Poradna duly
Jana Čurdová
@štěpánka11 Závidím a držím palce! Ty jsi dnes 6+0, vid? To budu na kontrole taky, snad už bude něco vidět ![]()
Podle ovu 6+0 a podle ms 6+4, ale mela jsem gestacni vacek s embryo už minulý týden ![]()
Tak holky, už máme srdicko! Pak sem hodim fotku, málem jsem se tam rozbrecela ![]()
@štěpánka11 Jupíí, to je nádhera, gratuluji!!! Nemůžu se dočkat fotky ![]()
Ahoj holky, chtela bych se k vam pridat. jsem v 6tt a minuly tyden jsem byla u doktorky a potvrdila tehotenstvi ![]()
ale na srdicko musim cekat az do pristi stredy, je to hrozny to cekani! mam porad strach aby vsechno dobre dopadlo. mimco je neplanovane, prekvapilo nas to, chteli jsme se snazit az tak od vanoc.ale i tak jsem natesena jako blazen ![]()
@LuluZ Gratuluji a vítej
Čekání na kontroly je nekonečné, ale buď ráda, že jsi alespoň přišla o čekání na vytoužené // ![]()
@Leni112 ahoj
tak už pondělí, docela to utíká
jinak se snaz hodně odpočívat, ale bolení břicha na zacatku normální, ale chápu te, občas me to taky vyleka… Ja jdu spát, byla jsem se projít se psem a pak jeste sama a malém to semnou svihlo… Tak si zkus jít taky jeste lehnout..
Ahoj holky, právě jsem se vrátila z praxe..no žůůžo valila jsem všechny oči
jinak já teda doufám, že miminko bude jeno jedno..to by bylo teda velké drámo kdyby byly dvě
ale na štěstí nemáme žádné dispozice. Jinak noc na pytel, malé jsme kolem jedné dávali nurofen ale usnula (a já taky) až kolem druhé…no a 5:30 jsem už vstávala…snad se to zas ustálí. Ono to jak na potvoru je vždycky když člověk potřebuje někam jít ![]()
@Kytičkaaa Já mam každý den v 1 krizi, že si pokaždý lehnu, usnu třeba jen na chviličku, ale hned je mi pak líp.
Ale rozhodla jsem se udělat k obědu pizzu a to se nedá, jen vždy nakouknu a pryč z kuchyně. To byl nápad. ![]()
@Leni112
v tomhle vedru taky pect pizzu
ale závidím, mam chuť
taky bych si utekla domácí, ale nemám věci
dala si mi brouka do hlavy
tak napis recept jak to děláš
jinak ja mam taky tak kolem jedné krizi…
takže te chápu… Ja mam problém v tomhle počasí i sedět…