Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
21.8.15 17:59

Já v pohodě odnosila prsa v kosticích :mrgreen: Myslím, že i ted to zvládnu, ovšem moje prsa mají do pevnosti hooooodně daleko 8o :oops: :mrgreen: :lol:. Teda ted je to lepší, ale než jsem otěhotněla jsem nosila ty nejvíc push up co existují :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.8.15 19:32

Holky tak se dnes poprvé nudím. Malej mi odpoledne odjel k mé babičce, vrátí se až v pondělí. Pouklidila jsem, vyžehlila prádlo, a už tady od čtyř sedím a nemám co dělat. :roll:
Večer jdeme do kina na Méďu2 tak se těším, nadlábnu se sladkým popcornem :dance:
Zítra budeme malovat, už se těším až ten pokojíček bude hotový!

V pátek, pokud mi řeknou tu holčičku, tak asi půjdu na první nákupy.. :mrgreen:
No už jsem zvědavá.
Dneska mi říkala známá, že její kamarádce řekli v 16tt holčičku, že to bylo krásně vidět. Doma už má starší dceru a prý byla hrozně zklamaná, hrozně prý chtěla kluka. A na druhé genetice, prý jestli chce vědět pohlaví a ona že už ho ví a zklamaně řekla druhou holku a dr prý..co? Nee vy čekáte kluka a už ji začala popisovat pohlaví co kde je.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.8.15 19:33

@marcelka88 Kdy máš ty druhý screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 20:03

Tak jako taky nemam lovecaky :-D naopak ted je mam jak silikony :-D ale co mi z nich zbyde, nevim… Ale proste nejradsi mam poradnou pevnou at jsou nahore a u sebe :-D uvidime no nejak to pujde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.8.15 20:36

Tak já zatím taky nosím normal podprsenku a snad v tom budu moct pokračovat i nadále :) a koupím pak rovnou až tu kojící. Holky ja už ve středu kontrola-konečně :potlesk: ale vlastně budu teprve 19tt tak nevím jestli to už bude s tím velkým ultrazvukem? doufám že jo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.8.15 21:08

A nebo to bude spíš jen kontrola a na ultrazvuk mě teprve objedná :nevim: chjo to vůbec neutíká :roll: pořád bych někam pospíchala ale je to vlastně blbost… musím se radovat a užívat každý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.8.15 21:15

@Katuška.B Ty kráso, tak to musela koukat :mrgreen:, ale zase milé překvapení, když si přála kluka :pankac: Ale jak mi říkal doktor na genetice, z pindoura pipka nebyvá, ale z pipky pindour vždy může vyrůst :mrgreen: :mrgreen:
Ten sladký popcorn Ti závidím… :pankac: Mě dnes malej odjel k jeho otci a vůbec nevím co budu celý víkend dělat, asi se pěkně nudit :roll:
Já ještě nemám termín na druhý screening, teprve v úterý jdu na gyndu, tak se modlim, že by mi mohla udělat ultrazvuk a říct co to bude :pankac: Ale moc šancí tomu nedávám… Jinak bych už také vyrazila na nákupy :pankac: to bude peněz 8o :mrgreen:

@jamo Neboooj to i já bych pořád někam pospíchala, nejdřív chce člověk první kontrolu, pak čeká na srdíčko, pak na miminko, pak zase chce vědět co to bude… to si nevybereš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 21:26

@marcelka88 Pak chce už rodit, pak už chce, aby to nebylo jen mimino, ale aby už bylo větší atd atd a pak si říká, kde jsou ty časy, když jsi bylo nemluvňátko :mrgreen: ach, vidim to u svých neteří…A teď si říkám, kde jsou ty časy, kdy jsem tě Vikinko přebalovala a najednou ti je 6 tyjo a znáš sprostý slova?!?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 21:27

@marcelka88 Já nakupuju ani nevim od kterého týdne…to bylo pořád no tak když to bude kluk, tak to bude nosit holka a ty holčičí holt rozdám, ale když si to člověk spočítá, tak bejvala mohla ušetřit a mít toho víc pro sebe :mrgreen: teď už na ostatní prdim a budu kupovat jen Olíkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.8.15 21:43

@misheila7 Přééééésně, napsala jsi to naprosto výstižně :mrgreen: :mrgreen: To se tady úplně směju, jako bych se slyšela :lol:
Nooo ale ty už toho stejně máš haba fůru :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 22:48

@marcelka88 Mám toho dost no..ale furt bych chtěla nakupovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.8.15 23:14

@misheila7 Já Tě naprosto chápu, až se dozvím co čekáme myslim, že neminu krám abych něco nekoupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
22.8.15 08:01

@marcelka88 Tak ja mam zname a tem cele tehotenstvi rikali, ze to bude kluk. Jako tutove. No a ona pak porodila holcicku :D Tak asi i z pindika muze bejt pipka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.8.15 08:09

@Matynečka Nestraš, to by přítel asi oplakal… :mrgreen: Ale sám řekl, že druhou mi udělá holku, tak jsem na něj zvědavá, jak to má vymyšlený. :mrgreen:

Včera jsem si ty oblečky dávala trošku do kupy, abych měla přehled. Zas tolik toho holky není, některý jsou dost velký, takže je budu používat až dýl…Musela jsem to taky poladit tak, aby se mi to k sobě hodilo a měla to s čím kombinovat a napsala jsem si seznam, co bych ještě tak pokoupila…V září je u nás ve městě velký bazárek, kde prodávaj maminky a maj to většinou levné. Takže do tý doby mám zákaz cokoliv kupovat!!! :oops: :mrgreen:

A @marcelka88 taky na tebe platilo, že klučíci jdou ven dřív, nebo v kolikátém tt jsi rodila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
22.8.15 13:01

@marcelka88 Marci a tobě screeningy dělá tvoje dr? Protože jestli ne, tak jestli už ses neměla objednat. Třeba tady v Ol musíš min 2týdny předem. Mě na prvním screeningu říkali, ať si zavolám v 18tt (moje dr by se mi taky nezmínila)

@jamo Jj a počky až bude malý/á na světě…to zas bude, ať už se směje, ať už se otáčí, ať už sedí, teďka budeš pořád očekávat první zoubek a zase ať už lozí a chodí…a mluví… :mrgreen: Ale říkala jsem si, že u druhého si to říkat nebudu a budu si užívat to co zrovna je…ale bohužel to člověk neovlivní. :D

@misheila7 Ale vy už máte jméno?? :mrgreen:
Jinak já měla kluka a rodila jsem 39+2 můžu tady pak zkopírovat tabulku z naší diskuze co máme s holkama ještě za Matýska…kdo má holky/kluky a jak rodily, jestli před termínem nebo po, ale jednu si mapatuju…měla holčičku a přenášela 10 dní a potom vyvolávačka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí