Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
23.8.15 16:42

@Katuška.B tak jsem z toho docela rozhozená, nemám tu jistotu že mi opravdu dělala screning :cert: :( chjo, nejradši bych se jí zeptala už zítra ale má dovolenou takže musím vydržet do té středy. Jinak mé jméno je Jana ;) a myslíš že kdyby něco zanedbala na ultrazvuku v tom 12tt že by se na to přišlo ted v tom 20tt? já jen že jsem četla že se ted ve 20tt zase zkoumají jiné věci než v tom 12tt :nevim: jsem z toho jelen a pěkně mě to štve :cert: na druhou stranu si zas říkám, že mě přece nemohla jen tak odfláknout a vzít si na triko nějaký průšvih :nevim:
Jinak na těhu focení už mám termín na listopad na to se strašně těším, to jsem si zařídila skoro hned ;)
@Spendlicek tak možná budou tady ve skupince dva Martínkové :potlesk: krásná náhoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.8.15 17:13

Zdravim holky:-)na tehu foceni se moc tesim:-) jeste nevim kam pujdu.tady posilam muj pupik jak vyrostl 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
23.8.15 17:21

@jamo Pokud ti dělala triply a vyšly výborně, tak si asi řekla, že už ti screening dělat nebude, ale ona by z toho určitě nic neměla, protože to není povinný UZ, proto si ho taky musíš hradit sama a potom si ho až nechat proplatit od pojišťovny. Ale každopádně se ji zeptej.
Jo jo na druhým screeningu se už dělá zase něco jiného.

@Mia 82 Jů to je pidi bříško :)

Já jsem na focení poprvé byla 10dní před termínem :mrgreen: :mrgreen: to už byl pupek, ale potky byly fakt krásné, škoda, že je nemám no :pocitac:
Teď se budu objednávat asi na začátek prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
23.8.15 17:29

@jamo Ale vůbec se nestresuj. Já si myslím, že pokud by miminko mělo nějaké postižení, tak by se to ukázalo už na těch triplech, alespoň nějaký náznak. Spíš je škoda, že jsi přišla o jeden velký UZ. Zeptej se ji a uvidíš co ti řekne. ;) Pak dej vědět.
Já jdu taky ve středu k dr. Do nemocnice na srdíčko, aby se vyloučila srdeční vada, kterou máme v rodině.

Myslíte, že se mám toho kardiologa zeptat na pohlaví? :mrgreen: Není to blbé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.8.15 17:31

@Katuška.B pidi :-D :-D mě nepřijde..:-P :-D. taky půjdu asi začátkem prosince. A jak jsi byla poprvé tak kolik to tak stojí? a je fakt škoda že se ji smazaly ten moment už nevratis.. I když teď máš nové bříško je tam nové miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.8.15 17:35

@Katuška.B ty jdeš na kardio? Já taky, teď v pátek ;-) jmenuje se to fatální echo :srdce:.já myslím že se zeptej za to nic nedas. Ale když ti řekne pohlaví tak to něco stojí. u nás 100kc. u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
23.8.15 17:43

Focení mám domluvené u kamaráda, fotí toho hodně, ale těhuli ještě nefotil, tak má prý plno nápadů a těší se skoro tolik jak já :D Asi v prosinci půjdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.8.15 18:13

@Katuška.B to máš asi pravdu, že kdyby bylo něco špatně, ukázaly by to ty tripltesty.
Jen se ho zeptej na pohlaví ;) já bych se zeptala :lol:
@Mia 82 to je krásné bříško ;) @marcelka-88 klouček taky krásný, holky škoda že rostou tak rychle co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
23.8.15 18:27

@Mia 82 Tady nic. Alespoň na tom screeningu. Teda alespoň s Matym jsem nic neplatila. To mi přijde teda trapný!

U té co jsem byla, tak je v Olomouci vyhlášená a taky pěkně drahá. Nějakých 7 upravených fotek za 3500kč, ale já s ní byla domluvená, že mi udělá 3 a pak 4 Matýska, tak že bych to měla všechno za 3500kč ale nakonec jsem neplatila nic. Focení s Maťou jsme měli od ní zadarmo jako omluvu a prý mám u ní už všechno zadarmo (tak trochu se i známe) ale už k ní nejdu, mám strach, že by se to stalo znovu. Navíc vím, že jsem nebyla jediná. :pocitac: Kdyby to byl třeba omyl jen u mě, ale ne.. Jinak tím, že nám to dávala zadarmo to druhé focení s miminkem, tak to dost odflákla..Vám schválně ukážu ty (jako že) upravené fotky.
Malý se tam loupal a ona to nevyretušovala nic.. :roll:
Líbí se mi jen zvě..jedna z nich je ta v zelené čepičce.

No a ta ke které půjdu teď, snad bude mít volno. Tak ta má nějak 20 up. fotek za 1300 a taky pěkné.

Když se koukneš, tak jde vidět, jak se malý loupal a jak tam mámě ty ruky, tak jsou tam šupinky. Schválně jsem mu to netrhala, že to vyretušuje a prd. No a ta společná - přítele jsem odřízla já :mrgreen: ale malý jaký tam má ještě červené nožičky a otlaky a taky to tam nechala. Prostě hrůza :roll: :zed:
Jediná ta s čepičkou se povedla a pak je tam ještě jedna možná dvě povedené, ale taky to není na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.8.15 18:37

@misheila7 Jééé to maličkatý :srdce:

@Katuška.B Máta je celej tatínek, po mě má jen nos a povahu :mrgreen: Ale jinak celej táta… :pankac: Ty kráso, tak to bych byla hodně naštvaná a vrátila Vám aspon peníze???

@Spendlicek Ale zhubla jsi před těhotenství, určitě to ted v těhu dožiješ a na focení půjdeš až budeš mít bříško a s tím i několik kilo nahoře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
23.8.15 18:38

@Mia 82 Jj jdu a proč tam jdeš ty? Uvidím asi jak bude dr příjemný a podle toho uvidíme.

@jamo Utíká to šíleně. Hlavně to člověk potom vidí na těch dětech.
Nedávno tady byl Maty ještě prtě a teď už se chystáme do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
23.8.15 18:41

@marcelka88 Ještě to nebylo zaplacené a jak už jsem psala víš, dala nám zadarmo i focení malého. Ale od kamarádky kámoška…tak té to udělala to samé. Taky ji pak fotky neupravila a měla to za 3500. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.8.15 18:42

@Katuška.B Jéééžiši ale moc pěkný fotečky, i když ty nožičky mu mohla vyretušovat :cert: Ale i tak je to sladouš :srdce: Mimochodem jseš kočka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
23.8.15 18:46

@marcelka88 No jako tohle mě mrzí, protože to každý hned zpozoruje, ani je nemáme vystavené. Jsem si říkala, že je když tak nechám u někoho upravit.
:D jo díky… :mrgreen: tady zrovna kočka jak hrom no…s ještě 18kg nahoře, ty jo to byla váha holky! :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
23.8.15 18:55

Holky nenarazily jste náhodou na nějakou stránku, kde by měli set. Povlečení, prostěeadlo, mantinel i zavinovačku, ať mě to ladí? Bez nebes! Kdyby náhodou, tak dejte vědět. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí