Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
1.8.15 20:59

@Matynečka Takže druhé nebylo v plánu?
Našel se první manžel koukám.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.8.15 21:00

@Katuška.B Jména už jsem taky vyžvanila :mrgreen: Máma mi přeje kluka, protože holčičí jméno jí přijde šílený. :D tak jsem zvědaváááááá, že už to fakt nevydržim. Na všechny tady jsem zvědavá tyjo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
1.8.15 21:00

Nevím kolik je nás tu pod čepcem :mrgreen: ale troufám si holky říct :oops: že je nám všem do 30ti né? Mě 25 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.15 21:01

@Lucii92 Tak už jste dvě… ;) A kde jsi pracovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.15 21:02

@misheila7 No a jaké tedy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.8.15 21:03

JJ, mě je 21, ale za měsíc 22 a hlavně to beru v době porodu, takže říkám všem 22… Oni si to lidi hned přepočítávaj kolik mi bude teď a pak a potom a blabla, takže říkám rovnou 22.
Přítelův otec už samozřejmě na svatbičku narážel, ale mě to prostě fakt letos uplně přeslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
1.8.15 21:03

@Katuška.B Meopta:) velka fabrika..ale vlastne jestli jsi z OL tak urcite vis:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.8.15 21:04

@Katuška.B Ty máš vlastně malého doma viď? Tak ty máš asi o zábavu postaráno. :mrgreen: Je to Sheila, takže trošku bláznivé to fakt je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
1.8.15 21:05

Nám to vyslo:) je mi 23..meli jsme svatbu v dubnu a hned po ni jsme otehotneli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.8.15 21:06

@Matynečka Tyjo, to máš brzy po sobě, že? To bylo v plánu? To asi chceš taky holčičku, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
1.8.15 21:15

@misheila7 @Katuška.B V planu tak brzy miminko nebylo. Ale dlouho jsem nemohla otehotnet, pak jsem potratila v 10.tydnu a az pak nam vysel Matysek. Takze to beru jako osud. :D
@misheila7 Holcicka by byl mily bonus, ale kluci jsou super :) Navic stale mluvime o tretim mimcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
1.8.15 21:22

Holky tak ja frcim spat:) mejte se! dobroou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.8.15 21:25

Však jo, lepší ně pak nemít třeba vůbec… já bych taky chtěla tři děti :-) ale nojím se, že bych jim nemohla dát tolik jako dvěma, když to vidim, že člověk jede na blbej výlet a kolik to všechno stojí… Pak vyrostou, tři partneři, mrtě vnoučat.. :D No uvidíme
@Lucii92 dobroooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
1.8.15 21:32

Tak holky, já už jsem doma dva a půl měsíce a rozhodně se nenudím :D Máme čtyřměsíční štěně + osmáky degu + potkany, na konci června jsme se stěhovali a teď mi příjde, že máme vyřizování a starostí nad hlavu… Tento týden jsme byli přehlašovat trvalé bydliště, v pondělí jedem vyřizovat nové občanky, zítra přijedou na návštěvu tchánovci, tak jsem uklízela, do toho jsem vařila (dnes byla na oběd plněná cuketa s bramborovou kaší a rajská polévka s nočky) a prala :D Jinak pletu „náramky přátelství“ po večerech, na ukrácení dlouhé chvíle - posílám ukázku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
1.8.15 21:50

@misheila7 No mě zase bylo řečeno, že ibalgin néé a paralen joo… :think: A jelikož jsem to už nemohla vydržet, tak jsem si vzala paralen a přišla náááádherná úleva :andel:
Jojo úplně přesně jsem to ještě nepočítala, ale na další kontrole bych měla být kolem dvacátého týdne :pankac: Tak snad a taky bych měla jít už na velký ultrazvuk kolem toho dvacátého týdne, takže tam mi to snad řeknou na stoprocent.

@Spendlicek -1kg??? Jak to??? Jinak víteeeej :hug: :hug: :hug:

@Katuška.B Měla bych být 20tt, takže doufám, že mi ho nebude dělat deset vteřin, ale dá si víc záležet a laskavě mi sdělí co čekáme :cert: A ano, měla bych jít na další velký do genetického centra, ale doktroka mi ještě nedala žádanku, tak očekávám, že toho 27ho mi ji dá…
Jinak s těma vajíčkama, to jsem ani nevěděla, že můžou vylítnout, tak to je hustý 8o. Se divim, že to vůbec prodávají :roll:

Holky nemám vše dočteno, před chvílí jsme dorazili domů. Byli jsme včera v Praze a sehnala jsem ty těhotenský džíny co se mi tak líbili :srdce: no a z Prahy jsme přejížděli do Milovic, kde jsme přespali (obytné auto) a ráno jsem s malým vyrazila do Miraklu a přítel jel něco vyřídit a do Znojmo pro dalšího našeho chlapce. A teda park skvělej, úžasnej, ale ne skoro ve třiceti stupních, totálně narváno a holky těch vos co tam bylo si neumíte ani představit, člověk si nemohl koupit točenou limonádu, nic. Pak jsme se rozhoupali, že si konečně dáme oběd s malým, vystáli frontu bez toho aby nás něco štíplo, našla jsem místo kde moc vos nebylo a co myslíte? Při jídle ho štípla VČELA přímo dovnitř ucha. Jako takového žihadlo jsem tahala, ten tak plakal, mě ho bylo úplně hrozně líto. Ale byl statečnej :srdce: :* :srdce:. Ještě ted večer si stěžoval, že ho to ouško bolí :,(.
Takže kdybych tam někdy jela znova, tak bud září a nebo jaro kdy ještě není takové vedro a tolika štípacího hmyzu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí