Poradna duly
Jana Čurdová
@Kytičkaaa To mě ani ta prsa, bolí jen maličko a jediné, co dnes cítím, je podbřišek, stylem bolesti mám hlad i když hlad nemam.
Jakmile ale jím pravidelně, fakt ob 2-3 hodiny něco málo, tak je to ok a zas o ničem nevím. ![]()
Taky doufám, víkend je za rohem, ten vždy uteče rychle a pak už středa ráno… ![]()
Mně je teplo. ![]()
Tak jsem si říkala, abych byla klidnější, že si zajdu na odběr krve pro zjištění HCG jako samoplátce, ale nakonec jsem si koupila znovu ten digitální test, vyjde to na stejno a jestli mi zítra ukáže 3+, tak je vše ok. Tak držte palce
Myslela jsem, že budu v klidu, ale nějak se to do toho příštího pátku vleče, potřebuji se zase ujistit, že je vše ok ![]()
@Leni112 taky tě píchá v podbřišku?? Mě už několik dní píchá a někdy dost silně…
Tak holky u mě celé dny jen prsa..a podbříšek se občas ozývá večer.
@Kytičkaaa Jj, víceméně furt, někdy víc, někdy míň, jednou jsem i měla takovou křeč…snad je to dělohou…
@Leni112 tak to samé mám já…Kolikrát sem se fakt lekla.. Tak sem slyšela, že měření plodu v tom 6 týdnu ještě nebude, že je ještě brzy a to bude až po tom cca 8 týdnu… Už aby byla ta kontrola..
@Kytičkaaa Jak jako měření? Jako asi mi neřekne jak je velkej, ale utz udělá ne? Aby řekl zda je tam min váček a tak…Jinak předpokládám, že pak půjdu ke konci srpna a když bude vše ok, tak už i s průkazkou. ![]()
@Leni112 oni změří plod a dle toho zjistí jestli sedí výpočty dle MS a to právě teď neudělají… Aspoň tak mi to říkala jedna slečna z jedné diskuze.. Já si říkala, že mi určí už staří víš, jestli sedí.. Jojo utz by ti měl v pohodě udělat… Můžu se zeptat, máš někdy strach, že to vše bude ok a tak? Já docela jo no.. Snad bude vše ok
Jak ještě nebyla ani ta první kontrola tak jsem nervozní
@Kytičkaaa Víš co, já si o tom nic nezjišťuju a tím pádem ani nevím co mě čeká a nečeká, tím pádem jsem docela v klidu. Takže to radím i tobě, nic nehledej. ![]()
Ale samozřejmě, že mám určitej strach, ale raději ať je všechno špatně teď než později…Takže proto si to stále nijak nepřipouštim.. ![]()
@Leni112 závidím
Jsi dobrá.. Já čtu o každém týdnu ve kterém jsem.. Mám strach, proto doufám, že vše bude ok, ale myslím si, že jinak celkem se snažím být v klidu, ale asi je strach něco přirozeného když je to chtěné.. Už jsem zase nafouknutá a břicho mám jak v pátém měsíci ![]()
![]()
Děsnýýýýýýý, taky jsi tak nafouknutá???
@Kytičkaaa Jako to jsem si taky precetla, co se s nim deje v tuto chvili, co se vyviji a tak, ale nectu si, co ceka me.
Vsude je dany, ze poradna prohlidka je nejdriv v 8 tt, coz je logicky, takze to vic nehrotim. Bude mi stacit, kdyz mi rekne, ze je to tam, ze je to na spravnem miste, vezmou krev a reknou dostatecne cislo a budu spokojena. ![]()
Jinak ne, mne neni fakt vubec nic, jsem zada v krizi, ale nic strasnyho.
Jo, ale vsimla jsem si, ze mi najednou zacly silene rychle rust chloupky na nohou.
Vecer oholim a rano jako kdybych snad nic neudelala. ![]()
@Leni112 ten růst chloupků je normální, roste to fakt rychleji
No já sem to tam měla co se děje s miminkem a pak semnou, tak sem to vzala rovnou, ale už to číst nebudu, akorát mám s toho nervi. A možná miminku koupím nějaký kus oblečení, abych mu znovu dokázala, že mu věřím
To bez příznaků by člověk řekl, ani že se nic v něm neděje viď? A jíš víc?
@Kytičkaaa Ty jo, dle pover by se ani snad takhle brzo nic kupovat nemelo ne? Ja si teda urcite pak necham rict, co to je a pujdu uz k nejakej barve, aby jsme nemeli vse bily. ![]()
Ale urcite nezacnu s nakupy ted, na Vanoce nejdriv. ![]()
Prave ze mi prijde, ze se nic nedeje, cetla jsem, ze pohodovy tehu maji holky co cekaj chlapecka. Dokonce tam byla zminka i s tema chlupama a dle vsech vypoctu a datumu mi kluk vychazi.
Jsem fakt zvedava, jestli se neco zmeni. ![]()
A hlad praveze ani nemam, zato musim jist neco mensiho casteji, ale ne ze bych se klasicky nacpala jako driv. ![]()
@Leni112 Ahoj, já měla holčičku a naprosto pohodové těhotenství..takže pověra neplatí
výbavičku jsem nakupovala od první chvíle, dokonce postýlku jsme v akci koupili ještě dřív, než jsem vysadila prášky
takže tak.. ![]()