Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
8.8.15 14:25

@misheila7 Jéééé tak to je paráda, gratuluji :hug: :hug: :hug: Doufám, že to už také ucítím :srdce:
Jinak my meme zahradu i bassoon a ležim v ložnici uplně mrtvá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
8.8.15 14:26
@misheila7 píše:
@jamo Všichni kamarádi na mě čuměj s otevřenou hubou :mrgreen: Vždycky jsem měla tak Cčka, ale teď to vypadá, jak kdybych si nechala udělat silikony. Bojim se, co mi z nich zbyde, až se smrknou :cert: To budou lovečáky.

Mě po malém zůstali strašný, hrozný uschlý a svěšený švestky 8o Ted už se nalili, ještě bříško skoro nemám, tak se cítím moc dobře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
8.8.15 15:08

@marcelka88 nestraš :lol: hold co zbyde po kojení, to zbyde. Nic nenaděláme :nevim: ale bříško to se mě už rýsuje dost a to mám s bídou jen 1kg nahoře-což nechápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.8.15 15:33

@marcelka88 na koupáku to úplně super není, protože jsem pořád na sluníčku a lítám za Matym..jako je tam lépe než na hřišti, ale zase celý den na sluníčku…stín máme jen na dece a tam malej moc nevydrží. Něco jiného je, když tam je i přítel. U bazénu se schladím, když chci, ale pořád na mě svítí. :roll:

No vyjeli jsme v 11:15 a odjížděli jsme z tama ve 14:00 byl teda pařák holky, ale díky bohu mě to zase tak nevadí.
Doma jsem se hned vykoupala, udělala nám frapé, Matýskovi se napustila vanička na balón a je tu prima, díky bohu máme chládek v bytě. :lol:

Zítra teda ZOO padá a jedeme k přítelové tetě na chatu, tak se můžeme koupat a frapíčkovat :)

Ještě 4 dny a snad už taky budeme věděť co tam mám…už odpočítávám dny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.8.15 15:36

@marcelka88 :mrgreen: :mrgreen: já jsem si myslela, že mluvíš o hadrech, než jsem si přečtla to švestky… :mrgreen: :D

Já prsa teda dobrý, ani bych nepotřebovala, aby se mi nalily, mám je myslím akorát, ani menší by mi nevadily a zatím teda drží tvar :D uvidíme, jak to bude u druhého. Matýska jsem kojila jen 3měsíce, než jsem přišla o mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
8.8.15 17:12

Vedro teda děsný, to dusno a vůbec..nejhorší je, že jak mi to nedělá dobře, nevycházím, nedám ani obchod, minule jsem skoro omdlela..už aby to přešlo, zítra má být „jen“ 32.D tak plánuji, že aspon večer vyrazíme do kina na Amy, tam mají aspon klimošku :))

nejhoršá je, že na mě už i doléhá nuda, nevim už co doma :) tak aspon koukám, co bude třeba na výbavičku pro mimi a co kde mají, abych měla přehled, co vy, už víte co vše budete pořizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.8.15 18:14

Kurňa taky už bych se chtěla na něco podívat. Chci si koupit něco pro radost, třeba blbej dudlík..nějaké nové plinečky. Když to bude holka, tak nový fusak do kočárku a nějaké holčičí dečky, protože mám vše jen pro kluka, ale jak můžu něco vybírat, když nevíme to pohlaví…kruci už mě to štve. Já se nedočkám…teď mě to tak pomalu utíká.
A pokud mi to neřekne teď na kontrole, tak nevím…pak čekat ještě další 2týdny na genetiku :zed:

Před chvíli důkladně prohlížím fotky z UZ, srovnávám to s těmi od malého jestli něco nevykoumám a nic :mrgreen:
Zkoušeli jste třeba tu tabulku podle stáří krve? Já ji sem hodím.. Mě Matýsek normálně vychází a teď mi podle tabulky vychází HOLKA! :* :pankac: tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.8.15 18:17

U malého měsíc početí byl únor bylo mě 22
Teď duben 25let Takže teoreticky to mám v kapse, uvidíme jak to bude v praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.8.15 18:34

Co by jste holky řekly že to je? Holka nebo kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.8.15 20:22

@PAN66 mam to uplne stejne, vedra nedavam, takze jsem zavrena doma a uz se taky zacinam nudit. nebo nudit, spis mam ze sebe blbej pocit, ze se flakam a valim, ale coz, brzo mi to skonci..
@Katuška.B podle toho kalendare mi teda taky vychazi holka, tak jsem zvedava :-D
A s tim pindikoprckou fakt nevim :-D vypada to jak oboje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.8.15 20:34

@misheila7 A ještě vlastně taky nevíš že? Kdy jdeš do poradny?
Jo oboje? :mrgreen: mě to přišlo na první pohled jako jasný kluk…ale jde o holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.8.15 20:56

Holky já teď koukám na fotečky z porodnice a šestinedělky, jak byl Matýsek miminko a tak se na to druhé těším. :dance: Zase tu bude takový drobeček a nechá se mazlit a pusinkovat, kdy budu chtít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
8.8.15 21:21

@Katuška.B: Přesně proto na tu neschopenku nechci jít ;-) Ale ta horka mi dávají fakt zabrat, jak ležím, jde to. Ale jak stoupnu, mám motáka a pobolívá břicho. A když v práci lozím po žebříku (minimálně třetinu směny), tak mi většina nadává, jestli jsem normální :nevim: Jenže to je pak člověk omezenej vycházkama, spadnu s pěnezi… :roll:
@marcelka 88: Já jsem teď pár dní kortikoidy musela použít, ač nerada :? Naposledy jsem atopickej ekzém měla v pubertě, ale teď se mi poprvé rozlezl kolem rtů a já nemohla ani jíst, jak jsem to měla popraskané do krve :-( Tak mi nic jiného nezbylo, ale tak „utěšuju se“ tím, že rty jsou malá plocha a mazala jsem celkem tak 6× nebo 7×?

Holky, a když mi teď vystaví neschopenku, tak mi ji k datumu začátku mateřské zruší a můžu pak být na mateřské místo na neschopence, ne?? Vyjde to líp penězově a taky nebudu muset přes Vánoce držet vycházky. Bylo by to tak lepší, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.8.15 00:28

@Katuška.B No jenze ty dva bochanky vypadaji jak pysky a ne jako kulky, takze me to zmatlo..a co to je za fotku?

Ja jdu 19.8. :mrgreen: :jazyk: Tyjo holky, dneska jsem to kopani citila cely den a je to dokonce i videt!!! Jsem v soku. Videl to i pritel a svagr, jak se to zvedlo. To je mazec na zacatek 19.tydne, segra uz na me jde s teoriema, ze budu rodit driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.8.15 00:30

@Spendlicek No jasne, budes na neschopence a az nastane 6-8 tydnu pred TP, dr.ti napise papir na materskou.. Ja bych nikde nelezla po zebriku :? Kde pracujes? Penizejsou penize a bezpeci a zdravi je druha vec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí