Poradna duly
Jana Čurdová
@Katuška.B Nic mi nepřišlo a nemůžu to najít. Ve skupinách to nikde nevidím. Pošleš odkaz nebo něco?
https://www.emimino.cz/…dnacci-2016/
Ještě zkusím dát před ty nicky zavináče.
Zdravím,
uživatelky najdou pozvánku do skupiny na svém profilu (vpravo, nad výpisem skupin, ve kterých jsou již členy).
adminka Zuzka
@Katuška.B píše:
@PAN66 Jsme v uzavřené, chceš jít za náma?
a jak to udělám?
@PAN66 Pošlu ti teď pozvánku, budeš ji mít na profilu. Nebo tady nahoře v diskusi je napsaný odkaz.
@Katuška.B
Ahojda!
Já jsem teď marodila, plus od včerejška mě chytly bolesti zad a jde mi to do rukou. Asi mi nastydly záda
Do toho chodím do práce, protože kolegyně je taky nemocná…Takže žůžo.
Pohlaví se doufám dozvím už za 14 dní, to jdu na velký UTZ. Jsem moc zvědavá…ani si teď to těhotenství neužívám s těmi fofry, spíš jsem měla trochu strach, aby mimčo bylo v pořádku.
A jak se máte vy? Co je nového o co jsem přišla?? ![]()
Zdravíčko těhulky
Mohu se k Vám přidat?.. Je mi 21 let a čekám první miminko, termín máme v Lednu a jak na potvoru nemám nikoho v okolí kdo by to těhulkování se mnou prožíval, tedy až na rodinu a přítele ale určo chápete jak to myslím
.. Jakpak se máte a jak prožíváte těhu?
já ho mám naštěstí klidné, ale díky nízkému tlaku jsem stejně skončila na rizikovce.. pohlaví miminka známe, bude to holčička, ale ještě v pondělí (jdeme na velký ultrazvuk ve 20 týdnu) nám to potvrdí snad na stopro
![]()
@Tulip85 No tak se přidej do té soukromé, pomalu nás dočítej a až budeš fit, tak se přidáš úplně. Hlavně se uzdrav, ať pak nemarodíš dlouho a v práci chceš být jak dlouho?
@Nejenmaminkou Ahoj my jsme s holkama udělaly uzavřenou skupinku, ať si můžeme třeba posílat nějaké fotky atd…ať to tady každý neprohlíží. Jestli se chceš přidat, tak ti pošlu pozvánku…?
@Nejenmaminkou tak by jsi to měla mít na profilu. Mrkni tam ju?