Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
5.8.15 15:58

Já mám kontrolu až 18.8. u gyndaře a 26.8. mám druhý screening. Taky už se nemůžu dočkat a doufám, že se dozvíme, co to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
5.8.15 16:17

@Spendlicek Já myslím, že už by jsme mohli. Pohlaví jde krásně vidět. A pochybuju, že do těch 15minut co ten UZ trvá se miminko alespoň trošku dobře nenatočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
5.8.15 18:03

@Katuška.B Já dávám vždy 100kč a musíš jí říct u toho ultrazvukování už, že budeš chtít fotku, neukládá se jim to tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
5.8.15 21:45

@cucik14 jj to vím. Tak to je jak u mojeho starého dr. Kurňa to jsou zloději za kus papíru co? :mrgreen: To by mělo být pro každou maminku zdarma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
5.8.15 22:00

@Katuška.B To bych nevydržela :mrgreen: Ani ted pro mimino vůbec nic nekupuju, páč chci nakupovat do barvy a ladit to a neutrální oblečky mě neberou :mrgreen:

Jéé holky vy máte kontroly už takhle za chviličku :dance: Já jdu až 27.8. jako ono to uteče, ale neuteče, no víte jak to myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
5.8.15 22:01

Já platila na tom screeningu 1000kč a dostala jsem k tomu rovnou čtyři fotečky… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
5.8.15 22:17

@Katuška.B To by mohlo :D Ale já si zatím zaplatila všechny, tak mám doma fotku ze 6.tt, 9.tt, 13.tt a teď 17.tt :D Největší skok je vidět z 9 na 13, jak se za měsíc z neurčité kuličky stalo miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
6.8.15 07:56

Byla jsme na 1. screeningu, kde mi brali krev i ultrazvuk dělali, vše dopadlo v pořádku..já jsme měla za to, že ten první screening nahrazuje triple testy v 16. týdnu, ted jsem totiž zjistila, že jsme měla jít ještě na jedny krevní testy, ale ted už jsem v půlce 18. týdne..

to snad není problém ne? asi jsem to špatně pochopila, každopádně, pokud je screening přesnější, tak triple testy, že jsme je vynechala, to by neměl být problém, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.8.15 08:10

Ahoj maminky :mavam: to nás zase dnes čeká pařák :cert: což?
Chtěla jsem se pochlubit se svou kontrolou v 16tt šla jsem nakonec včera. Moudrá z toho ale moc nejsem. Podle mé mudr mi začla tvrdnout děloha a beru magnosovl. Jinak vše v pořádku a co jsem si už vygooglila :lol: tak to tvrdnutí je docela běžná věc. Doufám že vy budete mít kontroly bez potíží :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.8.15 08:18

Jinak holky já za fotku z ultrazvuku nic neplatila :think: ale mám jen jednu z 9tt.
@PAN66 Myslím, že triple testy povinné nejsou, já jsem na ně šla aniž by se mi někdo ptal, díkybohu dopadly dobře.
Těd mě čeká až kontrola ve 20tt a snad poprvé mě dala doktorka přesný termín další kontroly :potlesk: 26.8 jinak vůbec neobjednává.
Už aby to bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
6.8.15 09:11

Je fakt, že jsem četla na netu, že 1. screening je přesnější než triply a spousta žen nemá screening, ale jen triple..tak snad ok..no mě to pořádně nikdo nevysvětlil, doktorka jen, že se mám objednat do gennetu na screening, což jsem udělala a vyšly v poho, na recepci se mě ptali, zda chci žádanku na triply, tak jsme řekla, že ne, pre jsem si myslela, že když mám tohle, že to je místo těch tripplů a ted koukám, že je to nějaký kombi test s tím screeningem a utz s triply, ale to mi měla říct na recepci a ne se ptat, zda je chci..tak snad doktorka nebude mít řeči, dnes tam jdu.) možná už budu vědět pohlaví, doufám :)

jinak ja za utz u své doktorky za foto platím 50,– a má v ceníku i zjištění pohlaví 200,– to mi přijde docela..tak uvidíme, zda si o ně dnes řekne..ale možná je to myšleno, že když tam přijdete mimo objednání a chcete udělat utz..nevím, když ho dělá při kontrole tak snad vidí ne, jen za informaci mi to přijde docela trapné to chtít..

a co velký utz ve 20. týdnu, dělá vám ho doktorka u sebe, či vás někam posílá, mně asi zas pošle do gennetu, mají tam větší utz na tyhle testy..ale zas..snad se stihnu objednat..kamarádk mi říkala, že to mají plné třeba na 3 týdny dopředu..jako, přijde mi, že jsme dost neinformovaná, abych si ted vše hledala a psala si na co se mám zeptat, jestliže odesílá na velký utz jinam a tam je takhle dlouhá čekací lhůta, má mě upozornit předem ne, abych se stihla objednat do termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.8.15 09:31

Ahoooj holky, to bude za výhen dneska :roll: :cert:

Jinak ten screening první co jsem pochopila já je vyšetření na víc, dobrovolné. Proto se vlastně i platí… Je přesnější než ty tripletesty a proto na něj spousta mamin chodí. Mě bylo rovnou doporučené, že triply testy v 16tt nejsou doporučené, protože screening je přesnější a dopadlo vše dobře. Nebo tak nějak to mám přímo napsané v papírech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
6.8.15 09:37

O té vyhni mi ani nemluv, já ty vedra v těhu nedávám, skoro nevylejzám, včera jsme byla v obchodě co je 5 min chůze od bytu a skoro jsme nedošla, udělalo se mi zle a no dnes musím k lekařce, co je 45 min rozpálenám busem a tramvají..fuj..snad dojedu, jako vážně..no ale zítra má být ještě hůř, 38..ach, kde jsou ty časy, kdy jsme tohle počasí milovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.8.15 09:41

@PAN66 Joooo taky se těším až ty vedra začnu zase milovat a budu si je užívat, předpokládám, že příští rok v létě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
6.8.15 09:48
@marcelka88 píše:
@PAN66 Joooo taky se těším až ty vedra začnu zase milovat a budu si je užívat, předpokládám, že příští rok v létě :pankac:

a jak naschvál bude studené a deštivé léto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital