Poradna duly
Jana Čurdová
@Matynečka Takže druhé nebylo v plánu?
Našel se první manžel koukám.. ![]()
@Katuška.B Jména už jsem taky vyžvanila
Máma mi přeje kluka, protože holčičí jméno jí přijde šílený.
tak jsem zvědaváááááá, že už to fakt nevydržim. Na všechny tady jsem zvědavá tyjo. ![]()
Nevím kolik je nás tu pod čepcem
ale troufám si holky říct
že je nám všem do 30ti né? Mě 25 ![]()
JJ, mě je 21, ale za měsíc 22 a hlavně to beru v době porodu, takže říkám všem 22… Oni si to lidi hned přepočítávaj kolik mi bude teď a pak a potom a blabla, takže říkám rovnou 22.
Přítelův otec už samozřejmě na svatbičku narážel, ale mě to prostě fakt letos uplně přeslo.
@Katuška.B Meopta:) velka fabrika..ale vlastne jestli jsi z OL tak urcite vis:)
@Katuška.B Ty máš vlastně malého doma viď? Tak ty máš asi o zábavu postaráno.
Je to Sheila, takže trošku bláznivé to fakt je. ![]()
Nám to vyslo:) je mi 23..meli jsme svatbu v dubnu a hned po ni jsme otehotneli:)
@Matynečka Tyjo, to máš brzy po sobě, že? To bylo v plánu? To asi chceš taky holčičku, ne? ![]()
@misheila7 @Katuška.B V planu tak brzy miminko nebylo. Ale dlouho jsem nemohla otehotnet, pak jsem potratila v 10.tydnu a az pak nam vysel Matysek. Takze to beru jako osud. ![]()
@misheila7 Holcicka by byl mily bonus, ale kluci jsou super
Navic stale mluvime o tretim mimcu.
Však jo, lepší ně pak nemít třeba vůbec… já bych taky chtěla tři děti
ale nojím se, že bych jim nemohla dát tolik jako dvěma, když to vidim, že člověk jede na blbej výlet a kolik to všechno stojí… Pak vyrostou, tři partneři, mrtě vnoučat..
No uvidíme
@Lucii92 dobroooou
Tak holky, já už jsem doma dva a půl měsíce a rozhodně se nenudím
Máme čtyřměsíční štěně + osmáky degu + potkany, na konci června jsme se stěhovali a teď mi příjde, že máme vyřizování a starostí nad hlavu… Tento týden jsme byli přehlašovat trvalé bydliště, v pondělí jedem vyřizovat nové občanky, zítra přijedou na návštěvu tchánovci, tak jsem uklízela, do toho jsem vařila (dnes byla na oběd plněná cuketa s bramborovou kaší a rajská polévka s nočky) a prala
Jinak pletu „náramky přátelství“ po večerech, na ukrácení dlouhé chvíle - posílám ukázku ![]()
@misheila7 No mě zase bylo řečeno, že ibalgin néé a paralen joo…
A jelikož jsem to už nemohla vydržet, tak jsem si vzala paralen a přišla náááádherná úleva ![]()
Jojo úplně přesně jsem to ještě nepočítala, ale na další kontrole bych měla být kolem dvacátého týdne
Tak snad a taky bych měla jít už na velký ultrazvuk kolem toho dvacátého týdne, takže tam mi to snad řeknou na stoprocent.
@Spendlicek -1kg??? Jak to??? Jinak víteeeej
![]()
@Katuška.B Měla bych být 20tt, takže doufám, že mi ho nebude dělat deset vteřin, ale dá si víc záležet a laskavě mi sdělí co čekáme
A ano, měla bych jít na další velký do genetického centra, ale doktroka mi ještě nedala žádanku, tak očekávám, že toho 27ho mi ji dá…
Jinak s těma vajíčkama, to jsem ani nevěděla, že můžou vylítnout, tak to je hustý
. Se divim, že to vůbec prodávají ![]()
Holky nemám vše dočteno, před chvílí jsme dorazili domů. Byli jsme včera v Praze a sehnala jsem ty těhotenský džíny co se mi tak líbili
no a z Prahy jsme přejížděli do Milovic, kde jsme přespali (obytné auto) a ráno jsem s malým vyrazila do Miraklu a přítel jel něco vyřídit a do Znojmo pro dalšího našeho chlapce. A teda park skvělej, úžasnej, ale ne skoro ve třiceti stupních, totálně narváno a holky těch vos co tam bylo si neumíte ani představit, člověk si nemohl koupit točenou limonádu, nic. Pak jsme se rozhoupali, že si konečně dáme oběd s malým, vystáli frontu bez toho aby nás něco štíplo, našla jsem místo kde moc vos nebylo a co myslíte? Při jídle ho štípla VČELA přímo dovnitř ucha. Jako takového žihadlo jsem tahala, ten tak plakal, mě ho bylo úplně hrozně líto. Ale byl statečnej
. Ještě ted večer si stěžoval, že ho to ouško bolí
.
Takže kdybych tam někdy jela znova, tak bud září a nebo jaro kdy ještě není takové vedro a tolika štípacího hmyzu
.