Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
14.8.15 09:30
@Katuška.B píše:
@PAN66 Tak zase raději se přestěhovat později do svého než dříve do podnájmu ne?
My taky měli 2+1 když se malej narodil, když měl 3měsíce před prvními narozeninami, tak jsme začali rekonstruovat. On to byl velký byt 2+1 a udělali jsme z toho normální 3kk

Co se týče výbavičky a nakupování, tak si osobně myslím, že je lepší třeba už potom 3měsícu nakupovat, když už není velké riziko potratu a užívat s to, být v klidu, než se jenom tak koukat a přemýšlet o tom, že by se mohlo něco stát.
Už ani nevím, kdy jsem začala u Matýska, ale každopádně by mě nebavilo všechno honit na poslední chvíli..raději postupně a myslím, že tak si to ta těhotná i víc užije.

Já mám vše po malém, takže zatím nekupuji nic. Pokud nám řeknou holčičku, tak si něco přikoupím.
Ale chodíte holky do Lidlu? Mívají tam hodně věci pro děti, kupovala jsem tam i malému a budu i nadále, jsou tam kvalitní věci opravdu za super ceny.
A zrovna od pondělí 17.8 mají věci pro miminka. Tak jsem si říkala, že si nakoupím pár věciček pro holčičku a kdyby nám za dva týdny řekli kluka, tak to vrátím, mám na to měsíc. Potom to za tu cenu jinde neseženu.

Ale musí se tam chodit hned na otevíračku, je o tom velký zájem.

sem se nevejdem, bydlíme skoro v centru prahy, super lokalita, ale byt pro mladý pár, stačil nám, chodili jsme sem spát a někdy ani to ne, má to 35 m..obývák s kuchyní máme hezky zařízen, ale nic víc se sem nevejde a ložnice postel a skřín s komodou, postýlku nemáme kam dát, čili musíme do většího, takže do pronájmu musíme stejně..no, uvažovali jsme o hypo až časem, pre nebylo kam spěchat, to už je jinak, ale přítel vyměnil práci, byt to má na neurčito, je ve zkušebce, takže ted o hypo žádat nemá cenu..se to jen komplikuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 09:31

Tohle jsem si holky zatím vybrala. :mrgreen: Tak se snad dočkáme holčičky. :srdce:
 http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
14.8.15 09:32
@Katuška.B píše:
@martasvob Jůů gratuluji :hug: :potlesk:…a co jste chtěli?

@PAN66 A že jsi ani neříkala, že se budeš vdávat. Gratuluji! :kytka: A kdy máte termín?

A v jaké barvě Míšo jsi kočárek nakonec objednávala?

18. září, už se to blíží, ted řeším šaty, začalo mi docela růst bříško a nevím kam až povyroste v době svatby, takže výběr šatů je děs :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
14.8.15 09:34
@Katuška.B píše:
Tohle jsem si holky zatím vybrala. :mrgreen: Tak se snad dočkáme holčičky. :srdce:

hezkýýý..já byc kvůli oblečkům brala holčičku, vždy, když mrknu na oblečky, skončím u holčičích, strašně se mi líbí, víc než chlapecké..takže to bude určo kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 09:36

@PAN66 Jo tak to je malinké no.. My měli 2+1 70m2 + komora a balkon.
Tak snad něco seženete…no je to težký kor v Praze. Ségra bydlí v Kačerově v 2kk a platí 11.000kč :zed: a platově jsou na tom stejně, jak my tady v Olomouci. Dokonce teda i hůř, já měla ještě o dvojku víc, než ona má tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 09:38

@PAN66 Fakt?? :D My jdeme taky na svatbu 18.září to je pátek že?
Nevím vůbec co si obleču, tak snad nebudete mít takové hnusné vedra. A ke svatbě jste se rozhodli před otěhotněním nebo až po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 09:40

@PAN66 Taky pořád koukám po holčičkách…i když kupuju pro malého, tak alespoň mrknu. Je pravda že na ty holčičky je toho tolik a všechno je krásné.
V nejhorším ti je poupraví ne? S tím se se svatebníma počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
14.8.15 09:43
@Katuška.B píše:
@PAN66 Fakt?? :D My jdeme taky na svatbu 18.září to je pátek že?
Nevím vůbec co si obleču, tak snad nebudete mít takové hnusné vedra. A ke svatbě jste se rozhodli před otěhotněním nebo až po?

