Poradna duly
Jana Čurdová
@Tulip85 @Mia 82 jako prvorodička bych asi šla, abych zjistila jak to v těhotentsví probíhá, ale většinou, když to nemáš poprvé, tak ani podruhé a já v prvním těhu jsem výsledky měla dobré a to jsem sladké jedla ve velkém a pořád.
@Tulip85 Jj to je pravda, den před vyšetřením jsem si nic nedávala..aby mi ten cukr nevylítnul.
Bříško se prvně zvětšuje dole (pod pupkem.) a později i v místě žaludku, já jsem 20tt a už tak 2-3 týdny jsem zakulacená celá.
Ke konci, jak už jsem psala, jsem nemohla ani nosit normální podprsenky. Měla jsem bříško dost zvětšené hned po prsama.
Tak holky - přidávám svůj pupík
Z vrchu mi to tak hrozné nepříjde, ale teď mě fotila sestra z boku a jak jsem to viděla, říkám si - ty bláááho, já mám ale pupek ![]()
Fuj
To se z toho zaručeně pobleju, mě dost věcí natahuje, i když teď už ani ne, ale do 4. měsíce nic moc ![]()
Ale říkali mi, že za tři týdny jdu na kontrolu normální, a až pak za další 3 asi na ten test.
@Katuška.B Jooo na ten už jest také koukala a žeru ho, jako všechno od té značky
Jen mít ty peníze
![]()
@misheila7 Noo normálně klouby, zápěstí, lokty, kolena a klouby na prstech na ruce a normálně bolí
Dočetla jsem se na netu, že se to v těhotenství normálně stává, zítra jdu na gyndu, tak se chci zeptat doktorky… Tak uvidíme…
Jooo Elodie Details nemá chybu
Ale je to hrozná raketa aq přes druhou ruku se nic moc koupit nedá
A věcičky od Nextu jsou
Jsem hodně oblíkala malého od Nextu, když byl malej ![]()
Hele že čtu s tou cukrovkou, na to musí jít každá těhule??? Já totiž s malým nebyla a nechci ani ted jít…
@marcelka88 A kde jsi ty věci od Next kupovala? U nás poblíž nic není, nejblíž Praha a nový taky není uplně nejlevnější…Někde na bazaru? A kde vůbec holky nakupujete? Nemáte nějaký oblíbený eshop na věci pro mimča?
A jsem pěkně naštvaná, kamkoliv vejdu, tak tam maj 10 stojanů na holky, ještě ve slevě a na kluky bídný dva stojany a všechno modrý. To jsou všichni bez nápadu? Vždyť může mít kluk celou škálu barev proboha. Proč je všude samá debilní tmavě modrá a dinosaur? Jsem z toho vytočenaá
![]()
A proč všichni odmítáte tu cukrovku??? Mě uplně nahlodáte a taky nebudu chtít jít.
Když mluvíte o tom bříšku, tak mrkněte, jak jsem vypadala ve 12tt a teď.
+ jedna fotečka s naší Carrie. Fotim se každý týden v těch kraťasech a pak jednou za 2-3 týdny takhle v těch šatech a pokaždý jinak ![]()
@misheila7 co říct! Krása, ty, bříško, i pejsek
@cucik14 cauki, a tvé bříško už je pěkně velké kulaté ![]()
@Katuška.B Jinak já jsem si nechala do postýlky šít povlečení a mantinel od téhle paní: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Mantinel asi za 230 a povlečení za 360.. a tady od téhle http://www.fler.cz/sew4home jsem si nechávala ušít patchwork deku na hraní, přikrytí, rychlozavinutí, na parádu
.. + ty praporky na ozdobu. Ladím to do mentolové barvy s šedou a bílou.. Už se nemůžu dočkat, až to všechno dám do kupy.
Ale ta paní z mimibazaru tam má taky komplety, tak si třeba vybereš.
@Katuška.B tak jasně pořadím se dr.co mi řekne. Ale asi máš pravdu jako prvorodiccka bych měla jít. ![]()
@misheila7 A s tou modrou máš pravdu, je všude.!! A já ji nechci nelíbí se mi…kluk může mít i spoustu jiných…
@marcelka88 Co vím, tak doktoři posílají každého, ale můžeš to odmítnout jako každé vyšetření o které nemáš zájem.
Jako tím, že jsem minule dopadla dobře, i přesto, jak jsem se sladkým cpala, tak nad tím přemýšlím, ale ještě uvidím. Jde mi spíš o to, že je to na hrozně dlouho a nevím, jak to bude s hlídáním.
@misheila7 Jo to říkám taky, na holčičky toho je tolik! A pro klučíky nic moc, ale abych teda byla fér: HaM má pěkné věci i pro kluky, převážně jsem nakupovala tam.
Teď se mi ale nechce kupovat zase celá výbava, takže pro holčičku budu kupovat v Pepcu a pro kluka mám vše.
Míši na cukrovku normálně běž, jsi na neschopence, tak ti to může být jedno a alespoň uvdíš, jak dopadneš a případně při druhém těhu se tomu vyhneš. ![]()
@cucik14 @misheila7 Pěkná bříška holky!
Ty jo…už se tady pěkně kulatíme co? ![]()
Včera jsme se koukali na film a já jsem měla ruku na bříšku, malé se tam vrtělo, tak jsem řekla i příteli ať si šáhne a taky to cítil. Tak se snad už trošku prcek rozhejbe. ![]()
Holky ještě se zeptám z jakého města jste? Chci se kouknout na mapku, jak to máme od sebe daleko.
Ahoj holky ![]()
Byla jsem dnes na velkem utz, vse je v poradku a je to kluk!
Takze budeme mit doma 2 divochy. Nevadi, aspon nemusim nuc moc kupovat, jen nejake vymazlenosti ![]()
@Katuška.B Ja jsem z Prahy.
@Matynečka Gratuluju, hlavně že je všechno v pořádku! ![]()
@Katuška.B Já jsem Rychnov nad Kněžnou, přítel jezdil do Olomouce před měsícem pracovat, asi 2 hoďky cesty..
Káťo ty jdeš na UZ zítra, viď?? ![]()