Poradna duly
Jana Čurdová
@Matynečka Malý měl po 2měsících taky UM, protože jsem brala antib. a o mléko přišla, ale nebyl to zápach. Po mateřském není cítit nic a po UM něco málo, ale ne tolik, že bych to cítila přes plínu, natož na body.
Ale to ublinkávání měla i kamarádka no, u obou synů- po každém kojení.
Doufám, že to druhé bude jakou Maty co se týče těchto věcí. ![]()
Malý neblinkal, neměl prdíky, o zobcích jsme ani nevěděli, moc neplakal (pokud se tedy nekoupal, to řval jak tur) spal mi po dvou měsících celou noc a navíc byl opravdu hodné děcko.
Ale nevím, nevím jestli se mi poštěstí i podruhé. ![]()
@misheila7 Tak si najdi na netu, co je vše potřeba…já měla opravdu jen to, co bylo psáno a v nejhorším si můžeš cokoli dokoupit, spíš ať ti potom není líto až budeš říkat, jéé toto jsme neměli na sobě, tohle jen jednou a přitom to stojí peněz a peněz.
Víš co, já se na ty adaptéry taky dívala, když měl malý +/- 2měsíce, ale stejně, když se někam jelo, tak většinou na dýl a malého bych tak dlouho ve vajíčku nenechala a i když jdeš třeba do obchoďáku, taky je to na pár hodin. A na návštěvu kočár většinou nebereš, když jen přecházíš, to jsme malého přenášeli ve vajíčku.
Mít malý kufr, tak asi jo…protože do sedanu podvozek a korbu asi nedáš…
ale tohle nebyl náš případ.
@marcelka88 @misheila7 Mě taky říkala, že mi něco na pojišťovnu napíše, ale ne vše, že by to potom nebylo fér vůči těm, které si zaplatili VIP nevím jestli to je všude. Nevím tedy kolik to tam stojí, ale je v tom genetika, UZ každou kontrolu a fotka. Jestli ještě něco to nevím, ale mě by se to ani nevyplatilo říkala, když jsem k ní přestoupila až ve 13tt a měla po genetice. Navíc bych třeba 3.000 za to stejně nedala, se schváln zeptám kolik to stojí.
@cucik14 A nechceš si vzít dvojku a vajíčko dokoupit zvlášť a vybrat fakt dobrou?
Já jsem četla, že ty rádoby 3ky (ty vajíčka) nejsou ani testované jako sedačka, ale pouze jako doplněk ke kočárku.
![]()
@Katuška.B Kde jsi se v Olomouci registrovala na gyndu? Já chodím do G-centra na Horním náměstí a jsem spokojená, na genetiku jsem byla ve FN a tam se nic neplatí ![]()
@Katuška.B Vidíš to, tak uvidím co zítra a když by mi ho zítra neudělala, tak se zeptám jestli se dá přikoupit a další kontrolu bych přikoupila, nebo já už tak moc chci vědět co to bude, že už to nemůžu vydržet. Ale zdálo se mi o holčičce, jenže to mám asi tak vsugerovaný v hlavě, že určitě čekám kluka a těžce si to vsugerovávám, což me jde na jedničku
. Ale jak říkám, jestli to bude holka, tak stoprocentně beru krámy útokem a nakupuju v hoooodně velikým a věcí budu mít hoooodně moc
.
