Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonym82 To já mam jen v kuchyni 30,4°C, takže vařim na etapy, abych tam nebyla dlouho.
Ale večer je to horší no, bydlíme pod střechou, takže už se nemůžu dočkat min září. ![]()
Jsi nafouklá? Volný tričko a je to. ![]()
@Leni112 ono je to možná tím, že nám to vyšlo opravdu brzy a ty se bojíš se radovat, což mi přijde přirozené… Já jsem fakt šťastná a hrozně si to užívám, ale taky si říkám, že bych si měla dát pozor, abych nebyla popřípadě zklamaná, ale byla bych, tak se modlím, aby všechno bylo v pořádku
Jen odpočívej, ono se ani v tomhle nic nedá dělat..
Hale, asi se mi budeš smát, ale to jsou hormony, ale před chvilkou jsem usnula a vzbudila jsem se a chtělo se mi s toho vedra už brečet.. Je mi hrozně špatně, mám problém dojít na záchod, já už si přeju, aby fakt nebylo to vedro ![]()
@Kytičkaaa To je tím taky, to dlouhodobé snažení.
Já si každé ráno fakt musím říct, jsem asi těhotná, usměju se a začínám s tím den. Ale jsem opatrná. ![]()
My dnes koukali na film a tam umřel pejsek, já řvala jak blázen, brečela bych tak asi i jindy, ale teď je to horší.
![]()
Jinak my máme větrák a ten se nevypíná, jede to furt a během dne se 3× sprchuju chladnou vodou, takže vcelku ok. Dokonce si třeba namočím kapesníček a otírám se tím.
Tak neplakej a šup pod sprchu. ![]()
Holky vy se máte s tím spánkem…naše malá měla děsnou noc, budila se kvůli zubům snad co hodinu (rostou jí čtvreky) takže já jsem usnula až ve čtyři ráno (chlap doma nebyl) a v sedm už milostpaní vstávala..takže naspané 3 hodiny, venku mi na koupáku usnula jen na hodinu, takže odpočinek veškerý žádný…jinak celý den kolem ní kmitám..joo první těhotenství, to byla pohoda..člověk přišel z práce a šel si lehnout…do sprchy, něco snít a pak zas lehnout…prostě jsem řešila jen sebe a v tom to bylo bájo ![]()
@verulicek Joooo, my teď máme jen sebe.
Ale neboj, i na nás dojde. ![]()
Holky já viděla pár stránek té diskuze jak slečna nesnáší lovkyně duchů. Rozbila bych jí držku.
První půlrok jsem neřešila vůbec nic. Pak jsem rok hledala měsíc co měsíc ducha, tolika mi to vzalo, ale i dalo. Pro každou netěhotnou je duch taková naděje, že si to nikdo kdo se déle nesnaží vůbec nedokáže představit. Ta mi hnula.
![]()
@Leni112 no já nevím…jak víte, obě děti máme na první pokus, ale stejně jsem čekala, kdy najdu první náznaky na testu…hold zvědavá ženská..u mě to nebylo o žádné posedlosti..prostě zvědavost ![]()
@štěpánka11 tak já jsem to své zvíře už uložila tak asi půjdu něco zakousnout ![]()
@verulicek já dnes házim smrádě na krk otci a jdu něco zakousnout do restaurace ![]()
@verulicek No jasně, každá jsme zvědavá, ale každá jsme hlavně chtěla být těhotná, takže mi to přijde úplně normální. Ale tak jako tak je to každýho věc a fakt jsem nepochopila, proč tohle vůbec založila. Musela jsem to zavřít. ![]()
@Leni112 já jsem jí tam k tomu taky něco napsala, nesnáší lovkyně a pak napíše, že si jde hladit těhu bříško, aby jí začali kamenovat
no fakt číča no ![]()