Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1740
7.8.15 19:17

@Kytičkaaa a jen tak mimo, jména mam vybrany ode dne kdy jsem vysadila HA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
7.8.15 19:19

@štěpánka11 to si potom musela mít děsný fofr ne? :-))) Já jsem asi děsná no :roll: Já bych nejraději nakupovala už teď a to jsem nebyla ještě ani na první prohlídce :D Já se na to těhotenství těšila fakt několik let a teď nevím co dřív :-) Hlavně když budu nakupovat postupně tak aspoň nebudu vědět kolik to bude dohromady a asi toho i člověk koupí víc, protože pak když je to na jednou tak je to taky o něčem jiném :-))) Pak by mi to bylo líto a takhle postupně se toho více nastřádá :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
7.8.15 19:20

@štěpánka11 tak aspoň, že nejsem sama :mrgreen: :mrgreen: Já už si přišla divně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 19:24
@štěpánka11 píše:
@Leni112 ja u prvního začala nakupovat az cca ve 30 tt, nechtěla jsem byt za hysterku :mrgreen: taky jsem to nehrotila a určitě nebudu ani u druhýho :)

já kupovala u prvního postupně z praktických důvodů..pro druhé už vše mám, což mě háže dost do pohody - to nakupování moc nemusím.
No a jména jsou u nás jasné, kluk zůstává (z výběru pro první dítě) a pro holku druhé bylo vybráno taky velmi brzo, hned po narození malé jsme špekulovali a vybírali, co k tomu jménu dobře zní, kdyby se nám povedly dvě princezny. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1740
7.8.15 19:26

@Kytičkaaa nejsi desna, ja jsem toho taky dost dostala od kamarádek a jestli druhý bude kluk, tak budu kupovat akorát pleny, po matyskovi mam plnou skříň :lol: ale jestli to bude holčička, tak budu nakupovaci šílenec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 19:29

Jinak my jsme dnešní den strávili s malou celý na koupáku a bylo to celkem ok, ani jsem si toho vedra moc nevšimla..až když jsme odcházely večer domů. Jinak mě je pořád fakt dobře…nijaké extra výkyvy nepociťuju (až na tu story s plechovkou hrášku) a ranní bolest prsou..dnes jsem dokonce už ani nešpinila (měla jsem to asi z toho lítání po městě celý den. Od pondělí nastupuju na praxi na oční kliniku tak se těším :-) původně jsem měla jít na klasickou chirdu do nemocnice, ale kámoška sestřička jak se to dozvěděla, zařídila mi tenhle flek a bude to fajne, už se těším. Aspoň si ten týden odpočinu. A co vy máte holky v plánu následující dny?

• Citovat
  • Upravit
1740
7.8.15 19:34

@verulicek jako každý den, se synem se plácnem u řeky a budeme vegetit, bydlíme v podkroví a je tu asi 37 stupňů :roll: jinak dnes mi nějak nic není, prsa tolik neboli, ani mi není tak spatne, tak doufám že je vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 20:53

Tak to jste mě holky uklidnily, že jste takhle každá jiná. :) Já se fakt nechci cítit nějak nezodpovědně, ale prostě mám pořád takovou tu nejistotu, když jsem nebyla ani na utz a myslím, že času na nákupy bude dost, zvlášť když mam v plánu fakt jen pár věcí, protože většinu podědím, protože za posledních 5 let byli kolem mě 4 miminka. :) Je fakt, že ale jen kluci, tak snad.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
8.8.15 07:41

@štěpánka11 Já se bohužel už vidím jako šílenec :-) Ale docela se na to těším, protože mě to baví no :mrgreen: a co by si chtěla, nebo je ti to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
8.8.15 07:48

@Leni112 Dělej to co cítíš a tak to bude správné :kytka: Já kolem sebe mám dvě známe co měli děti, ale jedna ty věci dala do dětského domova a druhá nevím, ale ta má samé drahé a značkové věci a plánuje ještě jedno, takže počítám, že si vše schovala a nebo už rozdala, protože kolem ní už bylo dost těhotných.. A já jsem na všechno taková hrr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
8.8.15 07:49

@štěpánka11 a to vedro ti nedělá špatně? Mě je dost často s toho na zvracení a to třeba hlavně když někam jedeme… V podkroví musí být krásně to věřím, my měli také dřív podkrovní byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.8.15 07:53

@Kytičkaaa dobré ráno holky, teda dneska jsem vůbec nemohla vstávat..únava šílená. šla jsem pozdě s mojim spát, malou jsem dvakrát slyšela v chůvě a pak se rozhodla v šest vstávat - což u nás není běžné…takže blázinec. Do toho jsem zjistila, že jsem za týden přibral (nevím proč) 0,6kg - přitom co jsem zjistila že jsem těhotná jím extra zdravě a poctivě…s malou jsem první 3 měsíce jen hubla (ale je fakt že mi nebylo moc dobře, jedla jsem míň…teď je mi dobře) tak snad se to zas samo upraví.. :roll: s malou jsem přibrala jen kolem 8kg což plánuju i teď :lol:

• Citovat
  • Upravit
14075
8.8.15 08:02

@verulicek jen 8kg? No tak to je krásný.. :-) Jinak dobré ránko :mavam: Jee tak to si pak musíš jít aspoň na chvilku lehnout a odpočinout a nebo jít brzy spát večer, ale chápu tě.. Mě takhle zase budí naše 5 měsíční pejsek, protože kolem 6 už nechce spát, tak aby přítel mohl ještě spát, tak s ním vstávám.. Jinak já mám pupek a musím říct, že jím jak dobytek, jinak to napsat nejde :D Před otěhotněním více jak rok sem přestala kouřit a z hubené jsem normální a před těhu jsem začala držet dietu a zhubla 2kg, ale teď mám jedno nahoře :cert: Celou dobu sem si to v pohodě držela a dneska ráno sem to zjistila. Takže najíždím na dietní jídelníček a doufám, že odfouknu.. Ono je to asi tím, že fakt jsem nafouklá děsně :cert: Hlavně nemůžu tak sportovat jak sem zvyklá a to taky dělá hodně.. Mě by 8kg stačilo, ale mám strach, že to bude víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.8.15 08:11

@Kytičkaaa noo já jsem přibrala fakt málo. a hned to nechala v porodce..doma pak dalších osm kojením…po odstavení jsem nabrala zpět na svoji váhu, kterou jsem měla ještě minulý týden. Doufám, že mi brzo začnou ty „nechutě“ :lol: u malé jsem si dělala i graf váhy po celé těhotenství

• Citovat
  • Upravit
14075
8.8.15 08:41

@verulicek ty jo, tak to je super :kytka: To fakt závidím a samozřejmě přeji. Já mám strach, že nebudu úplně příkladná a jak jsem malá tak budu široká :D Kamarádka co vždycky je hubená, ale na dietách a v těhu si dopřávala přibrala v prvním 35kg a v druhém 30kg.. Další známá přibrala asi 25kg atd.. takže tohle já mám v okolí a docela se toho děsím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí