Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5299
7.8.15 09:24

@Leni112 Chtěla jsem tím i říct, že se to může hodně měnit. Třeba naopak budeš mít další naprosto bez problémů, na první pokus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 09:47

@JituleF Ještě to. :mrgreen: U nás by to opravdu bylo první vnouče i pravnouče, já i muž máme ještě obě své babičky, takže to bude všechny to první miminko po letech. :lol: Takže to snad bude v pořádku. :andel:
Ale u tebe mě mrzí, že jsi takhle jakoby přišla o naušničky. Já svoje mám, i po mamině. Přesto doufám, že je nebudeme potřebovat a bude to kluk. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 09:48

@verulicek Tak nějak a to si myslim, že mě to googlení teprv čeká. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 09:49

@JituleF Budu teď šťastná za to jedno, na druhý jsem ještě ani nepomyslela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
7.8.15 09:56

Dobre ráno holky, tak jak je? Ja včera myslela že vypustim duši v tom vedru, ale lepší než u syna, to jsem v tehle vedrech měla už obr pupek a dvacet kilo navíc :lol: jinak už se těším na pondělí az uvidím prcka, ja byla na utz už v ted pondělí, tehu odpovídalo, bylo tam malinký embryo, na krvi jsem nebyla :) jinak ten žaludek na vodě me asi zabije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
7.8.15 10:32

@štěpánka11 Hezký, to už budeš mít za sebou 2 kontroly a já zatím ani jednu :-D Pak poreferuj, budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 15:07

@Kytičkaaa Myslim, ze jsem na konci testovani, silnejsi uz nebude. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
7.8.15 18:07

@Leni112 Já taky to budu říkat až po 13tt, nebo vlastně až po tom vyšetření - 1screening… Ale normálně už menší břicho mám, je to taky hodně tím, že jsem nafouknutá, ale nejsem ani hubená, ani tlustá a i přesto bříško mám, myslím že to půjde rychle. Co ty?? U mě to ví přítel a jedna známá, chtěla mi na jedné akci nalejvat alkohol tak mi nic jiného nezbylo :))) Taky doufám, že středa bude za chvilku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 18:16

@Kytičkaaa Tak nějak i já. :) Tak já mám břicho normálně, žádný plochý bříško, tak mi to asi právě nepřijde. Spíš jsem zvyklá zatahovat než vyvalovat. :mrgreen:
U mě to ví tři kamarádky, ty jediné věděly o snažení, takže jsem s nima všechno řešila, zvlášť když dvě z nich už děti maj. :)
Každopádně jsem dneska hotová, hlava bolí od rána a děsnej hic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
7.8.15 18:43

@Leni112 ono je to tím počasím. I když jsem těhu krátce tak to počasí mi fakt nedělá dobře.. Chudáci holky co mají velká břicha to bych se zbláznila :roll: Já bych tak jen spala někde kde je chladněji a prospala bych celý den, tohle se fakt nedá :roll: Ale jsi dobrá, že to takhle vydržíš tajit doma :) My už řešíme jména a ty fakt držíš :))) nechceš mu dělat naděje kdyby náhodou viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 18:50

@Kytičkaaa No my jsme spali cely odpoledne. :mrgreen: Mame zaplej vetrak a fakt se snazime jen chladit.. :)
Tak nejak, nechci delat nadeje jemu, uz si se mnou vytrpel dost pri snazeni, takze chci jit az fakt s jasnou zpravou. A jmena?? Oblecky???
Ja jsem asi nejaka divna teda… :mrgreen: Asi budu divna matka kdyz to takhle neprozivam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
7.8.15 18:56

@Leni112 ja u prvního začala nakupovat az cca ve 30 tt, nechtěla jsem byt za hysterku :mrgreen: taky jsem to nehrotila a určitě nebudu ani u druhýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
7.8.15 19:11

@Leni112 Proč by si měla bejt divná? Já si myslím, že to každý prožívá úplně jinak.. Já to prožívám tím, že bych už nejraději vybírala věcičky a bavíme se o jménech, nevím na tom nic špatného :nevim: A taky nevidím špatného nic na tom, že ty to neděláš… Každý je jiný a bavili jsme se pouze jaká chceme jména a netýká se to jen tohohle těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
7.8.15 19:12

@štěpánka11 Každý je fakt jiný a já se od začátku těšila na to až budu těhotná a tohle si budu užívat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
7.8.15 19:16

@Kytičkaaa to ja se těšila taky :lol: ale jak říkáš, každý je jiný, ja si taky koupím nějakou drobnost po prvním screeningu, zbytek nechám na vánoce :) ja si právě pořád říkala, že nebudu vyvádět a pak byl najednou 30 tt a ja měla jedno bodycko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí