Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5299
11.8.15 10:55

@Leni112 Jedna káva týdně na 100% neublíží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.8.15 11:02

Ahoj taky se k vám přidávám Teď jsem asi v 5tt, na testu krásná dálnice. Doma už jedno dítě máme skoro 3lete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.8.15 11:38

Ahoj maminky tak já se tedy taky přidám, pokud tu někdo ještě komunikuje :)Já objevila dvě čárky 28.7 termín mi vychází na 1.4. K lékaři jdeme až 27.8. ale těhotenství máme potvrzené z odběru krve tak snad bude vše v pořádku. Jinak mám doma skoro půlročního caparta tak to bude sranda :srdce: :roll: Jinak všem maminkám GRATULUJI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
11.8.15 11:45

@jarca93 Vítej a gratuluji :-)
@Gabča09 Taky vítej, to budete mít krásně brzo po sobě!!! To je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.8.15 11:52

@JituleF no to nevím jestli je super :D Doufám že už bude Radimek alespoň chodit :) mohlo to bývalo chvilku ještě počkat, ale my jsme s bráchou o 11m a mamka to taky zvládla :) V kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
11.8.15 11:54

@Gabča09 Já v šestém, v pátek začínám sedmý a jdu na první kontrolu. Ségry měly děti taky po roce a čtvrt, zpočátku náročné, ale pak skvělé pro děti i rodiče. My máme taky kluka a holku od sebe 15 měsíců, ale jsou nevlastní, i když to většina lidí ani nepozná. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.8.15 12:21

Holky všem moc gratuluju… já se nejvíc bojím hlavně aby bylo vše v pořádku… tady na emiminu čtu pořád nějaké černí scénáře :roll: ale určitě bude vše ok a v dubnu na nás vykouknout :)
Já bych podle poslední ms měla mít termín 11.4.2016 a podle ovulace by to bylo 19.4. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.8.15 12:25

@Anet94 Ahojky, to já naopak čtu samé dobré zprávy, všichni maj srdíčka, všichni všechno ok a o to víc se bojim, že zrovna já třeba budu ta „jiná“ a bude to špatný. :roll:
Zítra jdu na první kontrolu vůbec a mam hlavu jak balon. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
11.8.15 12:27

@Leni112 Cítím s tebou. Strašně se bojím příštího pátku, kdy mám první kontrolu, zda tam aspoň 1 srdíčko bude. // jsem se dočkala po 4 letech po IVF, tak jen trnu, zda se konečně podaří to dotáhnout do vítězného konce!? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
11.8.15 12:40

Holky, nestresujte se, tím ničemu nepomůžete! Zkuste se více usmívat, každý den si udělat nějakou drobnou radost, všechno pak půjde líp. Vím, je to celé o čekání a ať chceme nebo ne, nějaká nejistota v nás stále bude, ale čím více se v ní budeme vyžívat, tím spíše přivoláme to špatné. Věřte miminku, věřte samy sobě a ono to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.8.15 12:42

@JituleF jo tak později to bude super, ale ze začátku to bude záhul :) No já sem podle kalkulaček 6+3..ale říkám nic nevím nic jsem ještě ani neviděla tak uvidíme. To ti závidím tu kontrolu já jdu až 27. :?
Nebojte holky všechno bude dobrý jen si ty špatný věci nesmíte připouštět. Musíte věřit a vše bude tak jak má být. Věřím že v dubnu se t budeme každá chlubit se svým přírůstkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.8.15 12:48

@Anonym82 :hug: :hug: taky Tě chápu… Musím doufat, že bude vše pořádku… Jak se cítíš? Mě nic není, břicho nebolí, špatně mi není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.8.15 12:52

@Leni112 taky se bojím.. Držím palce, ať je zítra vše ok :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
11.8.15 12:57

Ahoj, tak se k vám taky přidávám. Zítra jdu na první prohlídku, to bych měla podle kalkulačky být 6+1tt :) Jsem těhotná poprvé, tak jsem z toho všeho nového teď trochu perplex. Na jednu stranu mám velikou radost, ale zároveň zatím nechci moc jásat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.8.15 13:02

Holky myslite, ze kdyz jdu na utz pristi tyden, to uz budu v 7.tt,tak ze uz bude slyset srdicko? moc bych si to prala! jsem hrozne nedockava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí