Duben 2016 - přidejte se :-)

• Fotoalbum (64)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
4.8.15 13:04

@JituleF Já jsem spíš asi nafouknutá no :( Jee já budu toho 12/8 na kontrole taky 6+0 tak doufám, že už bude :srdce: Doufám no… :-) Já mám malé prsa, ale už se mi taky trochu zvětšily a dost bolí.. Teď jak je vedro tak se necítím úplně dobře a co chudinky co už mají bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
4.8.15 13:36

@verulicek Téda, to jsi měla hodně malé bříško, já v tu dobu už byla jak pučmeloun :-D Na mě to bylo vidět hned, od 11. týdne to šlo už hodně těžko utajit. Počítám teď to bude podobné, za měsíc budu muset v práci jít s pravdou ven :-) Ale teď to ještě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.8.15 13:43

@JituleF no já mám za dva týdny dělat praxi na chirurgii..pak během září ještě interna (to by na mě ještě nemělo být vidět) no a pak vem to čert, dalších 6 týdnů praxe máme dětské a gynekologicko porodnické..tak si tam aspoň udělám očko a ohřeju postel :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5299
4.8.15 13:46

@verulicek Jejda, Ty jsi doktorka? Tak to nám budeš ještě radit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.8.15 13:51

@JituleF nene..při mateřské jsem se rozhodla stát všeobecnou sestrou :-)

• Citovat
  • Upravit
5299
4.8.15 13:55

@verulicek Aha, no i to je super :-) Já jsem si udělala aspoň kurs pro zdravotníky zotavovacích akcí, když bylo synovi cca 2 roky.

Dnes tu byl v práci kolega, stavili se cestou z porodnice se ženou a pětidenní dcerou, pokaždé je to tak neskutečné, jak je to mimino malinké a zároveň dokonalé… Nemohla jsem se vynadívat, už se moc těším na to naše!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.15 14:26

Ahoj vsichni!
Taky se k vam pridavam.
Vcera jsem byla u dr.
Srdicko jste nebylo, ale tehotenstvi potvrzeno, termin vypada na uplny zacatek dubna.

Zatim jako anonym
XYZ

• Citovat
  • Upravit
verulicek
4.8.15 19:06

Holky to je nějaké divné…normálně mě chytla chuť na hrášek..byla jsem si ho koupit a teď ho jím po lžičkách a náramně si pochutnávám (v životě jsem to nejedla a ani by mě to nenapadlo…takový hrášek znám jen z rizota) asi si k tomu udělám aspoň opečený toustový chleba ať si nepřipadám tak divně :-D

• Citovat
  • Upravit
5299
5.8.15 08:37

@verulicek :-D Už chutě? Já mám jen pořád hlad :-D
XYZ vítej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
5.8.15 09:39

Ahoj holky, ráda bych se přidala, dnes jsem v 5+6 podle ms, termín mi vychází začátkem dubna :) doma už mi pobiha skoro tříletý rarášek :) na kontrolu jdu příští pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
5.8.15 10:55

@štěpánka11 Skvělé, vítej a hoď sem pak fotku z ultrazvuku, pokud budeš mít :-) Těším se na další pozitivní zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
5.8.15 13:27

Ahoj holky. Jsem dnes nějaká nafouklá, unavená, nejraději bych si někam zalezla a spala. A taky jsem zaznamenala hustý bílý výtok, ale to by snad mělo být ok. Nejraději bych šla na kontrolu už zítra, snad to do příštího pátku uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
5.8.15 18:09

V pondělí sem hodim fotečku, jdu na utz, snad už bude srdíčko:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.8.15 18:14

@štěpánka11 Ahoj :mavam: Vítám tě.. A těším se na tvou fotečku :)) Já ji sem dám snad ve středu :)) Dneska jsem 5+0 a na kontrolu půjdu a budu 6+0 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.8.15 18:14

@JituleF Také mám bílej hustej výtok.. Občas mě docela silně píchne v podbřišku tak snad je to ok.. Ty jdeš až v pátek? Já jdu ve středu a přijde mi to nekonečný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí