Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 ahoj, tak úterý
mam stejne obavy jako ty… Tak někdo ma
později, ale také bych byla raději kdyby bylo… Jsem hodně nervózní, snad vše bude OK
budu ti moc držet palce… A to sem se dnes uhodila do podbrisku
doufám, ze to dnes uteče…
@Kytičkaaa Já jsem to zrovna včera probírala s kamarádkou, ta byla taky poprvý v 6 tt a srdíčko neměla, pak šla až v 8 tt a bylo tam. Ale stejně mi to ten klid nedalo. ![]()
Já se dnes pustila zase do vaření, aby mi to uteklo, teče ze mě. ![]()
Zítra už budeme v tuto chvíli vědět!
![]()
Jinak já si včera večer vzala košilku a najednou mě přes prsa škrtila, tak snad se tam pořád něco děje, i když mi to teď ráno zase nepřijde. ![]()
Holky a chtěla jsem se zeptat jak je to s tím kofeinem? Ne že bych byla nějaká závislačka, moje maximum byly 3 kávy týdně a to ještě piju půl napůl /voda mlíko/ a fakt normální malá lžička. Ale teď bych si třeba ráda dala ledovou…
@Leni112 Já tedy kafe nepiju, ale myslím, že to bude podobně jako s alkoholem, v rozumné míře nevadí. Někde píšou omezit úplně, jinde, že šálek denně nevadí. Asi i záleží na tom, jestli máš nízký či vysoký tlak, my máme v rodině nízký a mámě i doporučovali sklenku červeného či kafe denně.
@Leni112 neboj děje se
musíme věřit, ale chápu te, taky jsem nervózní… Takže te chápu… Ja toho teď mam docela dost, příjedu odpo a pak jdu vařit… Tak na tebe myslím a držím palce ať to utíká a odpo napisu a kávu si dej ![]()
@Leni112 jedno kafe denne sa nič nestane.. pokiaľ to nie je smrťák ![]()
@Kytičkaaa @Leni112 a aby som vás trošku ukľudnila s tými srdiečkami.. ja som mala poslednú MS v ½ června.. a podľa toho by som mala byť už 7+5.. a podľa včerajšieho UTZ som len 6+1, takže môžem byť rada, že tam
už bolo.. niekedy môže dojsť k oplodneniu neskôr, akoby sme čakali..
hlavne buďte v kľude ![]()
@Kytičkaaa Já jsem se právě vrhla na oběd a ještě dortík, máme dnes mužem výročí, tak mu chci udělat radost.
A k němu bych právě ráda tu ledovou kávičku. ![]()
taky na tebe myslím, uklidňuji se tím, že fakt nejsem sama a to co přesně na den prožívám já máš i ty. ![]()
Ahoj holky, jdu se k vám přidat. V neděli ráno na mě také vykoukly // čárky z testu a sílí to
Poslední MS byla 6.7. ale ovulace až 22 DC… Máme z toho po půlročním snažení velikou radost ![]()
@simanska Já vím, někdy je to větší, někdy menší…Ovu jsem měla 16 DC, ale kdy se přesně zahnízdilo nevím…Tak jako tak budu taky 6+1, dle ms a budu doufat, že to cca sedí, hcg bylo už minulý týden přes 2000, takže vidět tam něco bude určitě, alespoň to.. ![]()
Ale to víš, zítra mi bude líp. Doufám! ![]()
@JituleF Díky, tak ta jedna káva týdně mi snad neublíží.
Zítra se na to i zeptam asi dr. ![]()