Poradna duly
Jana Čurdová
My chceme prvního kluka a druhou holku. Ale mě je to vlastně možná i jedno, nebo raději bych prvního kluka a druhou holku, ale na čem mi hlavně záleží a co je nejdůležitější, aby miminko bylo zdravé
No já už oblečení taky vybírám
ale čekám aspoň do první kontroly, ale koupila sem zatím bodýčko a ponožky, aspoň něco ![]()
volala jsem si k doktorovi, sestřička říkala, že můžu přijít kdy chci, netřeba se objednávat…že kolem pátého týdne. Ale to jsem byla i s malou tehdy a neviděl nic..takže tam zajdu ke konci srpna až budu mít čas..jak se jinak máte holky?
@Kytičkaaa taky jsem chtěla prvního kluka..teď když máme Valentinku bych pro ni chtěla ségru ![]()
Ahoj holky, tak já bych se s dovolením také přidala? Termín mi vychází na 8.4., ale tipuji to na apríla, nebo možná už i na březen, zatím všichni byli dříve
Jinak máme dva prcky, 7 a 6 let. Už to taky vědí, takže jména řeší více oni a chtěli by dvojčata kluka a holku
K doktorce jsem byla objednaná už dříve na 14.8., takže to tak nechávám, už by to měl být začátek 7. týdne a tedy doufám už bude něco na ultrazvuku vidět.
@verulicek Jee tak to máš dobrý
Já jdu k dr 12/8 a to budu 6+0 a nemůžu se dočkat ![]()
@JituleF Ahoj
vítej… A gratuluji
Já jdu k dr 12/8 a to budu 6+0 a taky doufám, že už bude něco vidět
nemůžu se dočkat kontroly:-)
@Kytičkaaa Jo, jo, taky se těším, až to bude potvrzené, že je prozatím vše, jak má, ale věřím tomu, že ano. Ale místy vyšiluji jak u prvního
Skoro rok se nám nedařilo, teď jsem se právě objednala na toho 14. k doktorce, abychom se poradily, proč to nejde.
Naposledy jsem si dělala test v sobotu, nejdřív jsem plašila z Mamatestů, ukázaly slaboučké duchy, i když už bylo den po termínu MS, tak jsem investovala do Clearblue a ten mě uklidnil, HCG je určitě dost a stoupá jak má
A už na testy kašlu, nechci se znovu vystresovat.
@JituleF Ahoj Jitule! Super že je tu další člen
jak jsi zvládala mít ty první dvě děti tak blízko sebe? ![]()
@verulicek Přiznávám dobrovolně, druhé jsem nerodila já
Dcera je nevlastní, máme ji ve střídavé péči. Jsou od sebe rok a čtvrt, což je pro ně skvělé, ale mít je tak brzy po sobě by bylo hodně náročné
I když máma to takhle se sestrama měla a obě sestry měly děti po sobě 17 měsíců, takže zvládnout se to určitě dá a po cca 2 letech šílenství vám to vynahradí tím, že se dokážou krásně zabavit spolu.
@JituleF no my budeme mít první dvě od sebe 25 měsíců..a třetí chceme pak taky po dalších dvou letech tak uvidíme ![]()
@verulicek Tak budu držet palce
Já jsem taky vždycky chtěla hodně dětí, u nás v rodině je to normální. Bohužel život se nakonec vyvinul jinak, tak jsem ráda, že aspoň tohle jedno ještě stihnu ![]()
@JituleF Taky jsem se uklidňovala testů od clearblue, že HCG roste jak má
Je to skvělej test.. Já jsem hrozně nadšená a šťastná a už bych nakupovala
Doufám, že bude vše ok
Končím pátý týden a začíná mi růst břicho
Nebo jestli to je jak jsem nafouknutá
Ale je to sranda, že si se objednala, aby jste se domluvily proč to nejde
Já si nakoupila zase tampony..
A kolik máš být dle MS?
@Kytičkaaa Dle MS bych na prohlídce měla být 6+0, tak uvidím, to mi řekne. Tampony jsem naštěstí nekoupila, doufám, že teď zase tak 2-3 roky je nebudu muset řešit
Břicho mi zatím naštěstí neroste, ale prsa narostla, což je u mě docela nezvyk, snad to hned každý nepozná ![]()
@Kytičkaaa břicho je z nafouklosti..ono pak za chvilku ještě splaskne a to pravé břicho přijde až ve druhém trimestru teprve…já mám tady fotku z osmnáctého týdne
(17+5)
@Kytičkaaa já jsem u prvního hadry schovávala zprvu k mamce, aby můj nemyslel, že mi hrabe
My máme z minula Štěpána a holku chceme druhou Marianu/Mariannu - ještě nevím jaký tvar..chtěli bychom druhou holku, ale kluk bude samozřejmě taky bezva