Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 Chtěla jsem tím i říct, že se to může hodně měnit. Třeba naopak budeš mít další naprosto bez problémů, na první pokus ![]()
@JituleF Ještě to.
U nás by to opravdu bylo první vnouče i pravnouče, já i muž máme ještě obě své babičky, takže to bude všechny to první miminko po letech.
Takže to snad bude v pořádku. ![]()
Ale u tebe mě mrzí, že jsi takhle jakoby přišla o naušničky. Já svoje mám, i po mamině. Přesto doufám, že je nebudeme potřebovat a bude to kluk. ![]()
@verulicek Tak nějak a to si myslim, že mě to googlení teprv čeká. ![]()
@JituleF Budu teď šťastná za to jedno, na druhý jsem ještě ani nepomyslela. ![]()
Dobre ráno holky, tak jak je? Ja včera myslela že vypustim duši v tom vedru, ale lepší než u syna, to jsem v tehle vedrech měla už obr pupek a dvacet kilo navíc
jinak už se těším na pondělí az uvidím prcka, ja byla na utz už v ted pondělí, tehu odpovídalo, bylo tam malinký embryo, na krvi jsem nebyla
jinak ten žaludek na vodě me asi zabije ![]()
@štěpánka11 Hezký, to už budeš mít za sebou 2 kontroly a já zatím ani jednu
Pak poreferuj, budu držet palce!
@Kytičkaaa Myslim, ze jsem na konci testovani, silnejsi uz nebude.
![]()
@Leni112 Já taky to budu říkat až po 13tt, nebo vlastně až po tom vyšetření - 1screening… Ale normálně už menší břicho mám, je to taky hodně tím, že jsem nafouknutá, ale nejsem ani hubená, ani tlustá a i přesto bříško mám, myslím že to půjde rychle. Co ty?? U mě to ví přítel a jedna známá, chtěla mi na jedné akci nalejvat alkohol tak mi nic jiného nezbylo
Taky doufám, že středa bude za chvilku ![]()
@Kytičkaaa Tak nějak i já.
Tak já mám břicho normálně, žádný plochý bříško, tak mi to asi právě nepřijde. Spíš jsem zvyklá zatahovat než vyvalovat. ![]()
U mě to ví tři kamarádky, ty jediné věděly o snažení, takže jsem s nima všechno řešila, zvlášť když dvě z nich už děti maj. ![]()
Každopádně jsem dneska hotová, hlava bolí od rána a děsnej hic. ![]()
@Leni112 ono je to tím počasím. I když jsem těhu krátce tak to počasí mi fakt nedělá dobře.. Chudáci holky co mají velká břicha to bych se zbláznila
Já bych tak jen spala někde kde je chladněji a prospala bych celý den, tohle se fakt nedá
Ale jsi dobrá, že to takhle vydržíš tajit doma
My už řešíme jména a ty fakt držíš
nechceš mu dělat naděje kdyby náhodou viď…
@Kytičkaaa No my jsme spali cely odpoledne.
Mame zaplej vetrak a fakt se snazime jen chladit.. ![]()
Tak nejak, nechci delat nadeje jemu, uz si se mnou vytrpel dost pri snazeni, takze chci jit az fakt s jasnou zpravou. A jmena?? Oblecky???
Ja jsem asi nejaka divna teda…
Asi budu divna matka kdyz to takhle neprozivam… ![]()
@Leni112 ja u prvního začala nakupovat az cca ve 30 tt, nechtěla jsem byt za hysterku
taky jsem to nehrotila a určitě nebudu ani u druhýho ![]()
@Leni112 Proč by si měla bejt divná? Já si myslím, že to každý prožívá úplně jinak.. Já to prožívám tím, že bych už nejraději vybírala věcičky a bavíme se o jménech, nevím na tom nic špatného
A taky nevidím špatného nic na tom, že ty to neděláš… Každý je jiný a bavili jsme se pouze jaká chceme jména a netýká se to jen tohohle těhotenství…
@štěpánka11 Každý je fakt jiný a já se od začátku těšila na to až budu těhotná a tohle si budu užívat… ![]()
@Kytičkaaa to ja se těšila taky
ale jak říkáš, každý je jiný, ja si taky koupím nějakou drobnost po prvním screeningu, zbytek nechám na vánoce
ja si právě pořád říkala, že nebudu vyvádět a pak byl najednou 30 tt a ja měla jedno bodycko ![]()