Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
18.8.15 19:05

@Matynečka S tím červíkem se mi taky hrozně líbil. Takové roztomilé. To jsi koupila tři? :D To jo.

@Mia 82 To nevadí! Gratuluji…kluci jsou moc fajn. ;)

@marcelka88 Jo? No jak kdy no..U mě ve 12+3 nevěděla, přikláněla se k holce a ve 13+3 už mi řekla 100% kluk.
Do teď zatím nic, že tam nic nevidí a že většinou u kluka už se tam něco hýbe. To prý ale nic neznamená, tak uvidíme no.

@misheila7 Jé Míši zítra hned napiš.
@Mia 82 Já už mám celkem buben. Teď mám přes obvod 93cm ale ráno bývá menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 19:12

@Katuška.B Tyjo, takže budu mít fakt kluka, mě taky 13+něco řekl asi kluk :mrgreen: No hnedka napíšu!
Rodinu chci trošku překvapit, řekla jsem, že jdu až ve ČT, aby mi nedrnčel celý den telefon a něco si na ně vymyslím. :D

Tyjo 93? Já mám 88cm, ale měřím to tak, že si dám metr zezadu, jak jsou ty ďolíčky a přímo rovně jdu s metrem dopředu. :D Abych neměřila pokaždé jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.8.15 19:13

Focené v neděli 19+0 :)
Ta druhá je focená v prvním těhu 18+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
18.8.15 19:13

Já dnes končím 20tt a zatím mám nahoře +3kg :-) Takže za mě spokojenost.
Taky zatím nevíme, co to bude, snad se to dozvíme příští týden ve středu, to mám 2.screening a pak už se konečně všem pochlubíme a řeknu to už i v práci, ať mají čas najít a zaučit náhradu ;-)

Jinak dnes jsem měla kontrolu u gyndr. a vše je OK. Ale ani utz nedělal, jen pohmatem zkontroloval dělohu a změřil ji (že děloha sahá už k pupíku a je krásně měkká, že je vidět, že se be zproblémů přizpůsobuje růstu miminka). No, kolikrát čumím, co vše pozná z pohmatu břicha 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.8.15 19:15

Já mám taky 3kg snad je to v normě no. Nechci přibrat, jak za první těhu. 8o Kdybych měla těch 12 :lol: max 15 budu fakt ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 19:29

@Katuška.B Tak to mám asi taky takový pupík, no fotku jsem dávala předevčírem myslím. Ještě vám ukážu super fotku se setrama :mrgreen: obličeje radši zakrývám, nerada dávám vše na net. + ta výbavička a kočárek.
Ty růžovky jsou pro sestry. :mrgreen:
Jsem blázen?

Přidejte taky nějaký fotečky, ať se pokocháme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 19:33

@Spendlicek A ty už víš pohlaví? Mám v tom bordel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.8.15 19:51

@misheila7 tak ty už máš vybavicku hotovou :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.8.15 19:54

Já bych poslala fotku bříška ale jsem na tabletu a nevím tady jak na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.8.15 19:57

Ahoj holky :mavam:
Koukám jak se tu hezky klábosí, tak to má být :palec:
Super fotečky Míšo máš to hezky nachystaané :palec: :potlesk:
Já nemám nic, zatím neni čas jsem od rána do večera v práci. Už aby bylo září a nastal poloviční úvazek :andel: jinak holky chtela bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost se zánětem šlach na ruce, myslím ted v těhu.
Bolí mě ruka jak blázen, a nevim co s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.8.15 19:58

A taky tvrdne vám někomu bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.8.15 20:31

@misheila7 Ta fotka se ségrama je super. :mrgreen: Že se vám to tak sešlo. :D A ségry čekají už druhé nebo třetí?? Míši a jak to, že máš tolik věci pro kluka, když jsou u vas holky, nebo to jsi nakoupila? Oblečky jinak pěkné!

@jamo Mě bříško netvrdo nikdy, takže to neznám. Ale může to být třeba jen přejezením ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.8.15 20:32

@misheila7 Jo a kočárek vypadá dobře :pankac: to byl kup!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.8.15 20:54

@Katuška.B Mojí nejstarší sestře je 36, čeká první. Druhé je 30, čeká druhé a mě bude 22 a budu mít první. :mrgreen: Bráchovi je 33 a má šestiletou dceru.
Sranda.

No a všechno jsem nakoupila. Jenže s tím, že třeba ty tepláčky dám holce taky, i když jsou zelené a modré, mě se nelíbí, když je holka celá a pořád v růžovém. Moje ségra třeba malou furt strojí do růžový, ale jako kalhoty, triko a třeba fialovou bundu. To se mi vůbec nelíbí. Nikdy by ji nedala modrou ani zelenou. To mi přijde ujetý, protože já barvy miluju, nosim taky modrou, zelenou, hnědou, šedou…

Takže tak. A jestli bude holka, tak nebude problém a dostanu všechno po Nicolce a teď těch dvou malejch. :mrgreen: Máme to i tak hezky, že bude mimi v srpnu, pak v listopadu a pak v lednu. Tak si hadry můžeme podarovat.

I když vlastně segra bude mit samy věci růžový, tak to nechci. :mrgreen:

Tvrdnutí taky neznám, ale je dost zvláštní, když se mimčo vyboulí dopředu nebo na stranu. To jsou pak kopance jak prase :mrgreen: A je to fakt zvláštní ho tam tak cejtit.

Příspěvek upraven 18.08.15 v 20:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
18.8.15 20:55

@Katuška.B Koupila jsem tri, abych mela pro obe deti. Jeste musim sehnat prosteradylka. Mas to brisko v obou tehu stejne, ne?
Ja jdu na kontrolu presne za tyden. Ted me moc nezve. Vi, ze toho mam hodne, tak to co nejvic prodluzuje. Ale snad mi povi, co cekame :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí