Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám kontrolu 3/8, tak snad se neco dovim
Jinak uz od pulky kvetna nepracuju, jsem zdravotni sestra a navic jsem v 6tt zacala krvacet a hrozil potrat, tak me hned hnali na neschopenku ![]()
@cucik14 A kde jsi pracovala? V Olomouci?
Já jsem chodivala každé 3 týdny na kontrolu ke svému dr, ale ted jsem po 8 letech prestoupila, abych nemusela s malým porad na kontroly dojíždět do Šternberka, tak jsem už v Ol. A tam si me pozvala az za 5 týdnů, což mi přijde hrozně dlouho…a potom budu chodit po 4. Ja půjdu k ni a za par dni mam genetiku, snad mi to nekdo řekne, ale takové to asi holka - asi kluk nechci slyset
snad už mi to řeknou s jistotou.
Katuška. B pozvala mě moje dr. Ja ani jinde nebyla i ten screning mi dělala moje gynekoložka normalně u sebe v ordinaci. Tak nevím… jsem z toho jelen ale budu ji věřit a snad dopadne vše dobře. Jinak je mi 25 a zatím makám o sto šešt, pracuji jako živnostník jak mě ani nic jiného nezbývá. Ale zatím zvládám vše dobře, tuk tuk tuk
už máte bříška ![]()
@Katuška.B Tak mne je 27. Pohlavi miminka zatim nevime, melo nozky u sebe. ![]()
@Katuška.B No já se doktora ptala, tak si dal i tu práci, že hledal co nejlepší úhel
, jenže… Prý když je genitálie nahoru, je to kluk, když dolů je to holka. No a to moje to mělo nějak doprostřed.
Prý z toho většinou vznikají holčičky, ale že to necháme otevřený a at s tím nepočítám a počkám si
Takže mě napíná, jak kšandy ![]()
Já jdu na gyndu ve čtvrtek, ale pochybuji, že si doktorka dá záležet aby tam našla co to je, když je to klasická kontrola, bůh ví jestli bude dělat vůbec ultrazvuk
A co byste si přáli
?
@cucik14 Já jsem od patého týdne na neschopence, také jsem začala krvácet
Měla jsem hematom kolem celého miminka a doktor mi řekl, že o mimi přijdu, na štěstí je to malý bojovníček
![]()
Jináč bříško mám spíš večer, jak se během dne nafoukne. jinak ráno ne
.
Marcelka-88 tak to máme stejný bříška já také po ránu skoro nic ale večer už jsem pěkně kulatá
jediné co mě štve jsou ty chloupky co se mi tam pod pupíkem jen množí ![]()
Mně je 22, jsem z Východních Čech, na screeningu mi řekl, že ten hrbolek směřuje nahoru, takže to vypadá na kluka, ale pak řekl, že mi to za měsíc vyvrátí, nebo potvrdí…ale moje intuice mi stejně říká, že to bude kluk))
Fotka je ze dneška, 17. TT a přibrala jsem zatím necelé kilo a půl.. Máma mi říká, že tam mám určitě dvojčata ![]()
No a teď jsem přešla k jinému doktorovi a ptala jsem se ho, jestli si taky myslí, že to bude kluk - to bylo teď v 16.tt a řekl, že mi nic nepoví, že to není stoprocentní, ať si počkám do toho 20.tt, tak uvidííííme))
@Katuška.B A jak si mám dát profilovku? Jak je v nastavení ta ikonka? To jsem totiž udělala a na mým profilu sice je, ale v diskuzich se mi neobjevuje(((
@jamo Aha..tak to budou asi ty triple testy, ty mi dělal muj dr u syna, ale teď nevím, jestli mi je dr bude dělat. Četla jsem že to není povinné, kor, když ti dopadne dobře genetika. Ale jak říkám, u syna mi taky na toto brali krev.
V prvním těhu se mi bříško pomalu začalo zvětšovat v 16tt a tak v 18tt už to šlo na mě asi vidět, do té doby si lidi asi spíš říkali, jestli jsem jenom nepřibrala. ![]()
Teď se mi zvětšuje už od 10tt a vidět to jde asi tak od 13tt
u druhého je to všechno rychlejší. Jen doufám, že nepřiberu tolik jak minule
24kg zatím mám jen 2kg
@Matynečka taky jsme byli překřížení. ![]()
@marcelka88 POČKY, POČKY…on ti to fakt řekl takhle? Já právě měla pocit, jestli nevidím kluka, ale mě na genetice dr řekla pravý opak. Že nahoru ta mají holky a dolů kluci…my to měli nahoru
tak to je sranda no. Ale že mi pohlaví zatím neřekne, až uvidí přímo to pohlaví.
No já kadopádně holku…kluka už máme doma. ![]()
Taky jsem k večeru více nafouklá, po ránu to není tak zlé
@jamo jj chlupaté břicho si pamatuju u syna. Vím že jsem si říkala, jestli to tam bylo i předtím a jen jsem si nevšimla, ale pak i s kamaradkama jsem se shodla, že to hold v těhu asi víc roste. A taky jak to potom elektrizovalo. ![]()
@misheila7 @marcelka88 holky tak mě to asi řakla blbě.. kruci to by měla vědět ne? Co to bylo za nezkušenou dr??
Já taky mám takový pocit, že to bude další klučík.
@misheila7 profilovku vidím. ![]()
Ta první je u syna 16+0 a dnes jsem 16+0 tak vyfotím.
Ale tady zatím pro srovnání teď u druhého 14+0
A jedna pro zasmání..3dny před porodem. 39+0 ![]()
@jamo Takže taky ráno plochá a večer těhotná
? chloupky jsem měla také s malym, ale čím bylo větší bříško tím min mi přislo, že jdou vidět
![]()
@misheila7 Jéé takové malé bříško ![]()
@Katuška.B No nekecej, tak to jsem zvedavá jak to teda doopravdy je
Já chci holku a né kluka
![]()
Jako pěkné bříško
![]()
@Katuška.B Mě to taky řekl, tak jako marcelce, že to je nahoru, takže asi kluk. No ale asi se to fakt nedá uplně poznat na stopro, protože mi řekl, že mi to za těch 5 týdnů může ještě vyvrátit. Takže vlastně nevim, proč mi to řekl. Když je to stále 50 na 50…
@misheila7 Já to teda i slyšela častěji tu mojí verzi, že nahoru kluk, dolů holka, tu Kutušky jsem slyšela ted poprvé… Každopadně je to vše o spekulování a pravda se ukáže až v tom dvacátém týdnu kde už to půjde vidět pořádně a ještě to budeme vědět na stoprocent. ![]()