Poradna duly
Jana Čurdová
@Katuška.B Tybrďo, já si to neumím představit… Tak kdoví, jak je na tom teďka. Máma asi ještě spí, nereaguje na telefon. Má malou Niky.
Nn, je to ta 30letá, co už jednu dceru má. Bude mít druhou a bude to Sára. Jenže ona je blázen, pila něco, aby rodila na 20.8., měla jít až zítra na tu vyvolávačku do nemocnice, ale Niky je narozená 20.4., tak to chtěla mít stejný.
Minule to taky zkusila, praskla jí voda a pak rodila 12hodin, tak si myslela, že to bylo tim drinkem a že už ho příště pít nebude. No a stejně to zas chlastá, blázen.
Já bych se tohodle bála.
S tím kočárkem to nějak vymyslím, ale snad nebude proboha zas taková zima. A když bude, budu chodit jen na chvilinku ven, jen s pejskem a zpět. Asi. ![]()
Ona teda říká, že to vymyslela nějaká dr. a že to zabere jen, když jsou porod. cesty připravený, jinak ne. Nevim no.
@misheila7 A co to je za drink?
Já od 38tt pila teplý svařák naložená v horké vaně a potom pravidelný sex
nechtěla jsem přenášet a rodila jsem ve 39+2
Takže to budu dělat i teď. Známou nechali přenášet to maximum 10dní a pak šla stejně na vyvolávačku. ![]()
A co jsi Míšo psala s tím sladkým a kávou, že si dáš ráno, aby se malý na UZ hýbal? To jsi někde četla?
@Katuška.B Nějak mi to nedovolilo ten drink popsat, nechtělo se mi to zveřejnit. Ještě to zkusím
panák ricinového oleje
meruňkový džus
půl panák slivovice nebo něčeho tvrdého
@Katuška.B Tak to je přeci fakt, že když si dáš hodně kofeinu, tak bude mimčo akční ne? Co platí na mě, tak i na prcka, ne? Ani nevim
![]()
Jo a od rána pila kořeněné čaje, a odpoledne sex, sex, sex ![]()
@misheila7 Jééé takže kluk, moooc gratuluji
Spousta holek má takhle otevřený kočárek… A řeší to tak, že když hodně fouká nasadí na něj slídu do deště, ta Ti tam nechá jen malý otvor
Takže žádný stres ![]()
Ségře držím pěstí a těšim se až si tady taky budeme psát která už jela rodit
![]()
Já mám nahoře necelá dvě kila takže spodní limit
Takhle po ránu mám kilo a večer dvě ![]()
Jinak já mám fusak Lodger bud ten růžový a nebo modrý ten je také do tří let a také extra teplý… ![]()
@marcelka88 To je Maci do 3? Kolik měří? By se mi tam Maty už určitě nevešel ve dvou a půl 102cm
@misheila7 Tak to raději teplý svařák v horké vaně a potom sex, než něco takového..fuj…navíc tvrdý alkohol nemusím. ![]()
Holky tak mě to nějak uteklo, ve středu jdu na kontrolu se srdíčkem…takže se asi zkusím zeptat na pohlaví a příští pátek na screening. Ještě nedávno to byly dva týdny…
Zítra jede Matýsek do pondělí k babičce, my zatím budeme malovat pokoj, tak mi víkend taky uteče a dala bych pak i nějaké kino. Nevíte co se teď dobrého hraje?
@Katuška.B Já bych to taky nepila…
Taky se mi už zdá, že to utíká.
O kině jsme se taky bavili
Mám 4 lístky, takže taky snad podniknem výlet o víkendu. Co hrajou jsem ještě nekoukala.
Jdu omrknout město, dneska je pěkně. Zatím pá ![]()
@Katuška.B Ségra v těch fusacích měla obě děti skoro do tří let, hlavně malou, ta nechtěla vůbec chodit…
Akorát to nemá ten odepínací spodek, jak chce spousta mamin kvůli botičkám…
Ale jelikož já měla klasickýho berana asi dvacet let starého, tak mi to nevadí ![]()
To bych teda asi taky nevypila
To raději budu mýt okna a běhat po schodech ![]()
Ahoj holky,
ráda bych se připojila do diskuze
TP dle poslední MS mám 28.1.2016, podle utz 31.1.2015, takže to snad ještě v lednu stihneme
. Je to mé první mimi, dneska začínám 18.týden. Začala mě pálit žáha. Není to ještě brzy? Jinak pohlaví mi ještě nikdo neřekl, takže nic nekupuju…Ještě je času dost ![]()
@Tulip85 Ahoj. Nic si z toho nedělej, my většina taky ještě nevíme, co čekáme..
a to jsem 20tt
Mě žáha začala v prvním těhu pálet až někdy na konci, když už jsem měla dost kg nahoře, ale někdo nemusí být ani těhotný a má s tím problémy. Od toho devátého měsíce jsem spala s hrnkem mléka na nočním stolku. ![]()
@Katuška.B
Mě by to s tím pohlavím ani tak nevadilo, ale denně dostávám od příbuzných, kamarádů, kolegů v práci dotazy, jestli už vím, co to bude
. Je to dost otravný
A taky kvůli tomu nakupování…přijde mi, že moc v bílé a béžové věcí není. Všechno je buď holčičí nebo klučičí.
Kdy myslíš, že se pohlaví dozvíš? ![]()
@Tulip85 taky tě vitam.
Já čekám kluka a dozvěděla jsem se to teď v 19tt.