Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
17.8.15 20:27

A zdravím nové lidičky @Barbora Kalistova @Mia 82 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
17.8.15 20:55

@jamo To já jsem chtěla taky až po 20.TT (i vzhledem ke zdravotní stránce, nemyslim teda na nic špatnýho, stát se může cokoliv i dýl, ale tak přeci jen se to tady zkoumá všechno podrobněji…)
A taky mám teď doma já malej nedočkavec vyloženě klučičí věci i růžový :cert: utrácim zbytečně peníze, jsem děsná.

Holky, přítelův děda měl rozštěp rtu. Myslíte, že je hodně velká pravděpodobnost, že ho bude mít naše mimčo taky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
17.8.15 23:53

@misheila7 No tak to je super! Kde jsi přišla na takový inzerát? Taky jsem přemýšlela o tom stoupátku, ale malý už na to bude velký. Ale třeba ho později využiješ i ty, pokud třeba za dva roky půjdete do druhého. :D ;) :pankac:

@Mia 82 Ahoj gratuluji! Já třeba chodím do centra, kde screeningy dělají, ale přecházela jsem tam až ve 13tt to už jsem měla genetiku za sebou, ale i tak bych šla znovu do nemocnic, se synem jsem tam také byla.
Pokud jsi ale na prvním velkým UZ nikde nebyla, tak ti ho asi dělala tam, takže předpokládám že i teď. A tvé jméno? Kolik ti je? Musíš hned zítra napsat co to tedy bude. :lol:

@misheila7 Já myslím že screeningy se nejdřív dělají v tom 20+0 a může se až do 23tt takže si myslím že Mia ho bude mít až příště. :nevim:

@Barbora Kalistova Ahoj gratuluji k holčičce, taky si přejeme děvčátko.

Holky já mám pocit, že většina tady bude mít holku, když nám pohlaví ještě neřekli.
U syna jsem to věděla hned ve 13tt

@misheila7 no víš že mě ho neřekla ani v 19tt :zed: už bych s tím příště raději moc nepočítala, pak je člověk akorát zklamaný.

@jamo Proč myslíš? Spíš bývá přesnější ten podle UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
17.8.15 23:56

@misheila7 Právě že ne! Ty jsi ušetřila.. :mrgreen: za takovou super cenu! Stejně to bude kluk, ať to u vás konečně někdo zlomí a holčičí dáš potom ségře jako dárek.
Já myslím že pokud ti řekl v tom 14tt asi kluka, tak to tak bude, přeci to jde to klučičí pohlaví lépe rozeznat.
Míši nejsem si jistá, ale tohle už zjišťují na první genetice a kdyby něco hrozilo, tak už to víš. Neměj strach!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.8.15 09:02

Dnes a zítra jdu vybírat těhotenské svatební šaty, tak jsme zvědavá..než jsem otěhotněla, měla jsme předvybrané jedny korzetové, fakt pěkný, pěkně obepínaly štíhlý pás..no..na ty můžu zapomenout, jdu shánět s heslem, do čeho se vlezu :D

fakt si neumím představit co vyberu..asi nějaké volnější..něco jako tohle http://svatebni-saty-adina.cz/…o1-p349.html#…

no niocméně co mám bříško a přibrala jsme a mám otoky, takže i zadržuji vodu se cítím totálně antisexy, takže to bude psina :D a nejvtipnější je, že se nevejdu do bot, fakt mi nožky začaly otékat, myslela jsme, že to bylo i těmi vedry a včera si vzala plné boty, co mi byly i dost takové hezky volné a najednou na fest..čili i výběr bot bude zajímavý..a to člověk neví jak na tom bude za ten měsíc, že..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
18.8.15 09:17

Ahoj holky!
@PAN66 Ty saty jsou moc hezke! Boty bych zatim neresila. Mne v minulem tehu, otekaly nohy na prelomu pateho a sesteho mesice a pak nic. Tak uvidis ;)
Jak jste se bavily o tech terminech, tak ja mam taky jen jeden. Jen podle ms. Podle utz je miminko o tyden starsi, ale ma dr zastava nazor, ze lepsi pozdejsi termin, aby me kdyztak zbytecne nehnali na vyvolavani. Mela jsem to tak i u prvniho tehu. :D
Jinak jsem vcera byla take v lidlu, ale ja teda nakupovala starsimu. Mam rada jejich puncochace a ponozky. A pak jsem jeste kupovala to povleceni do postylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 09:26

@Katuška.B Normálně na bazoši! Super. Měla jsem štěstí, že mi ho vůbec poslala a takhle v pěkném stavu. To stupátko si nakonec nechám, protože ty packy, které jsou přidělané k mému kočárku bohužel nejdou sundat. Takže ségře na kočárek to nepůjde. Stejně budeme drandit spolu, tak bude neteř jezdit u mě. :) Myslím si ale, že to bude zátěž a bude se s tim blbě jezdit. :cert:

No když jsem byla u minulého dr., tak mě objednal na velký UZ taky už 18+5. Nakonec jsem přestoupila. Asi záleží na doktorech.

Tak děkuju :mrgreen: Né mě to je jedno, ať je to třeba kluk, hlavně, ať je v pořádku. Mám i boží dvě košile na mini kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.8.15 09:34
@jamo píše:
A zdravím nové lidičky @Barbora Kalistova @Mia 82 :kytka:

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.8.15 09:42

@Katuška.B ahoj, tak mě je 33let, jsem Daja. žila jsem 10 let v Itálii s přítelem. Teď jsem v Česku a je to boj jsi zvyknout… Miminko je vymodlene..mám po hodně operacích…atd. vše se to stalo během 1 roku.na screeningu jsem byla ve 13tt vše perfektní. Přejí všem tehulkam krásné ranko ;) teď jdu na tu gyndu tak se poptam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 09:47

@Mia 82 Přeju hodně štěstí a držím palce, ať je to i holčička :kytka: Proč jste nezůstali v Itálii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 09:48

@Mia 82 To vlastně říkala Bára, už se mi to motá. Tak tobě přeju, to co si přeješ. :D Ale většinou každá holka chce holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 10:34

Mia 82 Taky cekame prvni jenze pritel ma policistycke ledviny takze druhe dite nechce. ale treba casem zmeni nazor :) ja bych byla rada i za chlapecka hlavne at je to zdrave…moje svagrova je o 2 tydny tehotna dyl nez ja a cekaj chlapecka takze snad nam ten parecek vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 12:15

:mavam: také se s dovolením přidám. Termín 19.1. Druhé dítko a rozdíl bude 16 měsíců.
Jsem z Brna(:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.15 12:17

Máme doma holčičku, tak třeba výjde páreček ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.8.15 12:42

@PAN66 Právě, za měsíc se to může zlepšit..boty bych nechala, ochladí se, otoky třeba zmizí. A v nejhorším si můžeš vzít bílé žabky…hlavně, ať jsi v pohodlí ne?
Jinak šaty krásné, takové chci, i když těhotná nebudu. ;)

@Matynečka Jaké povlečení sis vybrala? Mě se líbilo to žluté.

@misheila7 Já jsem myslela, že chceš spíš kluka, když jsou u vás samé holky. Nebo se přikláníš k holčičce?

@gretajohnsson. Ahoj taky zatím pohlaví nevíš? Těm doktorům se nějak nechce mluvit.
To jste se rozhodli taky rychle že? Alespoň nebude moc velký věkový rozdíl. ;) A jak se jmenuje dcera? A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí