Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
18.8.15 20:59

@Matynečka Já si chci koupit prostěradlo do postýlky v Ikee. Mají dvě za 149 Kč. A barvy bílá, sv. modrá a sv. růžová.

Ségra mi ukazovala fotky z prvního těhu, kdy nabrala asi 22kg a teď z druhého těhu, nabrala jen 12kg a teď má mnohem větší bříško. Asi jak není nikde jinde silnější, tak to víc vynikne, nebo nevim. :mrgreen: Tak jsem zvědavá, kolik naberu já teda.

@Matynečka To už ti povííí, pokud bude správně natočené. Toho se bojím. Ráno vypiju aspoň dvě kafe a snim čokoládu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
18.8.15 21:05

@misheila7 Fakt je maji v ikee? Tak to by byla bomba! :) Kdyz jsem byla na screeningu s Matyskem, tak se nejdriv zeptala, zda chci vedet pohlavi. Pak teprve sla merit a kontrolovat :D Asi ma takovou zkusenost, ze se ji pak lip pracuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 21:20

@Matynečka Jojo, to se mě taky ptal, když to bude vidět, jestli to chci vědět. To je dobře. Aby se pak neprokecli, kdyby byl někdo takový, že by to vědět nechtěl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.8.15 22:07

@Mia 82 Ano, už sedmi letého chlapáka :srdce: Ted ještě pořád nevím, ale modlím se za holčičku, hrozně bych chtěla páreček a i kvůli velkému věkovému rozestupu bych raději holčičku, protože ze zkušeností kolem sebe vím, že když je velký věkový rozdíl, tak ten kluk bere tu holku jako malou holčičku pořád a mají hezký vztah i ve starším věku než kluci… Každopádně nejdůležitější je aby to bylo zdravé :pankac:

@misheila7 Jééé ty už jdeš zítra? Tak to moooc držím pěstí a koukej dát hned vědět co to bude :kytka: V kolik jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 22:11

@marcelka88 Kéž by si tak člověk mohl vybrat, taky bych si přála páreček. :andel: Ale áno, hlavně ať je vše OK.

Holky v 11:15 tam mám být. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.8.15 22:14

@Katuška.B Noo jenže já vlastně s malým nebyla v tom třináctém týdnu na screeningu… Já měla jen ty tripl testy (krev) v šestnáctém a pak až dvacátý týden, tak proto mi to asi nikdo neřekl dřív :mrgreen: Jsem také zvědavá co budeš mít, moooc držím pěstí na holčičku aby Vám vyšla :kytka: Jako ty už máš pěkný břicho ty jo :mrgreen:

@Spendlicek Viiiid člověk by si řekl co na tom břiše můžou nahmatat, mě to všechno přijde stejný a oni nahmatají 8o :mrgreen:

@misheila7 Jako ty máš už i kočárek? A celou výbavu 8o?? Noooo ty jseš hustá :pankac: :dance:!! Jako máš to úplně nádherně přichystané, věci a kočárek úplná nádhera :srdce: A fotka se sestrama je úplně nej :pankac: :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.8.15 22:15

@misheila7 Budu na Tebe mooooc myslet a nemůžu se dočkat až napíšeš co to bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 22:23

@marcelka88 Děkuju :mrgreen: Tak teď to je jedno, když bude první. Kátě a Tobě přeju hlavně holčičky, když máte klučíky. :andel:

To není celá výbavička, zdaleka néééé, a kor když mám vyloženě klučičí a holčičí, tzn, že spoustu věcí vyřadim, podle pohlaví. Ale nemám tam žádný overálky, ponožky, zimní čepice, fusak…jéje ještě toho mám hodně napsaného..a to je jen oblečení.
Kočárek jsem sehnala ani ne za 3 tisíce víš? I se stupátkem a další bohatou výbavou, takže jsem po něm šla hned. Snad nic nezakřiknu nóó…ale pověrčivá nejsem.
Ty jdeš příští týden viď?

Holky jsem mrtvá, jdu spát.
Jinak pro zajímavost, skoro všechny babské rady (6 ze 7) mi vychází na holku a 2× se mi zdál sen :mrgreen: jednou mi řekli, že to bude asi kluk a ve druhém snu zas, že holka. Tak to bude překvápko.

Dobrou noc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.8.15 22:27

@misheila7 Jééé ty jseš zlatá, snad nám to s Kátou vyjde a ty holčičky budou :srdce:
Tak to je super cena za kočárek a je opravdu krásný! Já teda kočár doma neměla, ale né z pověrčivosti, ale protože ho nebylo kam dát :mrgreen: Ted kdybych si koupila, klidně bych si ho domů dala, protože co se má stát se stane at kočár doma mám, nebo ne :pankac:

Nevím kolik babských rad je, ale vim o té se snem a mě se dvakrát zdál sen a dvakrát se mi narodila holčička :mrgreen: Ovšem je dost možné, že si ji tak strašně přeju, že jsem si to vsugerovala i do snů :mrgreen: :mrgreen:

Holky co budete pořizovat za fusaky do kočárků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
19.8.15 15:38

Tak co nového holky? já už ode dneška pocituju první pohyby :srdce:
Bříško tvrdne pořád ale alespon mě přestala bolet ta ruka :dance: tak snad to bylo jen namožení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 16:45

@misheila7 JJ přesně taky tak. Já taky nechci moc věcí do růžova, neříkám že nic, ale taky se mi nelíbí, když je miminko v celém růžovém a ani to třeba neladí.
Mě se na holčičky líbí taková ta lososová, jakou jsem nakoupila teď ten kompletek.
Ty jo 36 a první jo? To jo..a to je ta co čeká v srpnu? Ona nechtěla dřív?

Ale ségra si bude asi nechávat věci po starší ne? Jako ze začátku můžete dědit hned, ale časem ty děti budou zhruba stejně velké, není to moc velký rozdíl těch pár měsíců. Ale tak alespoň ze začátku.

@Matynečka Teď mám bříško mírně větší a přítel říkal, že víc dolů. S Matýskem jsem měla bříško dost nahoře, ale to se ještě může změnit.
A starší spí ještě v postýlce? Nebo půjde do velké, ale s menší peřinkou jo?
Tak snad už ti to řekne a to bude poradna nebo screening? Kolikátý budeš tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 17:02

@misheila7 Míííšo, já myslela že už jsi tu byla a nic. Tak honem, jak to dopadlo???
Myslíš že káva a sladké pomáhá? :mrgreen:

@marcelka88 Snad nám to klapne. :P Já mám fusak jen zimní,(po Maťovi) jinak jsem používala dečky, nevím jaká značka - není tady lísteček, ale stál okolo 800kč
Je černý a uvnitř šedý, tak mi to ladí k tomu šedému kočárku.
Hlavně jsem chtěla s odepínacím spodkem, ať nemusím kupovat dva, do korbičky a další zimu už pro větší dítě do sporťáku. Jen jsem si tam zipem přidělala ten prodlužovací díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.8.15 17:03

@jamo Jůůůů gratuluji k pohybům takže 20tt? Taky brzo ty jo. :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
19.8.15 17:05

@Katuška.B Spi v male postylce a bude spat dal. Budeme mit dve male. Mam poradnu se screeningem. Budu 20+0. Pokud zase nebude vetsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí