Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
26.8.15 09:13

@marcelka88 Jéééééé :srdce: Tak to ti moc moc gratuluju, takhle bych si to taky přála, mít páreček… Tak doufám, že se mi to taky splní :mrgreen: To je super, to musíš být uplně happy, co? Tak to máš jen o pár dní mladší, tak třeba ti to napsal podle aktuálního UZ, mě tam taky minule haproval den, ale teď už se držim toho svýho zajetýho, ať v tom není bordel. Termín máš kdy jsi říkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
26.8.15 09:46

Holky tak tabulky s info mám napsané na papíře. Ať to pak nemusíte hlásit znovu ;-) Jsem taky pro uzavřenou skupinu kde máme více soukromí ;-) ;-) ;-) :-) Tak už se nám tu rozjely holky- moc gratuluji @marcelka88 :kytka:

Jasné na půl cesty…sraz ;-)

Kaci, ať dopadne dobře vyšetření srdce. ;-) a držím pěstí ať se dovis… Pohlaví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.8.15 10:19

@Mia 82 Jo děkuji.. :hug: Snad bude vše ok
Jdu tam ve 14:30 tak mi držte palce.
No Marca se už alespoň konečně může rozjet s oblečky! :mrgreen:

@misheila7 Jo a jak jsme se bavily o tom klučičím, že je všechno jen v modré, tak jsem včera byla v Pepcu a koukám na holčičí obečení a zase všechno, ale všechno v růžové! :zed: Žádná lososová, žlutá, fialová - nic Jednu vestičku s svetříček na větší děti tam měli v béžové, ale to je tak všechno. To všem docházejí nápady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.8.15 10:23

@Katuška.B Taky mi to tak přijde :( V krámě absolutně nic neseženeš, musim lovit na internetu, ale tam zas platíš poštovné a nemůžeš si to ošahat a to číslování jsou taky různý…Chjo. Když já jsem i hrozně náročná, mě se líbí, když jsou ty děti oblečený jak dospělí :mrgreen: Takže musim fakt lovit lovit a lovit.

P. S. Ve 14:30 na Tebe myslím! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.8.15 10:43

@jamo Nene, jen kontrolovala srdíčko a tak jsem se rovnou zeptala jesli vidí co to je :mrgreen:

@Katuška.B Děkuji moc :hug: Jinak já mám pocit, že jsem tady někde psala, že se mi posunula kontrola ze čtvrtka na úterý :pankac: Nooo tak ještě ted ty tu holčičku at jsme v tom spolu :srdce: :hug: :*

@cucik14 moooc děkuji :hug: Je to vytoužená princezna, strašně jsem si ji přála a přítel taky, i jsem se vzbudila dnes v šest hodin ráno a nemohla z toho spát, jak jsem štastná, že to bude holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.8.15 10:45

@misheila7 Termín podle poslední menstruace mám 20.1. ale hapruje mi víc dní, tak sama nevím v kolikátém tt ted jsem :think: Každopádně jsem strašně štastná, nedá se to ani popsat, fakt… Furt jen přemýšlím, že budeme mít holčičku a nevím co dřív kupovat :mrgreen:

@Katuška.B Jééé ty jdeš dnes? Tak to držim všechno co mám, budu na Tebe straaaaašně moc myslet a koukej co nejdřív dát vědět :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.8.15 10:54

@marcelka88 To ti věřím, taky bych skákala radostí, ale obávám se, že u nás to bude asi druhý kluk. Teď jsem tady projížděla stránky, kde @misheila7 psala, že to vypadá na kluka, protože hrbolek mají zatočený nahoru - teď se jim potvrdil a my tehdy taky ten hrbolek měli nahoru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.8.15 11:07

@marcelka88 Jo jo, ale taky jen na srdíčko přímo ke kardiologovi, takže mi možná nic neřekne (spíš s tím nepočítám)
Na screening jdu v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.8.15 14:09

To jo, ale rekl mi, ze to neni jisty, ze to je brzy, tak neves jeste hlavu.. Myslim na tebe! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.8.15 15:27

Ahoj holky. Tak mame po UZ a snad je vse, jak ma byt. Dr rikal, ze se uvidi az po narozeni, protoze se budou uzavirat nejake chlopny, ale zatim vse ok. :)
Jinak se na konci dival na pohlavi, neco nam naznacil, ale ze on se v tom moc nevyzna, protoze je pres srdicko, takze to nechavam zatim byt a uvidime v patek co nam reknou na genetice.

Jinak skupinku mame schvalenou, tak se do ni muzete pridat. Presny nazev Ledňáčci 2016 ted na tel nemuzu najit, jak vam poslat pozvanku. Zkuste to najit a ja vas hned doma schvalim. Kdyby byl problem, kouknu na to na PC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
26.8.15 16:10

@Katuška.B Nemůžu to najít, tak poprosím pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.8.15 17:21

@Katuška.B tak fajn, ze jste zdravy!!! A co teda naznacil? Prozradis? Skupinku pak taky najdu az na PC, jsem na mob.Jsme na zahrade u mamky, je tu mala Sarinka. Hooooolky, ja se nemuzu dockat ledna!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.8.15 19:24

@Katuška.B Kači já taky tu skupinu nemůžu najít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.8.15 19:49

Holky už vám jdu zasílat ty pozvánky. Poslala jsem už dvě, tak mi dejte chviličku, potom mi prosím napište, jestli vám to došlo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.8.15 20:03

Marcelka88
Spendlicek
misheila7
Tulip85
Mia 82
Matynečka
cucik14