@Matynečka S tím souhlasím
Já malému dávala každý den také čisté oblečení a hlavně jsem ho chtěla mít také načinčaného a vyvoněného, tak jsem asi věcí měla hodně
Vždycky říkám, že toho nebudu moc kupovat a pak stejně kupuju ![]()
@misheila7 Tak mít naproti takový bazárek, to musí být zlo
Bych tam byla při každém novém zboží co by dostali ![]()
Většinou když kupuješ trojkombinaci, tak už jsou adaptéry v konstrukci a jen přecvakáváš, takže pohodička
Já třeba tu trojkombinaci asi chci, protože hodně jezdíme takhle po nákupácích, tak abych mohla vzít kdyžtak autosedačku a podvozek. I když kufr mám taky veliký, no uvidím ještě. Do ledna času dost a je možné, že to změním ![]()
@cucik14 Poutání vajíčka v autě je během minutky hotové, k tomu nepotřebuješ ani video. Stejně si uděláš svůj grift, jak to půjde nejlíp, fakt z toho bych se vůbec nenervovala, je to opravdu rychlovka
A jak psala i @Katuška.B klidně ji můžeš nechat připoutanou a vyndáš jen miminko
![]()
@Katuška.B je fakt, že máš pravdu, že když člověk kupuje trojkombinaci, tak většinou jsou ty sedačky neatestované a neznačkové. Já měla na malého Cortinu a to taky žádná značka není, ani nevím jestli autosedačka byla atestovaná. Každopadně jsem byla hrozně spokojená s tím kočárkem. I autosedačka odsloužila své
. Ale ted vím, že chci jedině maxi cosi, romer a nebo cybex - tři nejbezpečnější značky a atestované. No a jelikož mám zálusk na ten kočárek Cybex priam, tak je jasná volba autosedačky Cybex a na konstrukci kočáru jsou rovnou adaptéry.
Ale asi bych taky víc investovala do kočáru a do kvalitní autosedačky a dokoupit adaptéry než trojkombinaci, kdy člověk neví co je ta sedačka zač.
@marcelka88 Ahojky, tak dneska držím palce u dr.!!! ![]()
No já asi koupím kočárek maked lucky, je obyčejnej, snad i polskej nebo co, takže tu sedačku k tomu fakt nechci, koupím jak říkáš cybex nebo maxi cosi, na kočárku tolik nezáleží, ale ta sedačka podle mě má být opravdu bezpečná. A je to rozdíl jen pár stovek, ušetřit se dá na něčem jiném. Adaptéry taky ještě uvidim, jestli koupím, jak říkáš, do ledna času dost, ještě třeba názor změním. ![]()
Jojo, sice čtu, kolik hadříků je potřeba, ale stejně se nebudu řídit podle nějakého počtu na internetu, budu kupovat podle srdce a jestli budu mít tři bodyčka za 39kaček a nebo čtyři, to už mě fakt srdce netíží.. tak to třeba vynosí druhé dítko.. nového nic kupovat nechci, nejsem milionář. A v těch hrabáčkách je to za pár kaček.
Jen už se mi to pomalu hromadí, pár kravinek už doma mám, vč. krásné tašky na kočárek, ach, neodolala jsem
A už to nemám kam dávat, nechci to strkat do šatny do nějaký krabice, takže sháním komodu! Chci z ikey hemnes, bílou, tři šuplata za 2,5 tis. Nemáte někdo doma na prodej třeba?
![]()
Ahoooj ženy,
tak myslíte, že něco vím? Nevím
. Ultrazvuk mi dělala, sice opravdu rychlej, ale nic vidět nešlo, mimi bylo blbě natočené
Já se to prostě nedozvím co čekáme
![]()
Na další kontrolu jdu až 27.8. a to si teda moc těch nadějí také nedávám… Tak asi až na velký ultrazvuk v tom 20tt.
Jinak mě dneska celý den tak strašně bolí hlava, že nejsem ani schopná vstát z gauče, už jsem i zvažovala, že si vezmu paralen, protože to je nářez ![]()
A copak vy holky?
@marcelka88 Jé, to je škoda…Ale třeba by ti to neřekla ani ne, v 16tt? Mě to teda říct nechtěl..
No počkej tak to už přeci budeš ve 20tt toho 27.8. ne??? Když jsi teďka 16.. Tak to už ti řekne určo:)
Mě hlava teda nebolí, ale ibalgin si vzít můžeš ne? Paralen by se neměl prý..
My jsme zase měli včera sex a když jsem pak ležela na zádech, udělala se mi boule v podbřišku, bylo to tvrdý a docela mě to i bolelo… Do rána to bylo fuč.. Že by se mi posunula děloha dopředu? Nevadí to? Co myslíte? Nešpinila jsem, nic… Byla jsem celkem v šoku.
Jinak holky, mám pocit, že už v tom bříšku něco cítím, už asi týden občas cítím takové lechtání, nebo vlnění, ani nevím, co to je, je to hodně slabý ale je to zvláštní..
