Ledňáčci 2016 Sem!

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
26.7.15 12:43

Já taky slyším kluk nahoru, holka dolů…No to je jedno, stejně s tím nic neuděláme :mrgreen: jen že nad tím teď pořád přemýšlím, jestli to fakt ten kluk bude :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.7.15 12:51

@misheila7 Já pořád jen přemýšlím nad tím co to asi bude :mrgreen: Dokonce se mi i zdál sen, kdy jsem porodila, úplně krásně viděla to miminko, jen né pohlaví a furt jsem se ptala co to teda je, ale nikdo mi nic neřekl. Potom to dítě odnesli a já furt prosila doktora at mi to už řekne a najednou miminko donesli oblečené celé v růžovým :srdce: Ale jinak až na tu hlavu jsem v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.7.15 12:52

Tak jsem si dala tu práci a pročetla jednu diskusi. Je to jak říkáte..nahoru kluk, dolů holka, tak teď jsem ale naštvaná…proč mi to řekla tak blbě?? Jak jsme koukali na ten UZ tak přítel, to je celkem jasný ne? A já ať je ticho, protože jsem taky měla pocit, že vidím pytlíka(a to jsem nechtěla, tak mě v tu chvíli jeho názor fakt nezajímal :mrgreen: ) a když nám dr řekla, že je to nahoru a vypadá to možná na holku, tak nás to překvapilo. Byla jsem tak ráda…a teď se dozvím, že je to naopak… :roll: chjo…jsem chtěla tak moc holčičku…vím že je to ve finále jedno, ale tak moc jsem ji chtěla…zatím můžu ještě doufat.

Holky přemýšlíte o jménech? Já na kluka vůbec nevím..nechci nic jako Sebastian, Samuel atd.. napadl mě Adam, ale zase svátek na Vánoce :think: nebo Pavel se mi líbí - po příteli, ale tomu jsme se chtěli vyhnout, aby se děti jmenovali po nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.7.15 13:00

@Katuška.B Nevěš hlavu!!! Podle mě jsou lepší doktoři, kteří to neřeknou, dokud si nejsou opravdu jistí! Protože takhle nad tím člověk akorát přemýšlí a spekuluje…mě už od 10.tt rodina říká, že tam vidí pindíka (viz foto), přitom to je blbost.. Ve vašem případě vás holky @marcelka88 a @Katuška.B chápu, že si přejete holčičku, když už kluka máte… Mně je to celkem jedno, protože to je první, ale druhé už si taky budu přát opak toho, co to bude teď.. chtěla bych zažít mít syna i dcerku… jenže to stejně neovlivníme, znám lidi, co mají tři kluky i ty, co mají tři holky a nechtěla bych ani jedno, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.7.15 13:05

@marcelka88 nejsi blázen :mrgreen: mě se taky pořád zdá o tom, nad čím přemýšlím každý den :mrgreen: takže mimina a barák (chceme stavět) ani ve spánku člověk nevypne, hrůůůza 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.7.15 13:14

@misheila7 No právě, já bych klidně za 10let ještě do třetího, kdyby se nám ta holčička nepovedla, ale přítel, že pokud chci třetí, tak leda s někým jiným. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.7.15 13:20

@marcelka88 Já si říkám, že mi je tvá profilovka povědomá. :mrgreen: Jarka, slunicko6_12 tě má v přátelích. Jsem si nebyla jistá, koukám a jsi tam. :mrgreen: Znáte se osobně nebo jen tady přes emimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.7.15 13:53

@Katuška.B Já bych vůbec hlavu nevěšela :hug: Ještě je pořád čas holka :kytka: Kamarádce doktor řekl, že čeká na 80procent holku a když šla na další ultrazvuk, byl tam pindík :mrgreen: :lol: Takže i doktoři jsou jen lidi a pletou se, tak pořád doufej a teprve uvidíš :hug: Já třeba také pořád doufám a modlím se, ale při mém štěstí to bude zase kluk :roll: Jde o to, že přítel má ještě syna, ten žije s námi, já syna a ted třetí kluk, tak mě to odrovná :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:. Ale nejvíc si přeji at je to naprosto zdravé miminko :hug: :hug: :srdce:
Jinak taky koukám, že sluníčko mám v přátelích, ale nemůžu si vzpomenout z jaké diskuze :mrgreen: :oops: :lol: Přeci jen tu jsem už nějaký pátek a spousta jsem toho nakecala :mrgreen:

@misheila7 Tak já z toho nepoznám nic, ale fotečka je to krásná :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.7.15 14:14

@marcelka88 Aha tak to jo, já jsem si říkala, jestli se neznáte osobně. Ona má mladší dceru, jako je můj Maty. Takže sem chodila před těmi třemi lety. Teď už tu asi moc není.
Ona je taky z Olomouce.

No tak to máš taky fajn.. :mrgreen: snad u vas bude holčička, čtvrté dítě asi přítel nebude chtít co? :mrgreen:
Z přítelové strany: Jeho děda byl ze 3kluků, ten měl dva syny, tchána a Pavlového strejdu - ten děti nemá. Tchán má dva syny. Mého Pavla a jeho bráchu Marka. Marek má 2 kluky a my zatím Maťu…takže u nás to vůbec nevypadá nadějně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.7.15 14:18

@Katuška.B Ahaaa, to už je dlouho ty jo :think: Já sem také ještě do nedávna téměř nechodila, určitě tak rok - rok a půl jsem tu nebyla, až ted když jsem otěhotněla tu zase pořád slintám :mrgreen: :mrgreen:

Čtvrté už přítel určitě nebude chtít a já asi také ne :lol:
Jeeeežiši 8o To vypadá jako by Vás někdo proklel jen na kluky :mrgreen: :mrgreen: Ale třeba zrovna ted to zlomíš a bude to ta holčička :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.7.15 14:34

@marcelka88 No někdy i vtipkuju, že jsem si měla vybrat jiného partnera :mrgreen:

Taky jsem tu už moc nechodila. Sem tam vyjímečne za holkama do uzavřené skupiny, kterou už máme tři roky, kdy jsme se seznámily ve skupince mladé nastávající maminky. Tam jsme si psaly celé těhu a po porodu jsme si založili novou soukromou. Je nás tam asi 9 a jen dvě máme kluka jo? Jinak samé slečny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.7.15 15:12

@Katuška.B Já začala chodit v těhotenství s malým… Pak jsem začala chodit také do skupinky uzavřené co jsme si založili s holkama stejný rok a měsíc porodu a ta frčí do dnes, už přes sedm let :pankac: Fíííííha to letí 8o Stárnu, nebo co :think: :mrgreen:
Já chodila do skupinky mladé maminky kolem dvaceti let :pankac: Už tam nechodím, už jsem stará :mrgreen: Kolem mě mají také všechny holčičky, já jsem jedna z vyjjímek s klukem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.7.15 15:58

@marcelka88 proto jsou na me vsichni zvedavi, bracha ma dceru, segra taky, ted ceka druhou, dalsi segra ceka taky holku a jsem na rade ja..Bud 5.holka a nebo ze pribude do ruzovyho gangu chlapak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.7.15 16:00

@Katuška.B Co se tyka tech jmen, klucik by byl Oliver a holka Sheila.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.7.15 16:32

@misheila7 Nooo tak to jsem zvědavá jestli budeš držet basu v růžových kolejích a nebo tam přihodíš modrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí