Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
24.8.15 20:05

@Tulip85 @Mia 82 jako prvorodička bych asi šla, abych zjistila jak to v těhotentsví probíhá, ale většinou, když to nemáš poprvé, tak ani podruhé a já v prvním těhu jsem výsledky měla dobré a to jsem sladké jedla ve velkém a pořád.

@Tulip85 Jj to je pravda, den před vyšetřením jsem si nic nedávala..aby mi ten cukr nevylítnul.
Bříško se prvně zvětšuje dole (pod pupkem.) a později i v místě žaludku, já jsem 20tt a už tak 2-3 týdny jsem zakulacená celá.
Ke konci, jak už jsem psala, jsem nemohla ani nosit normální podprsenky. Měla jsem bříško dost zvětšené hned po prsama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
24.8.15 21:38

Tak holky - přidávám svůj pupík :) Z vrchu mi to tak hrozné nepříjde, ale teď mě fotila sestra z boku a jak jsem to viděla, říkám si - ty bláááho, já mám ale pupek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
24.8.15 22:04

Fuj :oops: :poblion: To se z toho zaručeně pobleju, mě dost věcí natahuje, i když teď už ani ne, ale do 4. měsíce nic moc :mrgreen:

Ale říkali mi, že za tři týdny jdu na kontrolu normální, a až pak za další 3 asi na ten test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
24.8.15 22:15

@Katuška.B Jooo na ten už jest také koukala a žeru ho, jako všechno od té značky :pankac: Jen mít ty peníze :roll: :mrgreen:

@misheila7 Noo normálně klouby, zápěstí, lokty, kolena a klouby na prstech na ruce a normálně bolí :roll: Dočetla jsem se na netu, že se to v těhotenství normálně stává, zítra jdu na gyndu, tak se chci zeptat doktorky… Tak uvidíme…
Jooo Elodie Details nemá chybu :pankac: Ale je to hrozná raketa aq přes druhou ruku se nic moc koupit nedá :roll: A věcičky od Nextu jsou :srdce: :srdce: :srdce: Jsem hodně oblíkala malého od Nextu, když byl malej :pankac:

Hele že čtu s tou cukrovkou, na to musí jít každá těhule??? Já totiž s malým nebyla a nechci ani ted jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
24.8.15 22:16

@cucik14 Jakooo pěkné bříško už máš :mrgreen: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.8.15 08:41

@marcelka88 A kde jsi ty věci od Next kupovala? U nás poblíž nic není, nejblíž Praha a nový taky není uplně nejlevnější…Někde na bazaru? A kde vůbec holky nakupujete? Nemáte nějaký oblíbený eshop na věci pro mimča?

A jsem pěkně naštvaná, kamkoliv vejdu, tak tam maj 10 stojanů na holky, ještě ve slevě a na kluky bídný dva stojany a všechno modrý. To jsou všichni bez nápadu? Vždyť může mít kluk celou škálu barev proboha. Proč je všude samá debilní tmavě modrá a dinosaur? Jsem z toho vytočenaá :cert: :cert: :cert:

A proč všichni odmítáte tu cukrovku??? Mě uplně nahlodáte a taky nebudu chtít jít.

Když mluvíte o tom bříšku, tak mrkněte, jak jsem vypadala ve 12tt a teď. :mrgreen: + jedna fotečka s naší Carrie. Fotim se každý týden v těch kraťasech a pak jednou za 2-3 týdny takhle v těch šatech a pokaždý jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
25.8.15 09:19

@misheila7 co říct! Krása, ty, bříško, i pejsek ;-) ;-) :pankac: @cucik14 cauki, a tvé bříško už je pěkně velké kulaté ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.8.15 09:20

@Katuška.B Jinak já jsem si nechala do postýlky šít povlečení a mantinel od téhle paní: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Mantinel asi za 230 a povlečení za 360.. a tady od téhle http://www.fler.cz/sew4home jsem si nechávala ušít patchwork deku na hraní, přikrytí, rychlozavinutí, na parádu :mrgreen:.. + ty praporky na ozdobu. Ladím to do mentolové barvy s šedou a bílou.. Už se nemůžu dočkat, až to všechno dám do kupy.
Ale ta paní z mimibazaru tam má taky komplety, tak si třeba vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
25.8.15 09:22

@Katuška.B tak jasně pořadím se dr.co mi řekne. Ale asi máš pravdu jako prvorodiccka bych měla jít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
25.8.15 09:29

@misheila7 A s tou modrou máš pravdu, je všude.!! A já ji nechci nelíbí se mi…kluk může mít i spoustu jiných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.8.15 10:08

@marcelka88 Co vím, tak doktoři posílají každého, ale můžeš to odmítnout jako každé vyšetření o které nemáš zájem.
Jako tím, že jsem minule dopadla dobře, i přesto, jak jsem se sladkým cpala, tak nad tím přemýšlím, ale ještě uvidím. Jde mi spíš o to, že je to na hrozně dlouho a nevím, jak to bude s hlídáním.

@misheila7 Jo to říkám taky, na holčičky toho je tolik! A pro klučíky nic moc, ale abych teda byla fér: HaM má pěkné věci i pro kluky, převážně jsem nakupovala tam.
Teď se mi ale nechce kupovat zase celá výbava, takže pro holčičku budu kupovat v Pepcu a pro kluka mám vše.
Míši na cukrovku normálně běž, jsi na neschopence, tak ti to může být jedno a alespoň uvdíš, jak dopadneš a případně při druhém těhu se tomu vyhneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.8.15 10:14

@cucik14 @misheila7 Pěkná bříška holky! :pankac: Ty jo…už se tady pěkně kulatíme co? :D
Včera jsme se koukali na film a já jsem měla ruku na bříšku, malé se tam vrtělo, tak jsem řekla i příteli ať si šáhne a taky to cítil. Tak se snad už trošku prcek rozhejbe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.8.15 10:17

Holky ještě se zeptám z jakého města jste? Chci se kouknout na mapku, jak to máme od sebe daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
25.8.15 15:14

Ahoj holky :mavam:
Byla jsem dnes na velkem utz, vse je v poradku a je to kluk! :) Takze budeme mit doma 2 divochy. Nevadi, aspon nemusim nuc moc kupovat, jen nejake vymazlenosti :D
@Katuška.B Ja jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.8.15 15:23

@Matynečka Gratuluju, hlavně že je všechno v pořádku! :andel:

@Katuška.B Já jsem Rychnov nad Kněžnou, přítel jezdil do Olomouce před měsícem pracovat, asi 2 hoďky cesty..
Káťo ty jdeš na UZ zítra, viď?? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital