Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, // čárky na testu mám již nějakou dobu a taky to snad nezakřiknu
Ale vychází mi to také na duben
Ještě jsem tedy nebyla u dr ![]()
@Kytičkaaa 15.4.
ale to datum se mi nelíbí, tak snad si dítě vybere jiné ![]()
@verulicek Tak ono se to stejně změní podle toho jak ti to dr vypočítá, může být klidně mladší nebo straší, tak se to určitě změní neboj
Kdy jdeš k dr ty?
@Kytičkaaa tak u prvního dítěte mi to nechal tak a nehýbal s tím…tak uvidíme. Nevím kdy tam půjdu..počítám tak koncem srpna. (u prvního jsem šla zbytečně brzo)
Tak mne taky zatím vychází duben a protože je opravdu ještě hrozné brzy radej anonym
… Nebo třeba Terez ![]()
@Anonymní píše:
A jaké datum by se Ti líbilo?… Terez
Terez neboj se, já jsem na tom taky „brzo“ - teprve 10 dpo (termín ms je zítra nebo pozítří) zde můj ulovený duch (už je to sice zaschlé, ale pořád jde podle mě vidět dobře). Dcera se narodila 3 dny před termínem, takže klidně 12.4.2016 vypadá hezky. Nebo i 10., 14., 16 by bylo asi nejhezčí
uvidíme, co si dítko vybere…u malé to byla sranda - narodila se na Viktorii (což bylo původně vybrané jméno) srandistka.. ![]()
@verulicek fakt ti s tím dr nehýbal? Tak to se omlouvám za špatné infor. Čekám první dítě
tak snad mě to omlouvá
Držím pěsti ať MS nedorazí
Já měla čárku také několik dní před MS a pak sem se bála. Ale bude to ok ![]()
@Anonymní píše:
A jaké datum by se Ti líbilo?… Terez
Ahoj Terez
Gratuluji. Tak snad se k nám brzy přidáš ![]()
I já vám, holky, gratuluji a už jsem se vlastně přidala
. Tak snad to spolu dotáhneme až do zdárného konce
… Já zatím anonym, dokud nepotvrdí doktor. Ale z minulé zkušenosti vím, že nemá cenu chodit dřív jak 7., 8. týden. Chtěla bych už, aby bylo vidět srdíčko. Jinak jde o mé druhé dítko. A termín mi vychází 11.4… Terez
@Anonymní píše:
I já vám, holky, gratuluji a už jsem se vlastně přidala. Tak snad to spolu dotáhneme až do zdárného konce
… Já zatím anonym, dokud nepotvrdí doktor. Ale z minulé zkušenosti vím, že nemá cenu chodit dřív jak 7., 8. týden. Chtěla bych už, aby bylo vidět srdíčko. Jinak jde o mé druhé dítko. A termín mi vychází 11.4… Terez
No já jdu na první prohlídku teprve 12/8 a také mám strach, aby vše bylo v pořádku a hlavně bylo už bylo
Tak snad to, že se zde přidávám do diskuzí nic neovlivním ![]()
@Kytičkaaa nebuď pověrčivá
já měla koupenou postýlku schovanou ve sklepě a ještě jsem dobírala antikoncepci
důležité je si nic nepřipouštět..co se má stát se stejně stane a nějakým dopisováním si na diskusi to rozhodně neovlivníš…
stejně je to ale divné, že se nikdo nepřidal..asi nějaký „hluchý“ měsíc ne? ![]()
Ahoj holky, nechci to zakřiknout, ale test mi zatím ukazuje slabou čárku, tak to vypadá na dubnový termín porodu. Je nás tu víc? Diskusi jsem zatím žádnou nenašla