Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5299
6.8.15 08:39

@verulicek Bude to chtít brát teď více v klidu. Taky jsem včera ráno chvíli nesla synka a pak jsem si to vyčítala, nějak mě celý den zlehka pobolívalo břicho. Ale byl sladkej, když jsem ho vzala do náručí, napůl spícího (jen abych ho převezla ráno k babičce, většinou ho šoupnu do auta v pyžamu, má tam i peřinu a může pospávat cestou), tak se zeptal: A nemačkám mimino? :-D Dnes už musel sám, má 25kg, což se už dost pronese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
6.8.15 08:40

@JituleF hehe to je hezké..no já tahám jen 11kg (ale zase docela intenzivně) :lol: teprv měsíc chodí.

• Citovat
  • Upravit
5299
6.8.15 08:44

@verulicek I těch 11 kilo se pronese :-D Obzvlášť, když člověk z procházky na jedné ruce nese dítě, ve druhé ruce má odrážedlo, ve třetí nákup, čtvrtou otevírá dveře… :-D Kolik je malé? To budete mít hezky rychle po sobě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.8.15 08:48

Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala. U dr jsem ještě nebyla, ale doufám, že bude vše v pořádku. :) Včera jsem byla jako samoplátce na krvi a měla hcg při 21 DPO 2614, což je snad v pořádku a budu se moct těšit v dubnu na vytoužené miminko. :andel:
Dle těhu kalkulačky mi vychází porod 5.4.2016. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
6.8.15 08:50

@Leni112 Gratuluji a vítej, taky jsem uvažovala, že si někam skočím jako samoplátce, doktorka má tento týden dovolenou, jsem objednaná na příští pátek, tak snad už to vydržím. Držím palce, ať je vše ok, bude to první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.8.15 08:52

@JituleF Já jdu na kontrolu ve středu, ale nedalo mi to, protože se vůbec těhotně necítím, nic mě nebolí, nepíchá, tak jsem měla trošku strach…
Děkuju, trochu mě to uklidnilo a snad bude, ano je to první… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
6.8.15 08:56

@Leni112 Já to cítím, ale zase asi jinak, krom toho už je to 8 let, co jsem to zažila naposledy, tak si jsem taky občas nejistá. Dnes v noci jsem vstávala k synovi a měla jsem pocit, že mi prasknou prsa. Ale krásně to popsala verulicek o stránku dříve, vše je správně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
6.8.15 09:01

@JituleF malá má 17 měsíců..děti budou o dva roky a měsíc. bylo to tak v plánu (ona začala chodit pozdě)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
6.8.15 09:02

.

• Citovat
  • Upravit
8671
6.8.15 09:09
@verulicek píše:
@Kytičkaaa jsem 13dpo..a na tvůj dotaz, 90% věcí, které se budou dít, jsou pořádku.. :-D když nezvracíš, je to v pořádku. když zvracíš, je to v pořádku. Když si spavá, je to v pořádku, když nemůžeš pořádně spát, je to v pořádku. když nemáš na nic chuť, je to v pořádku, když bys sežrala cokoliv, je to v pořádku, když se ti víc mastí pleť, je to v pořádku. když ti vysychá pleť, je to v pořádku, když máš záchvaty štěstí, je to v pořádku, když máš záchvaty úzkosti, je to v pořádku..zkrátka, připrav se na vše a nepřipouštěj si, že by se něco mělo pokazit :dance: :kytka:
:potlesk: :dance: Fajn, budu ráda, že mi nic není. :mrgreen: @JituleF
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
6.8.15 09:25

@verulicek Matysek bude mit tři a půl az se narodí druhé :) ale ten rozdíl co mas ty se mi libi víc :) a z toho špinění si nic nedělej, to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
6.8.15 09:30

@štěpánka11 já sem byla o 3,5 se ségrou…a chtěla jsem vždy sourozence ještě blíž (mezi náma byla sestřenka a to bylo faj…my plánujeme 3 děti po dvou letech..takovou malou smečku :mrgreen: takže od prvního bude to třetí o 4 roky

• Citovat
  • Upravit
5299
6.8.15 10:54

Hmm, taky jsem chtěla mít hodně dětí brzy po sobě, ale život se vyvinul jinak, se synem jsem zůstala sama. Tak má teď aspoň skoro stejně starou nevlastní ségru a sourozence holt bude mít až v 8 letech, nevlastní dcera téměř v sedmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.8.15 12:33

@Leni112 ahoj :mavam: to jsem ráda, že tu jsi  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.8.15 12:34

Ahoj holky :mavam: tak jak vám je?