Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
25.8.15 21:52

@Spendlicek @Tulip85 @cucik14 @misheila7 @marcelka88 @Mia 82 @jamo @Matynečka

Holky napadlo mě, že bych udělala uzavřenou skupinu, aby jsme si mohly třeba posílat nějaké fotky bříšek a pod. aniž by to tady vidělo celé emimino.
Jak už Mia zmínila třeba ty tabulky, tak se tam dají vytvářet, je na to speciální nástěnka, takže se nám to nebude ztrácet v diskusi.
Skupinku jsem tedy vytvořila, jmenuje se Ledňáčci 2016 a až ji admin schválí, tak vám každé pošlu pozvánku do skupiny ju?

Nevím jestli vám, ale mě už se stalo, že jsem chtěla něco napsat a raději jsem si to rozmyslela, protože sem chodí i lidi co znám a nepotřebuju, aby všechno věděli. :mrgreen:
Stačí napsat nick a dotyčný si přečte všechno co přispíváte. (krom příspěvků v uzavřené skupině) tak snad to nikomu nebude vadit. ;)

Příspěvek upraven 25.08.15 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.8.15 21:56

Já mám TP 9.1.2016 :D No s těma dárkama mě neděste, mě se klučičí věci moc nelíbí. :mrgreen: Autíčka jo, ale když vidim ty divný příšery a pistolky…a hry, kde se zabíjej, to se mi příčí. :mrgreen: :cert:

Nemá někdo TP 1.1.? To by se mi líbilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.8.15 21:57

@jamo Za toto těhotenství zatím ne, ale pamatuju si to u Matýska. Nejvíc asi ráno, když jsem spala na boku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.8.15 21:57

@Katuška.B Joooo určitě, naprosto souhlasím, protože už jsem si tohle taky říkala. :D Že jsem sem neměla radši žádný fotky dávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.8.15 21:58

@jamo Mě se to taky stává. :D Je to vtipný a líbí se mi to, aspoň o něm vim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.8.15 22:10

@misheila7 No :D ono je právě blbé, že to už později nejde smazat :mrgreen: je to tady napořád. V té soukrémé se to mazat dá a i kdyby nedalo, tak je to celkem jedno, protože to uvidíme jen mi. Dokonce jsem se dočetla, že do uzavřených nelezou ani admini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
25.8.15 22:21

Já jsem taky jedině pro :palec: UZAVŘÍT!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.8.15 22:32

@misheila7 Já nakupovala a pořád nakupuju na mimibazaru :pankac: :pankac: Za pár kaček a je tam toho spooooooousty :pankac: Mooooc Ti to těhotenství sluší :srdce:

@Katuška.B Já jsem z Karlových Varů :pankac: Ale kdyby byli srázky, dojedu kamkoliv za Vámi :srdce: teda pokud to nebude přes celou republiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.8.15 22:35

Já jest také pro UZAVŘÍT :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.8.15 22:37

Holky, tak já dnes byla na gyndě… Sice jsem ztratila pojem o tom v jakém jsem týdnu, já celou dobu měla za to že dnes 19+2 a doktorka mi napsala do průkazky 18+5, tak Vám sice nevím, ale každopádně vím už jistě, že čekáme HOLČIČKU :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
25.8.15 22:48

Jsem pro uzavřenou skupinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
25.8.15 22:50

@marcelka88 jůůůůů budeš mít páreček :srdce: GRATULUJU :kytka:
A dělali ti dnes ten velký ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.8.15 23:05

@marcelka88 No kurňa.. :mrgreen: dál už to snad ani nejde. Ale v pohodě, udělalo by se to tak, aby to bylo pro všechny zhruba stejně. Ať jedna nejede přes celou republiku.

@marcelka88 Jééééé já mám radost…ty před chválí jsem na tebe myslela a říkala si, že budeš mít určitě holku, že ti to sem pisnu!!! A teď to tady čtu! Tak gratulujiiii!!! :hug: :* :kytka: :potlesk: To je super, tak doma bude alespoň jedna holčička! :D Že jsi ani nepsala, že máš kontrolu nebo jsi tam šla nečekaně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.8.15 23:06

Jakmile to tedy schválí, tak vám posílám tu pozvánku! Jdu chrnět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
25.8.15 23:14

@marcelka88 Holčičku zááávidím :) :srdce: Hlavně že je vše oOK, gratulace veliká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí