Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
19.8.15 17:09

@marcelka88 takhle to vypadalo.
Jo a když na to koukám, holky je super a doporučuji u kočárku mít tu stříšku, ne všechny kočárky to mají. Protože jinak tam dost fouká do té korbičky.
To byla taky jedna z podmínek, kterou jsem u kočárku měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 17:20

@Matynečka I když by miminko bylo větší tak v pokročilém těhu, už se těhotenský týden neposouvá, zůstává tak, jak bylo dáno na první screeningu.
Jinak my jsme prý velicí tak jak máme být. Tak jsem ráda.
A kolik má starší dítko? Já Maťu dávala do velké ve dvou letech a teď chci už v roce je dát společně do pokojíčku, koupím tu zábranu a postýlku prodáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
19.8.15 17:38

@Katuška.B To ja vim, ale ja nemam termin podle screeningu. Prekvapujeme me, ze je to mimco o tyden vetsi. Matysek byl o tri tydny mensi. Malemu ted bude 10 mesicu, tak mi na velkou postel prijde maly. Navic se hodne stehuje a takhle nema kam ;)
Ja mam fusak emitex, ten je snad vhodnej i za polarni kruh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 18:01

@Matynečka Nechceš sem hodit fotku? Myslím že ten můj je taky emitex, teď si mi to připomněla.
Já tam mám napsané polar-je fakt teplý :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.8.15 18:22

Čauky, tak se hlásím a přidávám fotečky. :mrgreen:
Vše je v pořádku jak má, placenta v poho, mimčo roste jak má, máme asi 330g, kolem 20cm, a pohlaví zkuste hádat… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
19.8.15 19:27

@misheila7 holka? Tak to je krásné!! :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 19:40

@misheila7 Nejsem si teda jistá, jestli se dívám na pohlaví :D, ale pokud ano tak bych tipovala kluka…přijde mi, že vidím šourka.

Je pohlaví vlevo jak je tam takové to V?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 19:43

Myslím toto. Nejde to moc vidět, ale řekla bych, že tam jsou kulky a ten provázek je pupečník. Kávové zrnko nevidím nikde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
19.8.15 20:02

@misheila7: Gratuluju ke 2. screeningu :-)
A taky bych dle toho „véčka“ vlevo soudila kluka, teda pokud to jsou nožky a mám to hledat tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
19.8.15 20:04

@Katuška.B jee tak to se ještě neví co…aaaah. mě se foto ukázalo až teď… A podle něj mi přijde že to je pindik.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 20:32

@misheila7 Tak co Míši??? A už je to 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
19.8.15 22:23

@Katuška.B Jezisi ten je náááádhernej a maličkej a k pomuchlání, já se tady snad rozplynu :srdce: :srdce:

@misheila7 Já bych to také tipla na kluka, ale nevím kam koukat, tak pokud koukám správně přijde mi, že tam vidím kuličky :mrgreen:

Jinak holky, dnes jsem byla v Lindexu a měli tam krásné džínečky maliličkaté pro holčičku za 90Kč, tak jsem je vzala :mrgreen: Když to bude chlapeček, tak je holt někomu dám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 22:31

@marcelka88 jo jo, uz se zase tesim na dalsiho drobecka. :srdce: :* :hug: Mivaji tam dobre slevy :pankac: a kolikatku velikost si vzala?
@misheila7 no Misi, myslela jsem, ze nam to reknes dneska. :cert: prestan napinat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.8.15 23:13

Holky já vám psala ale :cert: z mobilu, tak to se neodeslalo teda. Je to kluk! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.8.15 23:19

Jinak všechno v pohodě, má asi 20cm, 320g, zdravé…A jak říká Káťa, je to pytlík a malej pinďourek. Měla i lepší fotky, ale vyvolala tuhle a ono vlastně i na tý fotce to vypadá uplně jinak, než na videu, však to znáte. Pak se malinko hýbne a není to tak pěkný. A je zážitek to vidět přímo na monitoru. Přítel byl uplně vydřenej. Hlavně teda z toho, že je to kluk. Hrozně moc si ho přál. Mě to bylo jedno, jsem ráda, že to hlavně bude. O jedno mimi jsem přišla, sice v brzkém týdnu, ale člověku to stejně změní pohled na svět. Nic není jisté.
Jediná jistota v životě je, že nic není jisté. :mrgreen: To se mi líbí.

No takže huráááááá na nákupy. Už aspoň vim. :mrgreen: Moje intuice mi to stejně říkala už od začátku. A moje věci podle toho taky vypadají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí