Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
4.8.15 08:28

@Kytičkaaa já jsem u prvního hadry schovávala zprvu k mamce, aby můj nemyslel, že mi hrabe :-D My máme z minula Štěpána a holku chceme druhou Marianu/Mariannu - ještě nevím jaký tvar..chtěli bychom druhou holku, ale kluk bude samozřejmě taky bezva ;)

• Citovat
  • Upravit
14075
4.8.15 09:26

My chceme prvního kluka a druhou holku. Ale mě je to vlastně možná i jedno, nebo raději bych prvního kluka a druhou holku, ale na čem mi hlavně záleží a co je nejdůležitější, aby miminko bylo zdravé :srdce: No já už oblečení taky vybírám :-) ale čekám aspoň do první kontroly, ale koupila sem zatím bodýčko a ponožky, aspoň něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.8.15 09:26

:dance: :dance: :dance: volala jsem si k doktorovi, sestřička říkala, že můžu přijít kdy chci, netřeba se objednávat…že kolem pátého týdne. Ale to jsem byla i s malou tehdy a neviděl nic..takže tam zajdu ke konci srpna až budu mít čas..jak se jinak máte holky?

• Citovat
  • Upravit
verulicek
4.8.15 09:27

@Kytičkaaa taky jsem chtěla prvního kluka..teď když máme Valentinku bych pro ni chtěla ségru :-)

• Citovat
  • Upravit
5299
4.8.15 09:38

Ahoj holky, tak já bych se s dovolením také přidala? Termín mi vychází na 8.4., ale tipuji to na apríla, nebo možná už i na březen, zatím všichni byli dříve :-) Jinak máme dva prcky, 7 a 6 let. Už to taky vědí, takže jména řeší více oni a chtěli by dvojčata kluka a holku :-D K doktorce jsem byla objednaná už dříve na 14.8., takže to tak nechávám, už by to měl být začátek 7. týdne a tedy doufám už bude něco na ultrazvuku vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.8.15 09:42

@verulicek Jee tak to máš dobrý :kytka: Já jdu k dr 12/8 a to budu 6+0 a nemůžu se dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.8.15 09:43

@JituleF Ahoj :mavam: vítej… A gratuluji :-) Já jdu k dr 12/8 a to budu 6+0 a taky doufám, že už bude něco vidět :-) nemůžu se dočkat kontroly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
4.8.15 09:49

@Kytičkaaa Jo, jo, taky se těším, až to bude potvrzené, že je prozatím vše, jak má, ale věřím tomu, že ano. Ale místy vyšiluji jak u prvního :-D Skoro rok se nám nedařilo, teď jsem se právě objednala na toho 14. k doktorce, abychom se poradily, proč to nejde. :-) Naposledy jsem si dělala test v sobotu, nejdřív jsem plašila z Mamatestů, ukázaly slaboučké duchy, i když už bylo den po termínu MS, tak jsem investovala do Clearblue a ten mě uklidnil, HCG je určitě dost a stoupá jak má :-) A už na testy kašlu, nechci se znovu vystresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.8.15 09:54

@JituleF Ahoj Jitule! Super že je tu další člen :-) jak jsi zvládala mít ty první dvě děti tak blízko sebe? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5299
4.8.15 09:56

@verulicek Přiznávám dobrovolně, druhé jsem nerodila já :-) Dcera je nevlastní, máme ji ve střídavé péči. Jsou od sebe rok a čtvrt, což je pro ně skvělé, ale mít je tak brzy po sobě by bylo hodně náročné :-) I když máma to takhle se sestrama měla a obě sestry měly děti po sobě 17 měsíců, takže zvládnout se to určitě dá a po cca 2 letech šílenství vám to vynahradí tím, že se dokážou krásně zabavit spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.8.15 10:09

@JituleF no my budeme mít první dvě od sebe 25 měsíců..a třetí chceme pak taky po dalších dvou letech tak uvidíme :-)

• Citovat
  • Upravit
5299
4.8.15 10:34

@verulicek Tak budu držet palce :-) Já jsem taky vždycky chtěla hodně dětí, u nás v rodině je to normální. Bohužel život se nakonec vyvinul jinak, tak jsem ráda, že aspoň tohle jedno ještě stihnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.8.15 12:57

@JituleF Taky jsem se uklidňovala testů od clearblue, že HCG roste jak má :-) Je to skvělej test.. Já jsem hrozně nadšená a šťastná a už bych nakupovala :mrgreen: Doufám, že bude vše ok :srdce: Končím pátý týden a začíná mi růst břicho 8o Nebo jestli to je jak jsem nafouknutá :nevim: Ale je to sranda, že si se objednala, aby jste se domluvily proč to nejde :) Já si nakoupila zase tampony.. :-) A kolik máš být dle MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
4.8.15 13:02

@Kytičkaaa Dle MS bych na prohlídce měla být 6+0, tak uvidím, to mi řekne. Tampony jsem naštěstí nekoupila, doufám, že teď zase tak 2-3 roky je nebudu muset řešit :-D Břicho mi zatím naštěstí neroste, ale prsa narostla, což je u mě docela nezvyk, snad to hned každý nepozná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.8.15 13:04

@Kytičkaaa břicho je z nafouklosti..ono pak za chvilku ještě splaskne a to pravé břicho přijde až ve druhém trimestru teprve…já mám tady fotku z osmnáctého týdne :lol: (17+5)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex