Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 Tak to je sranda teda
Tak hlavně, že jsou ty testy a ta krev, že víš, že jsi v tom
Jinak už je neděleeeeeeeeeeeeeeeeeee
To už máme za pár ![]()
@verulicek Tak to je jasný, většinou rovnou píšou, že dřív jak v 8 týdnu nás vidět nechtějí.
Při druhým bych taky možná měla klid a čas, ale takhle se už nemůžu dočkat středy, aby mi řekli, že to alespoň vypadá v pořádku. ![]()
Neříkám, že věřím, že tam bude srdíčko, ale když už minulou středu bylo hcg 2614, tak by něco vidět být mělo. ![]()
@Kytičkaaa No všechno mi to ukazuje, ale já to ještě nevím, ta hlava to pořád nebere.
Jj, už se těším až zítra přetočím kalendář. ![]()
@Kytičkaaa můžu k doktorovi dojít kdy chci
vidím to tak za dva týdny…asi ve středu 26. (to budu 6+5 a mělo by jít srdíčko vidět)
@Leni112 Taky se těším, doufám že budu spát z úterý na středu
Já si to taky nemohla pořádně uvědomit a řekla bych, že teď už je to lepší, ale asi to nejvíc přijde po té kontrole bych řekla ![]()
@verulicek tak to máš dobré, já se musím objednávat dopředu.. Já půjdu k dr teď 6+0 tak nevím jestli už bude
ale byla bych ráda..
@verulicek Já budu na kontrole 6+1, ale neboť jsem měla ovu 16 DC, tak nevím nevím…
@Kytičkaaa To já spim jak zabitá, ale je mi jasný, že vstanu ráno s mužem ve 4 a už budu jen hltat hodiny. ![]()
@Kytičkaaa já jsem si to SKUTEČNĚ začala uvědomovat až v 17tt s prvními pohyby. I ten prvotrimestrální screening mi ten pocit nedal..jako jo, obrázek pěkný, ale dokud to miminko s tebou nenaváže to pouto nějakým tím kontaktem, pořád to bude takové…jakože musíš někomu (přístrojům) věřit, že jsi těhotná..protože jinak bys to zřejmě nevěděla
a ano, veřejně říkám, že kdybych tehdá v prvním trimestru o mimčo přišla, smiřovala bych se celkem lehce…to se přiznám. Prostě pro mě byl mezník ten pohyb, díky kterému už o sobě miminko dalo vědět ![]()
Holky, hlásím se do party. Po dlouhých 4 letech jsem minulý týden objevila // na TT. Jsem po 4. IVF a na kontrolu mám jít až 21.8., takže jesště dlouhých 14 dní čekání!
Podle kalkulačky jsem 4+5 a TP 12.4.2016 ![]()
@Leni112 To já taky nemám problém se spaním, ale když se na něco těším tak to moc nejde no
Už aby to bylo.. Ale ono to snad uteče ![]()
@verulicek Tak každý to prožívá jinak, ale taky sem znala ženskou a ta zase říkala, že začala to dítě mít ráda až když se narodilo, že si pak postupně spolu tvořili vztah.. Ale máš pravdu, že teď je to takové jiné asi než pak budou ty pohyby.. Já teda vím, že jsem celá natěšená a dost to prožívám, ale to budou asi ty hormony.. Ale já jsem hroznej cíťa, tak u mě je jasný to tak prožívat..
Holky mě je tak špatněěě
Nezvracím, ale je mi na zvracení a je mi hrozně ![]()
@Kytičkaaa Já bych se třeba chtěla těšit tolik jako ty, mít teď ze všeho radost a i když jsem taky velkej cíťa, co dokáže brečet na počkání, tak v určitých věcech jsem realista a po životních zkušenostech stojím pevně na nohou. Ale byla bych ráda za nějakou spontánnost a nepřemýšlet furt. ![]()
Já jsem dopoledne dvakrát spala. ![]()
Mně je šíleně teplo a to doma máme 28 °C, což není moc, jsem taková omámená, ale spat moc nemůžu, furt se převaluju.
No a hlavně mám pupek jak v 5. měsíci, mám pocit, že to na mě všici musí vidět!? ![]()