Ahojte holky,
můžu se přidat? Je mi 30 a jsem ze Zlínska. Čekáme první miminko, TP mám 3.1.2016 ![]()
Zatím nevíme, co to bude. Jsem 18tt a zatím jsem -1kg jak před otěhotněním.
@misheila7: Mě se stalo to samý - zatvrdlinka v jednom místě břicha, ráno to bolelo i na pohlazení. Dala jsem si sprchu a ono to samo zmizelo
Ale byla jsem vyděšená, tak jsem radši jela k dr. a vše OK ![]()
Jinak děkuju za podnětnou diskusi ohledně 3-kombinací, to o těch neatestovaných vajíčkách jsem nevěděla a jako čumím.
Dobré ránko holky ![]()
Jak píšete o tom sexování tak já měla ted taky pěkně nahnáno. Já začala po sexu krvácet, předvčírem 15+2 a docela dost. Šupejdila jsem k dr a naštění prcek byl v pořádku
a alesooň jsem ho nečekaně viděla. Už máme 9,5cm
prý překrvený čípek. Co vy holky ci nového u vás?
@Spendlicek by brdo to by si mohla mít i novoroční miminko
já mám termín 12.1 ![]()
@cucik14 Já jsem taky v G-centru, zatím jsem tam byla jednou. U koho jsi?
Oni totiž dělají genetiku i tam…počky a tobě vypsali žádanku? Mě ji nechtěli vypsat, že oni mají i svojí genetiku, která se platí a proto že mi ji nevypíšou, (ale to jsem se tehdy bavila jen s tou recepční) ani můj dr že už se to nedělá
ale přitom se mi ve FN Ol divili. No tak jsem to zaplatila (1.000kč) a pak si to nechala proplatit od pojišťovny. Přitom zrovna já bych na to měla mít nárok, protože máme v rodině vadu srdce a moje mamka má diagnostikovanou svalovou atrofii, která je dědičná.
@marcelka88 Tak to je mi líto, ale kolikátý budeš týden další kontrolu? Já 18+3 a to už mám ten velký UZ, je podrobnější, tak by snad mohlo jít něco vidět. Neměla by jsi mít už taky ten velký? ![]()
Jako když jsem slyšela, že to neatestované vajíčko může i vylítnout, protože to vlastně není dělané jako sedačka, tak k čemu to potom mám že? To rovnou dítě můžu mít na rukách a vyjde to na stejno.
Nikdy nevíš, kdo do tebe může vlítnout a je průšvih jak hrom, to by mi za to nestálo. My zatím (klepu klepu) nebourali, ale zrovna včera jsem jela kolem nehody, kdy řidička nedala na takové velké křižovatce přednost a napálili do sebe, měla venku oba přední airbagy.
@misheila7 NE ibalgin ani brufen se v těhotenství nesmí… Někdo říká, že v malém množství v prvnít trimestru-možná může, ale raději prý vůbec. Způsobuje to předčasné uzavření fetálního srdečního oběhu.
A paralen se právě naopak může, ten nic nepokazí.
Příspěvek upraven 31.07.15 v 08:59
@jamo A co to přesně znamená? No vidíš, tak ses pokochala
a pohlaví ti neřekl? Teď nevím, jestli už to nevíš…mám tady zmatek, jak tu každý nemá fotku
![]()
@Spendlicek Ahoj určitě. Tak budeš asi první, která se dočká. ![]()
Mě se to holky asi taky stávalo, ale až později, myslím že to nevadí..
http://youbo.iprima.cz/…padaji-27393
Titulek: Největší pitbull na světě se stal otcem: Jeho štěňata stojí víc než Lamborghini! A takhle vypadají!
Holky viděly jste? Pokud majitelé všechny prodají, tak to jsou dost dobře zajištění… ![]()
Jo chtěla jsem se zeptat vás, co čekáte první, už máte nebo budete zařizovat pokojíček?
@Katuška.B pohlaví mi neřekli ani jsem se neptala jak jsem byla vystresovaná
já si počkám na velký ultrazvuk, mám ráda překvapení
jinak ten prokrvený čípek nevím přesně
ale už jsem bez komplikací tak už jsem v klidu
jinak pokojíček už se rýsuje ![]()