Duben 2016 - přidejte se :-)

• Fotoalbum (64)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
5.8.15 18:19

Ahoj holky..já jsem zas dnes dopoledne měla trochu narůžovělého…asi nějaká cévka..protože pak celý den zas nic..prsa občas bolí, test sílí. ;)

• Citovat
  • Upravit
1740
5.8.15 18:45

@Kytičkaaa taky mě občas dost nepříjemně píchne v podbřišku, ale mam na levém vaječníku cystu asi z clostilu :? Jinak mam už chutě a to i přes to, že je mi špatně :) a spát teda můžu celý den :-) u syna jsem za celé těhu, krom pálení žáhy neměla jediný příznak, jsem teď z toho taková vykulená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.8.15 19:29

@verulicek Já jsem měla 13DPO slabě hnědý výtok a četla jsem, že je to tím jak se miminko zavrtává a sedělo to i na DPO, kolik jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.8.15 19:31

@štěpánka11 Já bych taky furt něco jedla :-))) Děsný no :))) aha, tak mě kolikrát když se pohnu tak mě tam chytne, tak snad je vše ok… Já jsem těhotná poprvé takže vůbec nevím co je a není v pořádku :nevim: a ty už zvracíš nebo máš žaludek na vodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.8.15 19:48

@Kytičkaaa jsem 13dpo..a na tvůj dotaz, 90% věcí, které se budou dít, jsou pořádku.. :-D když nezvracíš, je to v pořádku. když zvracíš, je to v pořádku. Když si spavá, je to v pořádku, když nemůžeš pořádně spát, je to v pořádku. když nemáš na nic chuť, je to v pořádku, když bys sežrala cokoliv, je to v pořádku, když se ti víc mastí pleť, je to v pořádku. když ti vysychá pleť, je to v pořádku, když máš záchvaty štěstí, je to v pořádku, když máš záchvaty úzkosti, je to v pořádku..zkrátka, připrav se na vše a nepřipouštěj si, že by se něco mělo pokazit :dance: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14075
5.8.15 20:41

@verulicek víš, že jsi dobrá??? Zrovna jsem měla depku a tvůj příspěvek mi hodně pomohl :kytka: Chtěla bych mít tolik tvého optimismu :-) Všechno je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
5.8.15 20:52

Já mam zatim příznaků dost, ale bojim se, že se díky tomu budu víc pozorovat, jestli je ještě mam :zed: u syna jsem nic takového nevěděla, příznaky žádný - tak jsem to prostě neřešila :lol: navíc jsem si udělala jeden test, zjistila jsem že jsem v tom a nepřipouštěla si, že by se mohlo něco stát. Teď jsem trošku hysterka a bojim se aby tam v podělí bylo srdíčko, budu podle ovu přesně 6 tt, to už by mohlo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.8.15 21:06

@štěpánka11 já jsem u první byla 4+3 - prvorodička no…neviděl ani váček, nic..jen zvětšenou sliznici.. 6+4 už viděl prý srdíčko, ale snímek teda nic moc..takový beztvarý červ :mrgreen: @Kytičkaaa rááádo se stalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
5.8.15 21:06

@štěpánka11 Štěpánko jak je Matěj starý?

• Citovat
  • Upravit
verulicek
5.8.15 21:08

@Kytičkaaa chceš pobavit? já jsem v prvním těhotenství (já tvrďák! nebrečím ani u filmů) brečela, že jsem si uvařila moc hustou kaši a nebylo už doma mléko na zředění…sem stála u sporáku a slzy mi kapaly…můj došel za mnou, nechápal..a pak mi je pro mléko :-D

• Citovat
  • Upravit
14075
5.8.15 21:12

@verulicek :D:D:D tak to si mě fakt pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
6.8.15 07:34

Ahoj holky, dnes jsem 14 dpo a hnědě špiním..udělala jsem ráno test a zatím pořád sílí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5299
6.8.15 08:29

@verulicek To jsi napsala skvěle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
6.8.15 08:30

@verulicek Testy krásné, to bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
6.8.15 08:35

@JituleF já taky myslím, že jo..vzala jsem si ascorutin..asi to bylo po včerejšku, od devíti ráno až do šesti večera jsem trajdala ve městě a zařizovala s malou různé věci…spala jen hodinu tak jsem si ani moc neoddechla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex