Poradna duly
Jana Čurdová
@verulicek jukni taky by mě to zajímalo, protože sice mi je furt blbě od žaludku, ale ještě nemám žádné vůně co by mi nevoněli
Není to divné? Jako jedna věc co sem milovala mi už nechutná a to oblíbená zmrzlina, ale jinak snad nic ![]()
@verulicek tak to je dobrý
jedna holka v diskuzi psala, že jí začaly šálené nevolnosti v 7tt, tak se toho docela děsím
Můžu ti říct, že tedy mě je příšerně a snad den ode dne hůř… Nezvracím, ale na zvracení mi je a je mi furt špatně od žaludku ![]()
PS: Taky doufám, že to bude kluk
Ale hlavně ať je mimčo zdravé..
@Kytičkaaa no nee já právě doufám, že to bude zase holka
jinak mě bývalo asi jako když se po ránu vzbudíš po opici…prostě takový zkažený žaludek. a bylo to nárazové..většinou jsem to mívala kolem páté odpoledne. později se to začalo objevovat už po obědě.
@verulicek Dobré ráno
Tak to jsem se taky párkrát vzbudila a cítila jsem se jako po opici. Kolikrát mi přišlo jako bych den před tím vypila flašku třeba rumu
Ale můžu ti říct, že mi je zase blbě od rána
Už sem myslela, že to půjdu hodit, jak se mi vrátila snídaně ![]()
@Kytičkaaa mě zas pobolívá poslední dny dost břicho
asi se ve středu půjdu ujistit že to není mimoděložní…
@verulicek me taky dost poboliva, ale je to od cysty, mimco je tam kde byt má ![]()
@Kytičkaaa Ta prsa trochu, ne ze by bolela, ani se nezvetsila, ale jako kdyby byly natekly/tezky.
Kazdopadne krom hlavy stale nic. Dnes 5+5 a stale se tehotne necitim. ![]()
Nevsiml, ten si nevsima niceho, pravej chlap, natoz tohohle, kdyz bych si toho nevsimla ani ja.
![]()
@Leni112 tak jsem se dívala do zápisků, a často jsem psala, že se necítím vůbec těhotná až mi to přijde divné (až do nějakého 8tt) těch nevolností bylo prostě úplné minimum a často jsem si psala, že nevím, zda se něco neděje, protože mi nic není ![]()
@verulicek Fakt??
Tak to jsem desne moc rada, mne to prijde fakt hrozne divny. ![]()
Ale ted jsem cistila klec kralikovi a jak jsem se dvakrat nahnula, tak se mi vratily stavy do krku jak na zvraceni a nebylo to ze smradu. ![]()
@Leni112 já mám teď asi půl hodiny taky žaludek na vodě. Jako není mi zle ale je mi divně…takhle jsem to mívala často. Aspoň mě to uklidnilo, tak kontrolu zas posouvám na konec srpna ![]()
@Leni112 nebyla. Jsem 4+2 (loni jsem byla na kontrole 4+3 a neviděl ještě ani dutinku, takže tentokrát tam nepůjdu zase brzo..počkám ještě tak dva týdny ať je i srdíčko…)
@verulicek a ty už si se objednávala k doktorovi? Nebo tam můžeš přijít kdy chceš? Já mám ve st první kontrolu tak se moc těším
A mě taky dost pobolívalo břicho.. V kolikátém jsi tt podle ms?
@verulicek Jo tak vidím, že píšeš, že jsi 4+2.. Tak nakonec tam nepůjdeš?
@Kytičkaaa takže první šoufl stavy a nechutě přišly 5+4 a 5+5 vždy jsem měla jakoby hlad, zároveň neměla na nic chuť a snažila do sebe nalámat aspoň suchar nebo rohlík..v té době jsem byla taky hodně spavá.