stalo no.

Ale těch prvních 11kg, když nepočítám to co zůstalo v porodnici to bylo dalších 6kg šlo neuvěřitelně rychle, taky si myslím, že to byla hlavně voda.

@Spendlicek Je to blbé no, taky mám vždy z prvních 3 měsíců strach, ale myslím že teď můžeš být v klidu a začít si to užívat ;) :hug:. To je pěkné, jak jsi mu to zdělila.

Já měla koupené takové žluté ponožečky (u Matýska) že až otěhotním, tak mu je dám. Čekala mě půl roční prohlídka a od ráno mě bolelo v podbřišku, jako bych to měla dostat. Říkala jsem, že tu návštěvu naa gyndě asi zruším…no nakonec jsem jela. Dr mi dělala i UZ a viděla, jak tehdy prohlásila,,nález" já už si představovala že mám nádor…pak ale dodala, že je to buď nějaká sražená krev před MS nebo oplodněné vajíčko…tak jsem si říkala že to bude asi to první, protože jsem na MS čekala (mimochodem jsem to měla dostat ten den) vzala mi krev a ať druhý den zavolám. Druhý den jsem s mamkou jela do Prahy, zatím co ono byla na nějaké limfě, tak já šla do obchoďáku, čekala jsem na tři hodiny, když bylo 14:55 tak jsem šla volat.
Sestra mi říká, že stěry budou až za 6týdnů a prý: na tu krev jste si už asi volala…říkám že ne, proto volám a ona že mi dá dr…už jsem měla holky tušení :D tak dr mi pogratulovala a bylo. Příteli jsem neříkala že mi skrz to brali krev, ani že jsem to zatím nedostala, chtěla jsem to jako překvápko, tak jsem se těšila domů a on ten den měl s klukama akci. :cert:
No samozřejmě jsme se minuli, já k baráku přijížděla on odjížděl…
Večer jsem mu pořád psala, ať už jde domů…on pořád že ne, že jde jednou za čas…Čekala jsem do dvou do ráno, dala mu dáreček a konečně to věděl! :mrgreen: Říkal, že kdyby věděl co mu chci říct, tak že přijel hned. :D :mrgreen:

No a teď jsem ho taky chtěla překvapit, ale já si dělala test, chtěla jsem to utajit, ale on to poznal…že co mi je? Říkám nic a asi jsem se blbě culila a on hned, ty sis dělala test že? :mrgreen: No a bylo to.

@marcelka88 No díky, :mrgreen: uvidíme..když tak dáme jen pár kolotočů a pojede se domů.

@cucik14 ty jsou dobré, akorát teď dlouhé neunosím a pak asi začnu rovnou na legínách. Čekám až bude v lidlu těhu týden.. :dance: chci nějaké legošky a nějaký volný topík. Nechápu, že s Matym jsem neměla nic. Teď už mi je v riflích nepohodlně.

Příspěvek upraven 04.08.15 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.15 09:22

Jo holky chci se zeptat.
Jak já teď půjdu na tu kontrolu, tak budu 18+3 a má mi dělat ten velký UZ, nemyslíte že je brzo? Četla jsem že by se měl dělat 20tt a + to je skoro o dva týdny dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.8.15 09:32

@Katuška.B ja u meho prvniho dr.byla puvodne taky objednana na 19.tt..a tak jsem to hledala na netu a nekde jsem nasla, ze to muze byt v rozmezi od 19tt do..uz nevim kolikateho. Tak snad ne :-)
A podle ceho beres 18+3? Trba jste podle uz jeste starsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.8.15 09:50

Prý nejpřesnější bývá první genetika v tom 13tt a tak by se to mělo brát…i dr mi to tak píše, mám to v průkazce. Takže 18+3 mě to vychází
Teď otázka jestli od 19+0 nebo 18+1 - tj. začátek 19 týdne.
Zeptám se ji no.

@cucik14 Jo jinak jsem zapomněla, chodím k Humlové. A oni ti teda vypsali žádanku do FN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí