Poradna duly
Jana Čurdová
My byli v hospodě na zahrádce pod kaštany, i tak tam bylo dost vedro, a dnešní menu bylo mimo jiné kachna se dvěma druhy zelí a houskovým knedlíkem. No tak to kdybych si dala, tak mě asi rovnou odvezou ![]()
@verulicek To já si občas trochu dám, v průměru tak 2dcl denně, myslím, že tím nic nezkazím
V sobotu jsme si s manželem vlezli do bazénu, natočila jsem mu pivo a zlehka mu s ním pomáhala ![]()
@Kytičkaaa Já jsem právě potřebovala zredukovat zásoby z ledničky, takže je pizza co dům dal a těsto jsem si nějaký našla na netu, v tomhle hicu mi vyběhlo raz dva a bylo. ![]()
No mě děsně bolí záda, ale na ně já trpěla vždycky, ale sem tam mam úplně křeč. ![]()
Na víkend jedeme po měsíci k našim, tak doufám, že se alespoň vykoupu v bazénu a pak se nemůžu dočkat bouřek co hlásí. ![]()
Jeee holky, zrovna jsem se chtěla zeptat jak je to s alkoholem v těhotenství? Já takhle přes léto ráda ty ovocný piva, maj 2%, což mi přijde jak nic, ale zatím jsem to nepokoušela…
@Leni112 já jsem myslim u minulého ovocné jedno měla..ale byla jsem dost poctivá a dala si jen třetinku pak o vánocích. u kojení už jsem to tak neřešila..teď chci dělat co nejvíc věcí stejně, aby byl pohodový porod, těhotenství i dítě ![]()
@JituleF ja bych si dala tu kachnu
mam na ni chuť už asi týden
ale v tom vedru nic moc no ![]()
@Leni112 a neporadís mi s testem prosím? Jeste sem ho nedělala a nechci kupovat… Jinak ja sem potřebovala udělat něco zdravého, takže sem dělala kuřecí maso se žampiony a Pohankou
ale zitra bych chtěla tu pizzu…
Je tak to budeš mít krásný víkend… A ve st to reknes doma?:)
@Leni112 @verulicek ja mam rada bíle víno a vím, ze se decka muže, ale raději si taky nedávám
Ahoj. Ak nevadí, pridala by som sa k vám. Dnes som bola u dr. a som 6+1, takže TP
bolo krásne vidieť
![]()
@ALEAS ahoj kočko, tak jsem taky volala do CARu a jdu v pátek. Kdy jdeš Ty? A jak je? Já furt bez příznaků, tak se bojím… Taky sem chodím jen nakukovat ![]()
Ahoj všem těhulkám, zatím budu jen nakukovat a špízlovat vás
. Bojím se zatím radovat. Držím všem palce. Jinak jsem těhu po IVF, přirozeně sice otěhotním hned, ale potratím
![]()
@Kytičkaaa Dala jsem 2 pytlíčky droždí, čerstvý neměli, rozmíchala v trochu teplý vodě 1/4, trošku soli, lžičku cukru, vajíčko, dvě lžíce oleje a přidávala hladkou mouku.
Já ho taky dělala poprvé, vždycky si něco vymyslim a nějak to pak splácám dohromady.
A bylo to dobrý, už jsem trošku ochutnala. ![]()
Ještě nevím, záleží jakej utz bude a co řekne dr… ![]()
Já právě taky ráda bílý, ale kvůli decce si flašku nenačnu. ![]()
@Leni112 píše:
Jeee holky, zrovna jsem se chtěla zeptat jak je to s alkoholem v těhotenství? Já takhle přes léto ráda ty ovocný piva, maj 2%, což mi přijde jak nic, ale zatím jsem to nepokoušela…
@simanska ahoj
gratuluji… Nemáš fotku? Muzu se zeptat, mas ovu v půlce cyklu? Ja jdu k Dr ve st a budu 6+0 tak doufám, ze už taky bude ![]()