Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj taky se k vám přidávám Teď jsem asi v 5tt, na testu krásná dálnice. Doma už jedno dítě máme skoro 3lete.
Ahoj maminky tak já se tedy taky přidám, pokud tu někdo ještě komunikuje
Já objevila dvě čárky 28.7 termín mi vychází na 1.4. K lékaři jdeme až 27.8. ale těhotenství máme potvrzené z odběru krve tak snad bude vše v pořádku. Jinak mám doma skoro půlročního caparta tak to bude sranda
Jinak všem maminkám GRATULUJI ![]()
@JituleF no to nevím jestli je super
Doufám že už bude Radimek alespoň chodit
mohlo to bývalo chvilku ještě počkat, ale my jsme s bráchou o 11m a mamka to taky zvládla
V kolikátém jsi týdnu?
@Gabča09 Já v šestém, v pátek začínám sedmý a jdu na první kontrolu. Ségry měly děti taky po roce a čtvrt, zpočátku náročné, ale pak skvělé pro děti i rodiče. My máme taky kluka a holku od sebe 15 měsíců, ale jsou nevlastní, i když to většina lidí ani nepozná. ![]()
Holky všem moc gratuluju… já se nejvíc bojím hlavně aby bylo vše v pořádku… tady na emiminu čtu pořád nějaké černí scénáře
ale určitě bude vše ok a v dubnu na nás vykouknout ![]()
Já bych podle poslední ms měla mít termín 11.4.2016 a podle ovulace by to bylo 19.4.
![]()
@Anet94 Ahojky, to já naopak čtu samé dobré zprávy, všichni maj srdíčka, všichni všechno ok a o to víc se bojim, že zrovna já třeba budu ta „jiná“ a bude to špatný. ![]()
Zítra jdu na první kontrolu vůbec a mam hlavu jak balon. ![]()
@Leni112 Cítím s tebou. Strašně se bojím příštího pátku, kdy mám první kontrolu, zda tam aspoň 1 srdíčko bude. // jsem se dočkala po 4 letech po IVF, tak jen trnu, zda se konečně podaří to dotáhnout do vítězného konce!? ![]()
Holky, nestresujte se, tím ničemu nepomůžete! Zkuste se více usmívat, každý den si udělat nějakou drobnou radost, všechno pak půjde líp. Vím, je to celé o čekání a ať chceme nebo ne, nějaká nejistota v nás stále bude, ale čím více se v ní budeme vyžívat, tím spíše přivoláme to špatné. Věřte miminku, věřte samy sobě a ono to vyjde.
@JituleF jo tak později to bude super, ale ze začátku to bude záhul
No já sem podle kalkulaček 6+3..ale říkám nic nevím nic jsem ještě ani neviděla tak uvidíme. To ti závidím tu kontrolu já jdu až 27. ![]()
Nebojte holky všechno bude dobrý jen si ty špatný věci nesmíte připouštět. Musíte věřit a vše bude tak jak má být. Věřím že v dubnu se t budeme každá chlubit se svým přírůstkem ![]()
@Anonym82
taky Tě chápu… Musím doufat, že bude vše pořádku… Jak se cítíš? Mě nic není, břicho nebolí, špatně mi není ![]()
Ahoj, tak se k vám taky přidávám. Zítra jdu na první prohlídku, to bych měla podle kalkulačky být 6+1tt
Jsem těhotná poprvé, tak jsem z toho všeho nového teď trochu perplex. Na jednu stranu mám velikou radost, ale zároveň zatím nechci moc jásat…
Holky myslite, ze kdyz jdu na utz pristi tyden, to uz budu v 7.tt,tak ze uz bude slyset srdicko? moc bych si to prala! jsem hrozne nedockava ![]()