Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
7.8.15 07:31

@verulicek :jazyk: :mrgreen: Tak to mi prijde trosku sileny… :mrgreen: :mrgreen: Ale proc ne. :D
Zvlast ja v byte, budu rada, ze se mi to sem pak vsechno vejde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 07:36

@Leni112 většina těch věcí čekala ve sklepě..postýlka, košík, kočárek…takže jsem neřešila..viděla jsem něco za dobrou cenu, tak proč bych to samé kupovala o pár měsíců dráž jen kvůli pověrčivosti..navíc je rozdíl pustit každý měsíc z výplaty dva tisíce..než dva měsíce před porodem vypláznout 20 tisíc :lol: Mě třeba nakonec komplet výbavička vyšla na 50 tisíc (ale měla jsem tam započítané i věci pro mě - krém na strie, podprsenky a věci do porodnice..) Nutno podotknout, že většina věcí byla z bazaru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže pokud by nějaká prvorodička měla zájem, mohu poskytnout seznam věcí, které jsem kupovala :-D

• Citovat
  • Upravit
8671
7.8.15 08:00

@verulicek To je hrozný!!! 8o Já asi jako hlavně teprv potřebuju slyšet od doktora, že jsem fakt těhotná, že je to fakt v pořádku a vidět to…do té doby ani nemůžu nic kupovat. Čekala jsem na // rok a půl a po tom všem tomu prostě nevěřím. O to víc si nedokážu představit, že bych měla doma už věci jak ty jak píšeš, před vysazením HA a pak by mi tam takovou dobu stály.. :) Proto jsem k tomu zatím tak nějak odměřená. Ale věřím, že až si budu jistá, že je v pořádku, tak to pak začne… :mrgreen:
Na seznam se určitě zeptam, později. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 08:04

@Leni112 no..já jsem si nějak nepřipouštěla, že by to nevyšlo…a vyšlo to napoprvé..u druhého jsem si dělala srandu že si naplánuju věe tak, aby mi to vycházelo se školou a nemusela přerušovat..vybrala jsem si porod v dubnu (i kvůli horku bych nerada chodila s báchorem v létě…březen byl taky super) no a zadařilo se zase. Teď si dělám srandu, že třětí bude 2018 ale pořád ještě nemám vybraný měsíc :lol: čímž se samozřejmě omlouvám dlouho snažícím se. :oops:

• Citovat
  • Upravit
8671
7.8.15 08:09

@verulicek To je přesně ono. Vyjde to hned, řekneš si kdy a je to. Jako je to super. Ale já za tu dobu prošla tolika emocema a zklamáním, že se bojim připustit si štěstí. A proto jakoby čekám co přijde samo, co kdy já sama budu cítit a tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 08:13

@Leni112 tak si to štěstí teď už připusť k tělu :hug: miminku se pak bude i líp dařit ;)

• Citovat
  • Upravit
5299
7.8.15 08:56

My máme kočárek dokonce už v kuchyni :-D Ale to je jen tou naší rekonstrukcí teď, stále přesouváme věcí z místa na místo a kočárek tak nějak nikam nešel, dříve byl v garáži :-) A když jsem to řekla našim a sestrám, tak hned zase probraly miminkovské a těhotenské věci, takže u nás doufám výbavička bude za cenu blížící se nule, bude stačit investovat do plínek :-D
Jo a holky, ráno na testu bylo 3+, takže je to v cajku a zase můžu být v klidu. Já bych asi i byla jinak, ale tento týden jsem se dozvěděla, že sestra ve stejném věku jako jsem teď já čekala a potratila, ani jsem to nevěděla. Tak mě to sebralo jednak z důvodu, že jsem si ani nevšimla, že ji něco trápí, jsem sestra na ho… a druhak jsem se najednou začala obávat, jestli u nás bude vše ok. Bude, musí být. :-)
Leni, nám zatím šly všechny děti ihned, i když jsme se o to ani nesnažili, a teď najednou 11 měsíců snažení. Ale vybral si to prcek dobře, aspoň už je to nejhorší hotovo a teď můžu být, pokud děti dovolí, v klidu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 09:09

@JituleF tak to je fajn že máš kolem sebe lidi kteří se rádi zbaví věcí po dětech..bohužel já jsem v okolí nikoho neměla, jinak bych to brala všema deseti…musela jsem si vše shánět sama. a taky mi pár tisíc udělala výbava látkových plenek (ale po půl roce jsem měla investici zpět a na druhé mám teď vše už nachystané) ;)

• Citovat
  • Upravit
14075
7.8.15 09:12

@Leni112 Já nakupovat do kontroly nebudu, ale pak začnu něco lehce.. Nejsem pověrčivá.. Mě se líbila jedna holčina z jedné diskuze kde psala, že nákupem miminku dokazuje, že mu věří a já mu věřím a tak bych mu i něco koupila :))) Ty by si vydržela až do vánoc? To jsi dobrá :))) Hale já taky nemám ani jedinej pupínek a nemám ani mastné vlasy nic, takže si taky myslím, že by to mohl být kluk :-))) a už víš jak to oznámíš doma? :-))) Jinak už je pááááááááááááááááááááááátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 09:16

@Kytičkaaa já jsem při holce neměla žádnou vadu na kráse,,nakopak bych řekla že mi to víc slušelo..na tyhle teorie nevěřte..jediné, čeho jsem si všimla, že u chlapečků mívají maminky jiný tvar břicha než u holek. Ale to stejně pozná člověk až později když má panděro :-) já nic nepořizuju, vše máme doma..kdyby to byla holka, dokonce jsme našli teď náušnice po ségře od mojeho (první dcera má naušnice po mě) tak kéž by druhá holka…čekají na ni v krabičce :andel:

• Citovat
  • Upravit
8671
7.8.15 09:18

@Kytičkaaa Jako já hlavně určitě podědím od známých, takže to s nákupy nebudu přehánět a předpokládám, že se babičky pak budou moct přetrhnout, bude to první vnouče, takže to nechám na nich. :mrgreen: Ale nevím, jak jim to řeknu, určitě počkam min do 13 tt a neboť svou rodinu mám od sebe 200 km, tak se snadno zatajuje. :lol:
A přítelovi taky ještě nevím, pořád čekám až budu mít něco v ruce. :)
Jj, konečně. :dance: Za chvíli tu bude středa ráno. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 09:20

@verulicek Popíráš tedy všechny informace co si člověk najde na netu. :mrgreen: Proto raději fakt nic nehledám a nečtu, ale je to jen vnitřní pocit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.8.15 09:22

@JituleF Tak u tebe je to taky asi jiné, když už děti máš a víceméně bez námahy. :mrgreen: Já čekám první, takže kdo ví co teprv vytvořim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
7.8.15 09:23

U nás už to bude 11 vnouče (13 i s nevlastními) :-D Takže se to bere jak housky na krámě :-D
Kdyby to u nás byla holka, taky bych jí ráda dala své zlaté náušnice, které jsem dostala jako mimino, ale bohužel jsem je půjčila nevlastní dceři, chodila pořád v různých moderních, s blbým zapínáním, až se jí zezadu potrhalo ucho. No a její maminka jí je vzala a už jsem je neviděla, zase jezdí v bižu, která jí ničí ucho :-( Já bych jí je klidně i nechala, ale takhle mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.8.15 09:23

@Leni112 taky jsem toho dost četla i věřila 3 měsíce že čekám kluka..a vidíš :-D ale chápu, při prvním těhotenství jsem taky furt něco googlila :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex