Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonym82 UTZ budu mít v pátek, moje dr má pak dovču a dochází mi léky- mám jen do neděle, takže tam musím takhle brzy
.
@Pevca A na kdy máš naplánovanou kontrolu? Ta vedra jsou hrozná, co chvíli se mi motá hlava a to i přesto, že se snažím hodně pít.
@Sandra 1988 píše:
Já jdu zítra, to bych měla být na začátku sedmého a taky bych si moc přála už srdeční akci. Zítra podám info, zda už u mě bylo
Super, tak drzim palce a budu cekat na info ![]()
@Pevca já jsem z těch veder uplne vyřízena, pomahaji jediné melouny, zmrzliny a bazén:-) dříve jsem chodívala spát kolem půlnoci, teď v devet padám, obě deti na taborech tak si to nastesti muzu dovolit
To se někdo má, moje tříletá dcera vstává v 8:00, přes den nespí a chodí spát ve 22:00… A to já lezu už po 4 a zvládám usnout při povídání pohádky (povídám ji spící dál a pak se velmi divím, v jaké části děje se proberu
)
@Kytičkaaa I my jsme spinkali. Na nic jinýho se v tomhle nezmůžu. ![]()
Ale probudila jsem se stylem „těším se na zítra“. ![]()
@Sandra 1988 a kolik tt budeš? Tak držím palce… Taky jsem nervózní ![]()
@Sandra 1988 teď bydlím v Unhosti jen jsem si to jeste nezměnila
Beroun je kousek
to je dobry ![]()
@Pevca ahoj, gratuluji
jsi stejne jako ja
ja vedra snasim fakt špatně a co ty?
@Leni112 tak to je dobre
taky se těším, ale ta nervozita tam je no, ale nemá cenu na to myslet, ale moc mi to nejde
jak ti je?
@Kytičkaaa Krom unavy a bolesti hlavy pohodicka.
Ale vic to snad pricitam i tomu pekelnymu pocasi.
Jinak teda trosku podbrisek a prsa, ale stale nic tehotensky neobvyklyho.
Doufam, ze tam to miminko je a je na me taaaaak hodny. ![]()
No hrůza a děs, mám pocit, že ty horka už nesnesu… A do toho ty moje totálně bolavé prsa… bolí mě již 14 dní a zajímalo by mě, kdy přestanou…:(
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 a kolik tt budeš? Tak držím palce… Taky jsem nervózní
Měla bych být 6+1tt. Nervozita je asi normální, zvlášť, když je to úplně poprvé a v podstatě moc nevím, co mě čeká… Taky ti budu držet palečky ![]()