Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, taky bych se ráda přidala. Je fajn s někým pokecat, když ještě nechci, aby to okolí vědělo ![]()
Dobré ráno holky, potřebovala bych znát Váš názor. Jsem cca v 5tt (ještě pořádně nevím, jak se to počítá) a v práci nám nabídli očkování proti chřipce. Na jednu stranu jsem přesvědčená, že to nechci kvůli miminku. Na druhou stranu se nechávám očkovat každý rok už cca 5 let a mám strach, abych chřipku nedostala, když si to píchnout nedám. Přeci jenom si tělo zvyklo. Jaký je Váš názor? Vím, že si to budu muset rozhodnout sama, ale každý názor je dobrý.
Ahoj těhulky, tak po týdnu čekání, kdy jsem měla minulou středu hcg 70, jsem včera byla na kontrolním odběru a hcg bylo 1700. Takže hurá hurá hurá. Dnes jdu na první sono, tak jsem napnutá, jak kdybych nikdy těhotná nebyla.
Dám zítra info, jestli bylo něco vidět a hlavně, jestli je mimi zavrtané tam, kde má. Opatrujte se a pište, s vámi mi to čekání lépe utíká. ![]()
@Katulajda2 Já bych se poradila s gynekologem. To je asi nejjednodušší a nejbezpečnější. ![]()
Ahoj holky
tak sa k vam tiez pridam, s priatelom sme sa snazili 2 mesiace o mimco a 31.8 mi vysiel pozitivny test..ani som tomu neverila, tak som si hned letela pre dalsi, pani v lekarni na mna pozerala jak na blazna
no kazdopadne oba boli pozitivne, hned na dalsi den som volala DR, sestricka ma objednala na 14.9.,ze by stejne nebolo nic skor vidiet tak uz sa neviem dockat.. Stale sa sledujem ci ma nieco neboli, ci nekrvacam, verim ze ma ta kontrola v pondelok u doktora ukludni
Som okrem toho este nemocna, kaslem a nejaka ryma, nastastie nie na antibiotika tak sa toho snazim zbavit, no snad bude mimco vporiadku
inak termin mi podla kalkulaciek vychadza na zaciatok kvetna, no este uvidime co povie doktor ![]()
@kachra tak jak ti to dopadlo?
Jinak vítám všechny nové členky
a současně držím pěsti všem, co jdou zítra k doktorovi jako já, ať nám to dobře dopadne.
@Janina1605 blahopřeji k rychlému zadaření, teď ať prcek roste jak má
@Katulajda2 já bych to vynechala, ale odborník nejsem
Jinak dnes bych měla být 6+0 a poprvé mi bylo kolem oběda fakt nevolno
No alespoň vím, že se něco děje ![]()
Ahoj Holky, muzu se pridat?
Jsem 30leta zatim bezdetna holka z Prahy, a s pritelem jsme se snazili od cervna. V srpnu jsem se na to psych vyprdla, prestala brat Femibion, ktery jsem brala uz od kvetna a minuly tyden jsem zjistila ze mam na testu dve carky ![]()
Dle kalkulacky bych mela byt v 5.tydnu a Dr. me objednal az za 14dni. Které mi prijdou neskutecne zdlouhave ![]()
Mam strasne zvlastni chute. Vrazdila bych za olivy a salatove okurky a uz tyden bych si z chuti dala sklenicku dobreho vina a pritom jsem normalne spis na pivo ![]()
Mate to tak taky?
Cauky @Mary85, odkial z Prahy si?
inak ja napriklad chute zatial nemam, skor mi je zo vsetkeho nevolno… Moj drahy sa tento vikend rozhodol po „sto rokoch“!!!piect!!! a zrobil kolac s bielou cokoladou a vanilkovym kremom a ked otvorim chladnicku a citim to tak sa mi dviha zaludok
ale ani mi to moc nevadi, za mesiac mame svadbu a rada by som sa este zmestila do siat tak ma celkom tesi ze na nic moc nemam chut, jedine co tak zeleninu a hrozno, z toho mi zle nie je ![]()
Inak holky, postrehli ste na sebe ze by ste zacali priberat? Chceme pockat este tak mesiac dva nez oznamime tehotenstvo rodine tak fakt dufam ze na svadbe nikto nic nepozna ![]()
@Janina1605 Jsem z Prahy 3 ![]()
Jinak jsem se nezminila ze nic jineho mi moc nejede. A tlacim to do sebe na silu. Takze zelenina se zeleninou rano v poledne i vecer..uf to bude. Nastesti me netrapi pachy takze to snesu jen to proste nepoklknu ![]()
Jinak ja mam bricho jak nafoukly balon uz ted, ale pry se to tak do 8tydne ustali a pujde to videt az s mimcem ![]()
Svatbu si uzij, pupik lidi na svatbe nebudou sledovat ![]()
Ja som z Prahy 9, ale to len tak
na svadbu sa moc tesime, len som si vymyslela „super“ vec ze chcem cierno biele saty z pozicovne, kamarat mi ich cele presil, prisil tam ciernu cipku a dost sa s tym narobil a ked za 2tyzdne na skuske siat zisti ze sa do nich nezmestim asi moc rad nebude takze sa snazim drobca presvedcit nech sa este chvilu „skryva“
Ozaj ako na tehotenstvo reagovali partneri? A ako ste im to oznamovali?
Dobré ránko
tak já opět nemohu spát. Měla jsem blbý sen a od 3 hodin do 4 jsem čumákovala a myslela na blbosti. Taky mám pořádný hlad.
Dneska má většina z vás velký den, tak držím palečky a myslím na vás
.
@Plisnanda. Já to těhotenství taky zvládám tak nějak v klidu. Vzhledem k tomu, že 1.10 nastupuji do nové práce budu se snažit vydržet alespoň 3 měsíce, tak aby to nikdo nepoznal. ![]()
Ahoj devcatka
muzu se k Vam pridat? Dnes jsem 8tt 7+6tt a termín porodu mam dle UTZ 22.4.2016 a dle MS 26.4.2016.Na první kontrole jsem byla 31.8.,pridavam fotecku na ktere merime 5mm a byla patrna srdecní akce, jinak vse v poradku. Dalsi kontrola Me ceka ted 14.9.,tak doufam, ze bude vse tak jak ma a srdicko nam bude krasne byt. Fotecka je z 6+3tt
Dobré ranko, tak mám za sebou první ultrazvuk. Chce to tedy obrovskou dávku fantazie něco vidět.
Docent se mi snažil drobka ukázat, já jen viděla váček na jedné straně rozmazaný, a to byl on. Na kraji schovaný.
Hlavně, ze je tam, kde má být a teď ať si vesele roste. ![]()
Co se týká chutí, ujíždím na rybičkách.
Myslím tím na takových těch úplně obyčejných olejovkách. Jinak jím vlastně všechno, jen chuť na sladké mě opustila a to jsem ráda. Žaludek mám rozklepaný jen z drogerie. Parfém jsem musela vyměnit a při laku na vlasy trpím.
Jediným příznakem- omlouvám se za ten výraz, ale jinak se to říct nedá- jsou kozy jak vozy. ![]()