Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
21.8.15 09:24

@Katuška.B To mi přesně říkala ted kamarádka… Čeká druhé a první pohyby cítila až ve 22tt 8o a říkala, že i ted je má hrozně slabounký. A tak max jednou denně… Takže je to asi jak u koho. Já třeba otevřela oči a do pěti minut mimi už kopalo… I několikrát denně ho cítím. To určitě bude kluk-fotbalista :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 09:26

@marcelka88 Tyjo, tak to mě kope vážně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.8.15 09:31

@misheila7 Nooo na to, že už spousta holek psala, že cítí pohyby už v 17tt a to byli prvorodičky a já druhorodička a ještě jsem fakt hubená, tak až ted, ale je fakt, že mě úplně minuli takové ty bublinky-motýlci v břiše. Nebo jsem je aspon nepostřehla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 09:38

@marcelka88 JJ, to jsem psala já. V 17 týdnu jsem si říkala, co to je? To neznám, ale v 18tt už jsem poznala, že to bylo vážně ono :D Hodně slabé, ale bylo. Ale je fakt, že já byla pořád doma, hodně v klidu a hodně jsem se soustředila. To bude asi tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.8.15 09:41

@misheila7 No to já byla také pořád doma a pořád jen ležela a nutila at se hýbe, ale nepomohlo to :mrgreen: :mrgreen: A ted už jseš v kolikátém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
21.8.15 10:34

@misheila7
Děkuji za uvítání.
@misheila7 @marcelka88
Jinak já jsem první pohyby cítila také v 17tt a je to mé první mimi(teď jsem 18tt), ale bylo to hrozně slabé. Nebyla jsem si vůbec jistá, jestli to nejsou nějaké plyny ve střevech :lol: :D. Ale ptala jsem se kamarádky a bylo to ono. Byl to krásný pocit :srdce:. Škoda jen, že taky nevím, jestli je to holka nebo kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.8.15 11:34

Holky jediné co mě těší je, že dřív nebo později to budeme vědět všechny co čekáme :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
21.8.15 11:35

@marcelka88
A až budou lumpíci na světě, tak ještě s láskou budeme vzpomínat na tohle období :D Ale člověk je prostě zvědavý :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.8.15 11:39

@Tulip85 Přéééésně tak, naprostá klasika… :mrgreen: Kolikrát jsem si říkala, když se malej narodil jestli by se na chvilku ještě nechtěl schovat v bříšku a spinkat tak hezky jako v břichu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 12:37

Jojo ta zvědavost je hrozná..teď už to vím a snažim se s tim nějak vypořádat a pořád nad tím přemýšlím..jak bude vypadat, jak bude velkej, jak se o něj vlastně budu starat, jak mu budu mejt pytlíka ( :mrgreen: ), jestli to nebude zlobivej smrad, a tááááák.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.8.15 13:35

@cucik14 :mrgreen: tak to je sranda… Ja mam dalsi kontrolu v G-centru 9.9 v 9:15 to mame vzdycky o den. Ty chodis teda uterky jo? Ja stredy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.8.15 13:40

@misheila7 Za chvili budes mluvit jinak. Jak budes mit pupek, tak jsou kostice hrozne neprijemne. Me to tlacilo hrozne do hrudniku, na navsteve jsem moc dlouho nevydrzela a nemohla jsem se ani oprit, tak to ted prdim a budu sportovni nosit i ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
21.8.15 13:56

@misheila7 Joooo ty představy a myšlenky jsou vždycky nejvtipnější, počkej až si na ně vzpomenež po porodu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 16:09

@Katuška.B No nevim, sestra taky nenosí sportovní a nic ji nikde netlačí..mě vadí, jak se ty prsa rozplácnou do stran..nejdu takhle ani se psem :mrgreen: jako je fakt, že v zimě to přes mikinu nebude vidět no, ale nevim.. nejradši v ní i spim :mrgreen: ségra kupovala ted myslim v lindexu za 600, tak se tam mrknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.8.15 17:38

@misheila7 Já v podprsenkách teda nespím, to bych nemohla, ale při kojení musíš, aby ti držely vložky že…
no díky bohu, to mě nevadí sportovní, s prsama jsem spokojená :D :lol: a díky bohu je mám pevné, takže se mi zas až tak nerozjedou. :mrgreen:

Uvidíš, třeba ti to nebude vadit, já měla břicho hodně vysoko a tlačilo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí