Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
14.8.15 10:59

@Katuška.B Bože kde se ty lidi berou? :D Tak nevím jestli v 7h vstanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
14.8.15 12:00

@Katuška.B Noo pořád nic nevím :mrgreen: Budu štastná, když se to dozvím do porodu :pankac: Ale včera jsem cítila první pohyby, žádné bublinky, regulérní pohyby :srdce:

@misheila7 Nene, pohlaví nic a už mi mi je dobře na štěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
14.8.15 12:01

Do výbavičky nic nemám, nebaví mě kupovat neutrální :mrgreen: Takže na to prdím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 12:46

@misheila7 Já většinou chodím kolem osmé a ještě se to dá, ale odpoledne už není výběr nebo nejsou velikosti.

@marcelka88 A ptala ses v nemocnici? Mi neříkej že nic nevidí.. :roll:
Já taky pořád nic, tak snad na druhé genetice, ty jdeš 27.8?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.8.15 14:59

Tyjo me ted nekdo rikal, ze kdyz jsem jako prvorodicka citila pohyby uz od 17.tydne, ze budu asi rodit driv.
Je to mozny? Ale zase kdyz jsem mela cyklus 43 dni, tak bych zas rekla, ze zase bych mela dyl ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 17:34

@misheila7 na cyklu nezáleží. Je pravda, že kdysi báby určovaly termín podle pohybů. Ale kdybych já rodila podle pohybů, tak mě to vycházelo na 19.12 mi počítala tehdy sestra. Termín jsem měla 29.11 a rodila jsem 24.11 já je cítila zase hrozně pozdě, takže bych teoreticky podle pohybů měla přenášet a rodila jsem ještě pár dnů před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 17:36

Kurňa teď jak to tady počítám, tak mě to nějak pořád nevychází. Jsem měla za to, že jsem rodila 39+3 a bylo to dokonce 39+2 když byl malá 24 a termín jsem měla 29 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.8.15 20:39

Holky já pořád nic necítím :(… už bych tak chtěla… možná nějaké slaboučké pohyby mám ale nevím o nich. Asi si budu muset počkat na pořádný první kopaneček-ten snad už ucítím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 21:05

HOLKY tak se přidávám k vám!!! Konečně! Naše malé se dnes hemžilo, asi hledalo pohodlnou polohu, jednou jsem i viděla, jak se mi nadzvedlo bříško. Tak snad to už bude každý den. :dance:

Něco málo to tedy bylo nejspíš už před tím v tom 16tt, ale to nepočítám. Teď už si jsem jistá 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 21:06

@jamo To přijde neboj…si vem že já s prvním jsem to začala cítit až ve 23tt ale taky jsem se dočkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.8.15 21:06

@Katuška.B Nj, mě se to taky zdá jako blbost. Jen si třeba říkám, že můžeme být starší, jakože jsme za ty 4 týdny co jsem nebyla na gyndě povyrostli rychleji, nevím.
Protože já to vidím i přes bříško, jak kope, jak se to tam zvedne. A nejen já.
Jako je to zajímavý, protože když jsem měla ale cyklus 43 dní, tak jsem přeci měla nejspíš ovulaci dýl, ne? Takže by teoreticky mělo být to miminko naopak mladší. Ale celkově to nechápu moc to určování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 21:12

@misheila7 Jako že by ti na genetice určili datum: příklad velikost podle 13+0 ale malý byl menší a vlastně jsi třeba 15+0 jo? Nevím jestli se to měří jen podle délky a váhy nebo se třeba i dívají co je už vyvinuté atd.. Taky záleží, kdy jsi byla poprvé na UZ, pokud ještě tehdy, kdy malému nebilo srdíčko, tak jsi byla max 6tt-7tt potom už bije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.8.15 21:14

Já to vím třeba přesně, měla jsem plodné dny kolem 14-18 dubna a v tu dobu jsme spolu spali. Taky mi to tak vychází posle určení těhu týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.8.15 21:23

Už nevím, kdy jsem byla poprvý, ale srdce už tlouklo. To ale ani nemám fotku, pak jsem šla 10tt, ale řekl mi, že je o týden mladší. Přesně o 6 dní. Pak jsem šla ve 14.tt a už byl podle uz mladší jen o asi 3 dny a další kontrolu bylo mladší o jeden den. Tzn, že podle PM mám termín 7.1., podle UZ ve 14.tt mi ho stanovili na 9.1., ale dorostli jsme tak, že bych to měla mít správně 8.1. :D Takže třeba teďka to zase rychle vyrostlo a i když se termín nemění, ve skutečnosti to mimčo je větší. Takhle to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.8.15 21:28

Já nevím, kdy jsem měla plodné dny, protože jsem to zaprvé neřešila, snažila jsem se po potratu být v klidu a neupínat se na to a za druhé jsem to ani nikdy nepoznala, kdy nějakou ovulaci mám :D Takže netušim, jestli jsem otěhotněla 15DC a nebo 30DC :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí