Poradna duly
Jana Čurdová
@Kytičkaaa taky mě občas dost nepříjemně píchne v podbřišku, ale mam na levém vaječníku cystu asi z clostilu
Jinak mam už chutě a to i přes to, že je mi špatně
a spát teda můžu celý den
u syna jsem za celé těhu, krom pálení žáhy neměla jediný příznak, jsem teď z toho taková vykulená ![]()
@verulicek Já jsem měla 13DPO slabě hnědý výtok a četla jsem, že je to tím jak se miminko zavrtává a sedělo to i na DPO, kolik jsi DPO?
@štěpánka11 Já bych taky furt něco jedla
Děsný no
aha, tak mě kolikrát když se pohnu tak mě tam chytne, tak snad je vše ok… Já jsem těhotná poprvé takže vůbec nevím co je a není v pořádku
a ty už zvracíš nebo máš žaludek na vodě?
@Kytičkaaa jsem 13dpo..a na tvůj dotaz, 90% věcí, které se budou dít, jsou pořádku..
když nezvracíš, je to v pořádku. když zvracíš, je to v pořádku. Když si spavá, je to v pořádku, když nemůžeš pořádně spát, je to v pořádku. když nemáš na nic chuť, je to v pořádku, když bys sežrala cokoliv, je to v pořádku, když se ti víc mastí pleť, je to v pořádku. když ti vysychá pleť, je to v pořádku, když máš záchvaty štěstí, je to v pořádku, když máš záchvaty úzkosti, je to v pořádku..zkrátka, připrav se na vše a nepřipouštěj si, že by se něco mělo pokazit
![]()
@verulicek víš, že jsi dobrá??? Zrovna jsem měla depku a tvůj příspěvek mi hodně pomohl
Chtěla bych mít tolik tvého optimismu
Všechno je v pořádku ![]()
Já mam zatim příznaků dost, ale bojim se, že se díky tomu budu víc pozorovat, jestli je ještě mam
u syna jsem nic takového nevěděla, příznaky žádný - tak jsem to prostě neřešila
navíc jsem si udělala jeden test, zjistila jsem že jsem v tom a nepřipouštěla si, že by se mohlo něco stát. Teď jsem trošku hysterka a bojim se aby tam v podělí bylo srdíčko, budu podle ovu přesně 6 tt, to už by mohlo ne?
@štěpánka11 já jsem u první byla 4+3 - prvorodička no…neviděl ani váček, nic..jen zvětšenou sliznici.. 6+4 už viděl prý srdíčko, ale snímek teda nic moc..takový beztvarý červ
@Kytičkaaa rááádo se stalo ![]()
@Kytičkaaa chceš pobavit? já jsem v prvním těhotenství (já tvrďák! nebrečím ani u filmů) brečela, že jsem si uvařila moc hustou kaši a nebylo už doma mléko na zředění…sem stála u sporáku a slzy mi kapaly…můj došel za mnou, nechápal..a pak mi je pro mléko ![]()
Ahoj holky, dnes jsem 14 dpo a hnědě špiním..udělala jsem ráno test a zatím pořád sílí ![]()
@JituleF já taky myslím, že jo..vzala jsem si ascorutin..asi to bylo po včerejšku, od devíti ráno až do šesti večera jsem trajdala ve městě a zařizovala s malou různé věci…spala jen hodinu tak jsem si ani moc neoddechla
Ahoj holky..já jsem zas dnes dopoledne měla trochu narůžovělého…asi nějaká cévka..protože pak celý den zas nic..prsa občas bolí, test sílí.