Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
20.8.15 17:30

@Tulip85 Předpokládám že na druhém screeningu ve 21tt (příští pátek) SNAD!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.8.15 19:24

Tak teď jsem holky naštvaná, pořád sleduju, jestli náhodou Lidl nemá už věci pro těhotné…no říkám si, ať to neprošvihnu, tak zavolám na info. Tam mě řekla, že těhotenská móda bude až v lednu 2016 :zed: říkám tak to nic, to už budu rodit. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
20.8.15 20:00

@Katuška.B
Tak budu držet palce, ať se to dozvíš :-). Jinak já byla v Lidlu naštvaná včera. Mají tam teď mimi věci, ale nic neutrálního. Všechno buď holčičí nebo klučičí…tak nic :think: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.8.15 20:13

@Tulip85 Jj tam to ale mají vždy jen pro kluka nebo holku. Zkus spíš HaM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.8.15 20:17

Holky kolik z vás tady čeká kluka?
Kdyby jste některá měla zájem. Pokud budeme mít tu holčičku, tak budu určitě prodávat nějaké klučičí věci, můžu to první nabídnout vám.
Mám krásnou bledě modrou, zimní kombinézu. Ještě jednu hnědou. Nějaké body, trička atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.8.15 20:40

@Katuška.B To je masakr s tou těhu módou :D Holky, kde budete kupovat těhotenské podprsenky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.8.15 20:52

@cucik14 No ahoj, kde ses flákala? :mrgreen: Myslíš kojící? Tu jsem neměla ani mít nebudu. V těhu i potom při kojení jsem používala takové ty sportovní, nakoupila jsem si asi 15ks u vietnamců a bylo vystaráno. Vím že přes noc se jedna vždy promočila mlíkem, i když jsem měla prsní vložky.

Si pamatuju holky, že jsem se celou dobu těšila až budu konečně moct spát na břichu a první noc doma jsem se tak uvelebila…holky když jsem se vzbudila na kojení, tak jsem měla strach, že ani nenakojím..byla jsem durch mokrá, ty prsa asi celou dobu tekly, když jsem na nich ležela. Musela jsem převlíkat i prostěradlo. :mrgreen: :mrgreen: tričko od prs až dolů durch mokré. :D

Ale kdybych ji chtěla, tak si objednám včas z ebay.com jsou tam za pár korun. Jinak to stojí třeba i 600kč :roll: :zed: a víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.8.15 21:16

@Tulip85 Vítám dalšího ledňáčka :kytka:

Holky, potvrdilo se vám, nebo známým, že holčičky se přenášejí a klučíci jdou ven dřív? Já se pořád obávám toho blízkého Silvestra. Naopak Nový rok by mi ani nevadil. První miminko v roce…dáreček na začátek dalšího roku… :hug:

Jinak musím se pochlubit. O půl 1 se mi narodila již třetí neteřinka. Ségra chudinka měla komplikace a musela akutně na císaře. Něco s malou Sárinkou nebylo v pořádku, mluvila něco o srdíčku, ale dlouho jsem s ní nemluvila, byla vysílená…snad nás za nimi zítra pustí, na fotkách je krááááásná :hug:

Jsem zvědavá, jak porodim já tyjo…

A utrácim, utrácim. Hrůza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.8.15 21:19

@Katuška.B Cože? Až tak? Ty mě teda děsíš. To je divný, že mi s prsou něco poteče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A nebojíš se přes ebay, že ti to nebude sedět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
20.8.15 22:25

@cucik14 Já kojící podprsenku s malým neměla… Celé těhotenství jsem tahala normální i potom. Ted také tahám normální a na doma sportovní - je mi pohodlnější. :kytka:

@Katuška.B Tak to si tu těhu modu z Lidlu už neužiješ :mrgreen:

Holky mě dneska taaaak krásně mimi kopalo.. :srdce: šlo to krásně cítit i na dotek, ale teda asi tam dělalo salta, ani jsem nečekala, že takhle hezky to půjde cítit… Jen škoda, že nevím jestli mimi oslovovat jako holčičku, nebo chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.8.15 22:36

@misheila7 Fakt? To je hrozný, tak alespoň to má za sebou. :? No to nerodila moc dlouho, ale tak bylo to druhé že..
No jasně…známe pohlaví tak se nám to nakupuje co? :mrgreen: :D :pankac:

@misheila7 No jak jsem psala, já ji stejně nechci, takže se nebojím… :D :mrgreen: ale i tak ona je tam snad…mrknu se ať nekecám…tak koukám a začíná to od 50kč luxus. Takže ne, nebála bych se ani tak, kdyby mi neseděla. http://www.ebay.com/sch/i.html?…

Příspěvek upraven 20.08.15 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.8.15 22:37

Neflákám se, poctivě vás čtu :D Ok, na kojící kašlu a nakoupím sportovní :D Jinak my už sme taky začali pořádně kopat mamču, hlavně večer před spaním :P A za týden na screening ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.8.15 22:41

@marcelka88 Se máš! Já mám holky zase pohyby hrozně slabé. Kolikrát za celý den nic necítím, takže si myslím že to bude jako s malým. Nikdy se mi nestalo, že by mě kopanec nějak bolel.

@cucik14 A kdy jdeš? Jdeš do FN? By jsme se mohly potkat co? :mrgreen: Já jdu v pátek 28.8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.8.15 23:10

@Katuška.B Jééé a já ve čtvrtek 27/7 na 10hod do FN, škoda :( A další kontrolu v G-centru mám myslím 8/9, to mám v kalendáři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.8.15 09:23

@marcelka88 Je to super, jsem z těch pohybů taky hrozně dojatá…

Tyjo mám tady teď malou neteřinku a je to docela fuška :mrgreen: Takový hrozně jiný mít tady dítě…Stejně to pořád nechápu, že budu mamka. I když samozřejmě oba moc chceme. A od tý doby co můj Péťa ví, že to bude kluk, tak je hrozně hotovej. :andel:

Nekupujete podprsenku, jo? Mě jsou ale všechny co mám teďka malý :cert: A ty sportovní mám na noc, ale přes den bych ji nesnesla, musim mít kostice.. Tak asi zkusim projet ten ebay..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí