Poradna duly
Jana Čurdová
@Kytičkaaa a jen tak mimo, jména mam vybrany ode dne kdy jsem vysadila HA ![]()
@štěpánka11 to si potom musela mít děsný fofr ne?
Já jsem asi děsná no
Já bych nejraději nakupovala už teď a to jsem nebyla ještě ani na první prohlídce
Já se na to těhotenství těšila fakt několik let a teď nevím co dřív
Hlavně když budu nakupovat postupně tak aspoň nebudu vědět kolik to bude dohromady a asi toho i člověk koupí víc, protože pak když je to na jednou tak je to taky o něčem jiném
Pak by mi to bylo líto a takhle postupně se toho více nastřádá ![]()
@štěpánka11 píše:
@Leni112 ja u prvního začala nakupovat az cca ve 30 tt, nechtěla jsem byt za hysterkutaky jsem to nehrotila a určitě nebudu ani u druhýho
já kupovala u prvního postupně z praktických důvodů..pro druhé už vše mám, což mě háže dost do pohody - to nakupování moc nemusím.
No a jména jsou u nás jasné, kluk zůstává (z výběru pro první dítě) a pro holku druhé bylo vybráno taky velmi brzo, hned po narození malé jsme špekulovali a vybírali, co k tomu jménu dobře zní, kdyby se nám povedly dvě princezny. ![]()
@Kytičkaaa nejsi desna, ja jsem toho taky dost dostala od kamarádek a jestli druhý bude kluk, tak budu kupovat akorát pleny, po matyskovi mam plnou skříň
ale jestli to bude holčička, tak budu nakupovaci šílenec ![]()
Jinak my jsme dnešní den strávili s malou celý na koupáku a bylo to celkem ok, ani jsem si toho vedra moc nevšimla..až když jsme odcházely večer domů. Jinak mě je pořád fakt dobře…nijaké extra výkyvy nepociťuju (až na tu story s plechovkou hrášku) a ranní bolest prsou..dnes jsem dokonce už ani nešpinila (měla jsem to asi z toho lítání po městě celý den. Od pondělí nastupuju na praxi na oční kliniku tak se těším
původně jsem měla jít na klasickou chirdu do nemocnice, ale kámoška sestřička jak se to dozvěděla, zařídila mi tenhle flek a bude to fajne, už se těším. Aspoň si ten týden odpočinu. A co vy máte holky v plánu následující dny?
@verulicek jako každý den, se synem se plácnem u řeky a budeme vegetit, bydlíme v podkroví a je tu asi 37 stupňů
jinak dnes mi nějak nic není, prsa tolik neboli, ani mi není tak spatne, tak doufám že je vse ok ![]()
Tak to jste mě holky uklidnily, že jste takhle každá jiná.
Já se fakt nechci cítit nějak nezodpovědně, ale prostě mám pořád takovou tu nejistotu, když jsem nebyla ani na utz a myslím, že času na nákupy bude dost, zvlášť když mam v plánu fakt jen pár věcí, protože většinu podědím, protože za posledních 5 let byli kolem mě 4 miminka.
Je fakt, že ale jen kluci, tak snad.. ![]()
@štěpánka11 Já se bohužel už vidím jako šílenec
Ale docela se na to těším, protože mě to baví no
a co by si chtěla, nebo je ti to jedno?
@Leni112 Dělej to co cítíš a tak to bude správné
Já kolem sebe mám dvě známe co měli děti, ale jedna ty věci dala do dětského domova a druhá nevím, ale ta má samé drahé a značkové věci a plánuje ještě jedno, takže počítám, že si vše schovala a nebo už rozdala, protože kolem ní už bylo dost těhotných.. A já jsem na všechno taková hrr ![]()
@štěpánka11 a to vedro ti nedělá špatně? Mě je dost často s toho na zvracení a to třeba hlavně když někam jedeme… V podkroví musí být krásně to věřím, my měli také dřív podkrovní byt.
@Kytičkaaa dobré ráno holky, teda dneska jsem vůbec nemohla vstávat..únava šílená. šla jsem pozdě s mojim spát, malou jsem dvakrát slyšela v chůvě a pak se rozhodla v šest vstávat - což u nás není běžné…takže blázinec. Do toho jsem zjistila, že jsem za týden přibral (nevím proč) 0,6kg - přitom co jsem zjistila že jsem těhotná jím extra zdravě a poctivě…s malou jsem první 3 měsíce jen hubla (ale je fakt že mi nebylo moc dobře, jedla jsem míň…teď je mi dobře) tak snad se to zas samo upraví..
s malou jsem přibrala jen kolem 8kg což plánuju i teď ![]()
@verulicek jen 8kg? No tak to je krásný..
Jinak dobré ránko
Jee tak to si pak musíš jít aspoň na chvilku lehnout a odpočinout a nebo jít brzy spát večer, ale chápu tě.. Mě takhle zase budí naše 5 měsíční pejsek, protože kolem 6 už nechce spát, tak aby přítel mohl ještě spát, tak s ním vstávám.. Jinak já mám pupek a musím říct, že jím jak dobytek, jinak to napsat nejde
Před otěhotněním více jak rok sem přestala kouřit a z hubené jsem normální a před těhu jsem začala držet dietu a zhubla 2kg, ale teď mám jedno nahoře
Celou dobu sem si to v pohodě držela a dneska ráno sem to zjistila. Takže najíždím na dietní jídelníček a doufám, že odfouknu.. Ono je to asi tím, že fakt jsem nafouklá děsně
Hlavně nemůžu tak sportovat jak sem zvyklá a to taky dělá hodně.. Mě by 8kg stačilo, ale mám strach, že to bude víc ![]()
@Kytičkaaa noo já jsem přibrala fakt málo. a hned to nechala v porodce..doma pak dalších osm kojením…po odstavení jsem nabrala zpět na svoji váhu, kterou jsem měla ještě minulý týden. Doufám, že mi brzo začnou ty „nechutě“
u malé jsem si dělala i graf váhy po celé těhotenství
@verulicek ty jo, tak to je super
To fakt závidím a samozřejmě přeji. Já mám strach, že nebudu úplně příkladná a jak jsem malá tak budu široká
Kamarádka co vždycky je hubená, ale na dietách a v těhu si dopřávala přibrala v prvním 35kg a v druhém 30kg.. Další známá přibrala asi 25kg atd.. takže tohle já mám v okolí a docela se toho děsím ![]()