Poradna duly
Jana Čurdová
@marcelka88 takhle to vypadalo.
Jo a když na to koukám, holky je super a doporučuji u kočárku mít tu stříšku, ne všechny kočárky to mají. Protože jinak tam dost fouká do té korbičky.
To byla taky jedna z podmínek, kterou jsem u kočárku měla.
@Matynečka I když by miminko bylo větší tak v pokročilém těhu, už se těhotenský týden neposouvá, zůstává tak, jak bylo dáno na první screeningu.
Jinak my jsme prý velicí tak jak máme být. Tak jsem ráda.
A kolik má starší dítko? Já Maťu dávala do velké ve dvou letech a teď chci už v roce je dát společně do pokojíčku, koupím tu zábranu a postýlku prodáme.
@Katuška.B To ja vim, ale ja nemam termin podle screeningu. Prekvapujeme me, ze je to mimco o tyden vetsi. Matysek byl o tri tydny mensi. Malemu ted bude 10 mesicu, tak mi na velkou postel prijde maly. Navic se hodne stehuje a takhle nema kam ![]()
Ja mam fusak emitex, ten je snad vhodnej i za polarni kruh ![]()
@Matynečka Nechceš sem hodit fotku? Myslím že ten můj je taky emitex, teď si mi to připomněla.
Já tam mám napsané polar-je fakt teplý
![]()
Čauky, tak se hlásím a přidávám fotečky. ![]()
Vše je v pořádku jak má, placenta v poho, mimčo roste jak má, máme asi 330g, kolem 20cm, a pohlaví zkuste hádat… ![]()
@misheila7 Nejsem si teda jistá, jestli se dívám na pohlaví
, ale pokud ano tak bych tipovala kluka…přijde mi, že vidím šourka.
Je pohlaví vlevo jak je tam takové to V?
Myslím toto. Nejde to moc vidět, ale řekla bych, že tam jsou kulky a ten provázek je pupečník. Kávové zrnko nevidím nikde. ![]()
@misheila7: Gratuluju ke 2. screeningu ![]()
A taky bych dle toho „véčka“ vlevo soudila kluka, teda pokud to jsou nožky a mám to hledat tam ![]()
@Katuška.B jee tak to se ještě neví co…aaaah. mě se foto ukázalo až teď… A podle něj mi přijde že to je pindik.. ![]()
@Katuška.B Jezisi ten je náááádhernej a maličkej a k pomuchlání, já se tady snad rozplynu
![]()
@misheila7 Já bych to také tipla na kluka, ale nevím kam koukat, tak pokud koukám správně přijde mi, že tam vidím kuličky ![]()
Jinak holky, dnes jsem byla v Lindexu a měli tam krásné džínečky maliličkaté pro holčičku za 90Kč, tak jsem je vzala
Když to bude chlapeček, tak je holt někomu dám ![]()
@marcelka88 jo jo, uz se zase tesim na dalsiho drobecka.
Mivaji tam dobre slevy
a kolikatku velikost si vzala?
@misheila7 no Misi, myslela jsem, ze nam to reknes dneska.
prestan napinat. ![]()
Holky já vám psala ale
z mobilu, tak to se neodeslalo teda. Je to kluk! ![]()
Jinak všechno v pohodě, má asi 20cm, 320g, zdravé…A jak říká Káťa, je to pytlík a malej pinďourek. Měla i lepší fotky, ale vyvolala tuhle a ono vlastně i na tý fotce to vypadá uplně jinak, než na videu, však to znáte. Pak se malinko hýbne a není to tak pěkný. A je zážitek to vidět přímo na monitoru. Přítel byl uplně vydřenej. Hlavně teda z toho, že je to kluk. Hrozně moc si ho přál. Mě to bylo jedno, jsem ráda, že to hlavně bude. O jedno mimi jsem přišla, sice v brzkém týdnu, ale člověku to stejně změní pohled na svět. Nic není jisté.
Jediná jistota v životě je, že nic není jisté.
To se mi líbí.
No takže huráááááá na nákupy. Už aspoň vim.
Moje intuice mi to stejně říkala už od začátku. A moje věci podle toho taky vypadají. ![]()