před těhu, ale měli jsme to mít jinak..obřad v praze a hned odcestovat do Asie..původně jsme se chtěli brát tam, ale když jsme zjistili jak je složité to papírování, když si chceš brát v zahraničí a ještě tady, upustili jsme od toho..já chtěla malou svatbu..jelikož ted je to rok co mi umřela mamka, takže jsem nechtěla dělat slávu pro lidi, bez ní to bude takové..o ničem..ale jak pak padlo cestování a že je na cestě mimi, nechala jsem se umluvit, že teda uděláme svatbu, obřad a oběd pro rodinu, no a najednou bude jak oběd tak večerní oslava pro kamarády a z mini svatby je normální svatba a jen stres a přípravy..nejraději bych tu zrušila, mám-li být upřímná, ale přítel se tak těší, že to neudělám :) ale at už je to za mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
14.8.15 09:49

Holky a kde budete rodit? Já jsme registrovaná v Praze v Podolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.8.15 10:25

@Katuška.B JJ souhlasím s Tebou. Taky jsem si říkala, že je brzo, ale to fakt nejde myslet pořád na nejhorší ( a to jsem v lednu potratila).. ale žádný negativní myšlenky si nepřipouštět!

Kočárek je nakonec celý černý, přítel nejdřív prskal, ale já si ho oživím barevnýma dekama - mám objednanou krásnou patchworkovou deku z fleru a barevnýma hračkama, mimčo bude mít barevný oblečky, takže co… chtěla jsem sice původně šedý, ale za ty peníze je barva vedlejší :D a černou mám ráda.

Týýjo díky za tip, to se tam taky stavím, pro ty bodýčka, zajímalo by mě, jak je mají spárované, nevíš? Ty holčičí se mi líbí víc, taky je koupím a kdyžtak vrátím, to máš super nápad - a nebo mám dvě sestry, co čekají holčičku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 10:30

@PAN66 To je mi líto, ale uvidíš, že si to užiješ i tak. ;) Bude to pro tebe jeden z nejkrásnějších dnů.
To u nás je to naopak, já bych se vdávala, ale přítelovi to vyhovuje tak. Myslím, že moc nemusí změny.
Jsme spolu 5let čekáme druhé a ještě se ani nevyjádřil, spíš si z toho dělá pořád srandu, když se někdo ptá…že nikdy a takové ty řeči.

Já budu rodit opět ve FN v Olomouci, ale registrovat se budu, až budu přecházet do nemocnice na ozvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.8.15 10:31

@PAN66 Takže jste miminko neplánovali říkáš.. No jo, to je život, nikdy to nevychází přesně tak, jak si nalajnujeme, že? :jazyk:
Jinak s tou mamkou mě to mrzí, to bude smutné. :-( Mě umřel táta už před 9 roky, ježiši to letí, pamatuju si to jako dneska, ale na svou svatbu se nětěším z toho důvodu, že nevím, kdo mě povede k oltáři :(

Jsem z Rychnova nad Kněžnou, ale o nemocnici se tu hezky nemluví, proto chci jet rodit do Ústí nad Orlicí, snad to stihneme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.8.15 10:32

@Katuška.B Tohle přesně říká můj Péťa taky. :D Jenže tenhle rok se to obrátilo a říkám to já a on by podle mě už chtěl. :D

Já se taky budu registrovat až tak měsíc před porodem, dřív se to u nás nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 10:36

@misheila7 No vidíš, ty můžeš podarovat. Máš na to měsíc na tu vratku a to už snad budu vědět. Ale Míši musíš tam jít už ráno, protože odpoledne si nenakoupíš. :zed: Mají tam super věci za super ceny, ale tím pádem je to horší.. :mrgreen: Minule tam měli super mikče (jako pro dospělé) otevírají v 7 já přijela v 7:15 a u těch boxů bylo takových 30lidí a v broskvové třeba už nebyli vůbec. :zed: Takže jezdím max do 8, pak má člověk smůlu, ale mám z toho vždy radost.. :D
Na netu mají vždy ukázané dopředu co bude. Vždy v pondělí a čtvrtek.

Hlavně vždy ocením potom už pro starší tepláčky, protože to je jinak dost drahé HaM kolem 250kč a tam máš třeba za tu cenu 2ks + si můžeš nakombinovat stejné barvy s tričkama, mikinama atd…

Třeba jsem malému koupila trička…teď šortky a ještě jedny trička a ty šortky mi barevně sedí i s těmi prvními. :D A cenově luxus 2ks triček za 129kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 10:39

@misheila7 Jak to je nakombinované nevím, ale snad ty maje dvě budou u sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí