Poradna duly
Jana Čurdová
A už máte těhotenskou čárku? Já asi tak od 10tt. Já jsem čuměla, jak dlouho po porodu zůstane. Po roce asi zesvětlala a tak ještě půl roku se ztrácela.
@misheila7 Ty se směješ že sis stanovila termín přesně v půlce, ale já měla podle MS 19.11 podle UZ 29.11 a rodila jsem přesně v půlce 24 ![]()
Tehdy to byl rozdíl 10dnů.
Teď mám podle PM 12.1 a podle UZ 10.1 takže teoreticky by to mohlo být 11.1.2016
Jinak já jsem narozená 13, můj brácha 6 - na toho bych chtěla rodit a ještě synovec 4
Matýsek je na moji ségru zase.
@Katuška.B
No jsem zvědavá, co mi prostě řekne, no. Kolik budeme odpovídat. Termín je samozřejmě uplně vedlejší.
Ségra ho má podle UZ dneska a taky nerodí, asi málokomu se to trefí přesně na termín. Takže to je fuk.
Jakožejste všichni lednoví? ![]()
@misheila7 Jj všichni ledňáčci.
Když to vemu úplně z rodiny tak: Pavlův synovec 4, můj brácha 6, můj bratranec 9, já jsem 13, tchán 21 a moje sestřenka s tetou 31 no a teď prďolka malej bude taky v lednu.
To je jasné že se rodí tak kolem termínu, málokdo je přesně na svůj termín, ale mě se to podařilo.
Máti měla termín 13 a já v 6:40 vylezla.
@Katuška.B To je teda super, u nás je takhle narozeninovej měsíc srpen a člověk se z toho pak může zbláznit, když má kupovat dárky a dělat dorty
zrovna teď se na jeden chystám a pak beru neteř na pouť ![]()
Musím se Vám pochlubit holky, začínám 20tt, tak jsme nafotili takovéto fotečky
mám stehna jak dva špalky tybrďo, hrozný se vidět na fotkách ![]()
Jůůů super krásný bříško
a dobrej nápad
shodou okolností jsme taky dnes fotili
akorát trochu hambatější
tak ty vám neukážu ![]()
Ty brdo už začínáš 20tt? kolikátého že máš termín? Já jsem teprve 17+3
asi ![]()
Ahojte holky,
dlouho jsem tu nebyla, měla jsem v práci šrumec - kolegyně má dovču, tak táhnu všechny směny. Naštěstí už jen zítra a mám volno.
Ale jak se celou dobu nemocenské bráním, tak teď o ní začínám uvažovat
Ty horka mi dávají zabrat, v práci máme pomalu hůř jak venku, polystyrenový strop a minimálně 3h denně lozím po žebříku nahoru a dolů… občas fakt nevládzam a jak dr. zjistí ten žebřík, myslím, že z neschopenky se už nevymluvím.
Ale je blbý, že s platem spadnu tak o třetinu, což dooost pocítíme ![]()
Jenže než si pak něco vyčítat…
Pohyby už cítím asi týden, je to nádherný
A dneska to dokonce cítil i můj, když jsme hlídali pohyby na bříšku, tak nás koplo do ruky
![]()
Pritel ma kupu fixicek, on maluje, takze ma primo s barvou fixy.
Termin mam 9.ledna..dnes jsem 19+1 ![]()
Ahoj děvčata.
Tak pohyby už také cítím, spíše je to tedy takové dloubání, jako když se patičkou někam opře…
Bříško pomalinku roste, co týden, to centimetr na obvodu..
A dnes jsem 20+1, takže už jedu z kopce, juhůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
Holky, mně natýkají nohy, nijak extremně, ale možná i tím jak byla ta vedra, že mi to nepřidalo, ale jako, neměla jsme vůbec boty k šatům..prostě balerínky apod. botky jsem skoro neobula a když jo, po pár krocích jsem litovala, že jsem si nevzala jiné a chtěla je vyhodit..a to byly vždy tak pohodlné.. ![]()
jinak máme předvybraný kočárek - http://www.pegperego-baby.cz/…go-2015.html docela jsme na něj četla dobré recenze, akorát je hůř skladnější a těžší..nemáte s ním některá, co už máte děti, zkušenost?
@PAN66 tak trojkolka a jeste tezsi se ti bude hur ovladat ve snehu, ale pokud bydlite ve meste, kde se se snehem skoro ani nepotkas, tak je to asi jedno. Ja bych ale vubec nevybirala trojkolky, protoze se hur ridi.
Takze pohyby uz asi citime vsechny? Nebo kdo jeste zbyva?
Ja uz taky zacinam dvacatej tyden..
takze presne za tyden budu mit pulku za sebou. Dnes 19+0 ![]()
@misheila7 to jsem zvedava, kdo driv porodi.
pred temi tremi lety jsem to taky s jednou holcinou tady na emiminu co jsme ve spolecne diskuzy, mely terminy u sebe. Ja 29 rodila jsem 24 a ona termin 27 a brali ji akutne 27 na cisare.
Ja jsem se koukala do te nasi tabulky a mam tam napsane termin 28
mam pocit ze byl ale 29 se musim zeptat dr, at se mi koukne do karty. ![]()