Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
22.8.15 20:44

@misheila7 A to měl být Míši druhý screening? A to ti dělala tvoje dr?
Jak už jsem psala, tady to trvá asi 10-15min než všechno poměří…dělá se toho fakt hodně a sestra vše píše do karty a ještě se mě ptá na nějaké věci. Jestli kouřím..nemoce atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.8.15 20:49

@Katuška.B No moje dr.to nebyla, byla to náhrada za mého dr.(asi měl dovču).. ale tak minule dr. říkal, že příště mi ho bude dělat, tak snad jo, a měla jsem tam s sebou přítele, meřila ho a těch 15 min to trvalo určo, ale jak říkám, moc mi toho neřekla, jen že je vše v pořádku…a něco mi naškrábala i do průkazky, jak tam je vzadu kolonka UZ vyšetření.. ptala se mě akorát jestli mi je dobře a jestli už cítím pohyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.8.15 20:50

Holky dáváte nebo budete dávat dupačky? Nebo jen body a tepláčky? Nějak mi jsou tepláčky milejší, ale někdo mi zase říká, že ho bude tlačit bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
22.8.15 20:59

@Katuška.B po tom ultrazvuku mi zprávu do průkazky napsala nebo spíš naškrábala, nepřečtu nic :lol: jj to jsem psala já s těma tripl testama… no ve středu uvidim. Budu přesně 19+0 tak doufám že v nejhoršim se snad ještě stihnu objednat. Nejprve se ale zeptám jí, jestli by mi nenapsala žádanku, pořád je to lepší než si yam volat sama, nevim jak to tam chodí. Dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
22.8.15 21:01

A děkuju za odezvu :hug: :kytka: dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
22.8.15 21:29

@misheila7 Já dávala hodně dupačky…takové ty bez rukávů. Měl body a na tom ty dupačky bez rukávů, jak se to zapíná u ramínek. Bylo to i nejpohodlnější pro mě, nic jsem mu nemusela spravovat a tak.
Ale tepláčky jsme taky měli.

@jamo Žádanku ti určitě nenapíše, protože se na druhý screening nepíše, jen na první. Druhý už normálně platí pojišťovna.
Ono se to nepíše do průkazky..já mám zprávu na celé A4 a mám ji tam jen vloženou v té průkazce…to by se tam asi všechno nevlezlo. :mrgreen: :mrgreen:

Holky já jdu taky do postele, jsem hotová!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.8.15 21:37

JJ, z prvního screeningu mám taky papír A4, ale u toho druhého žádnej velkej list není, ne?

Dobrou! Já jdu taky!!! :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
22.8.15 21:40

Buď tepláky, body a třeba mikču, nebo to druhé..a myslím že ty dupačky jsou určitě pohodlnější. Jinak toto je holky náš Matýsek :D se pochlubím s fotkama. :mrgreen: :D

už se zase těším na takové miminko.

Holky co už taky máte prcky, tak nám je ukažte. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
22.8.15 21:41

@misheila7 Jej tak to už si nepamatuju, ale myslím že ne. Dám vědět v pátek. ;) Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
22.8.15 22:27

@Katuška.B Fakt nemáš žádanku?? Já ti nechci kecat, ale mám dojem, že mě ji dávala :nevim: Kdyžtak zítra mrknu…A i kdyby ne, jak jsem se tam objednávala, tak už mě měli v PC a věděli ;) A napadlo mě - mám ti po kontrole na gyn. napsat, na kdy mě zase objednali, že by ses objednala stejně, kdyby to šlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.8.15 07:22

@Katuška.B @misheila7 holky já z toho žádný papír nemám :,( jen jednu vyplnněnou kolonku v průkazce :( ach jo :cert: vážně mě to štve :pocitac: no nezbývá než prckovi věřit že je a bude vše v pořádku. Ale jak říkám tentokrát se odbýt nenechám :cert: :cert: :cert: bud mi udělá podrobný ultrazvuk se všim všudy a nebo jdu jinam!!!
Jo Káto krásné miminko :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
23.8.15 09:21

@jamo A ani jsi nic neplatila? Hele me papir dali, ale nerekli, ze ho mam nosit v prukazce..to mi rekla az tahle dr.,tak jsem ho klidne mohla nekde vytratit, ale teb screening se plati, 1000-1500. To bys proste vedela, jestli ti ho delaji nebo ne, berou ti i krev atd.Urci TP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
23.8.15 09:23

@Katuška.B kraaaasnej broucek, jakou ma velikou pusinku tyjo, to jsou rtiky :) ja vcera videla v porodnici segry Sarinku a byla jsem v soku, je taaaaak malicka! Uz se nemuzu dockat sveho…
Jinak nevim jestli jsem to rikala, ale vybrali jsme jmeno Oliver..a asi to zustane, protoze o jinem jmene vazne nevim, libi se mi nejvic :) Olík :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.8.15 09:45

@misheila7 nic jsem neplatila, ale krev mi brali a posílali jí na tu genetiku do ČB. Po tydnu jsem volala na výsledky ke svojí doktorce a byly v pořádku a řekli mi at příjdu na ten ultrazvuk (ke své dr.) ale to už bylo jak jsem psala, jen rychlovka dvě ručičky, dvě nožičky, žádná fotečka a nashledanou :cert: jako vyšetřená jsem byla krev+ultrazvuk ale podle mě to bylo takové poloviční, když slyším zkušenosti vás ostatních :nevim: snad to ted v tom 20tt bude lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.8.15 09:54

Oliver je krásný :dance: to jen tak někdo mít nebude ;) my budeme mít Martínka když to bude kluk :) po mé drahé polovičce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí