Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 ty jsi Šikula
ja musím vše podle receptu
kolik davas te mouky? Moc díky… To mas recht, to leda si to víno někde dat:)
@štěpánka11 jeee to je krásný… Závidím
ve st jdu k Dr a budu 6+0 tak taky tajné doufám, ze bude
a kolik ti Dr řekl, ze jsi tt?
@Kytičkaaa ja vím že jsem mela ovulaci před 4 mi týdny, ale na ty fotce mam o dva týdny větší ![]()
@Kytičkaaa ahoj.. fotku nemám, nechcela som.. a s ovu tiež moc nepomôžem.. nikdy som to nesledovala ![]()
@štěpánka11 No Frisco taky zbožňuju a říkala jsem si, že jedno by třeba neuškodilo. A nebo když se od přítele trošku napiju piva…Jen si prostě nedat panáka tvrdýho a tak. ![]()
Taky jsem právě u tety slyšela, že se hlavně řeší jídlo-pití u kojení. Tak uvidím kdy chuť přijde, nepřijde..´
Jinak fotečka krásná, vůbec bych nečekala, že na takovéhle už může mít srdíčko. ![]()
Už tak chci taky. ![]()
@Kytičkaaa Odsypala jsem si 250, ale trošku to pak ještě chtělo, to uvidíš, tu konzistenci. ![]()
Mně ho v sobotu nabízela tchýně, tak jsem se vymlouvala, že v létě mi je po alkoholu moc horko. ![]()
@štěpánka11 píše:
Ovocný, nebo klasika malý pivo, slabý stricek, ja s matyskem těžce ujizdela na brusinkovem friscuono tohle by se melo spíš resit u kojení, kde ti jde všechno do mlika (i když 2dcl piva je na laktaci super ). Jestli máš chuť na ovocný, tak si dej, k mimcu se to nedostane
právě že u kojení je to pohoda..to, co po jednom půllitru máš v krvi se ještě přefiltruje přes mléko a i po dvou či třech pivech, kdyby udělali tvému dítěti krevní test, může z fleku řídit…(jasně, je to jiné u opíjení se, tvrdého alkoholu..) ale já jsem při kojení na akci měla 3 piva - vždy s odstupem dvou hodin (vždy těsně po kojení) ale pohoda. Spíš jsem opatrná v tom těhotenství, jelikož tam přímo koluje tvoje krev plodem.
každopádně věřím, že ani v těhotenství jedno pivo nikomu neublíží
@štěpánka11 jo gratuluju, podle fotky je asi vše jak má být co?
jinak ale má asi nějaký slabý UTZ ne? Já jsem měla s malou fotku 6+4 a zdá se mi taková ostřejší ![]()
@verulicek tam to zase profiltruje krev, teda tak mi to alespoň tvrdí okolí a doktor
jako nemyslim že by malé množství ne - těžkého alkoholu uškodilo, pivo je dokonce zdravý, dvoudecka červeného vína dokonce doporučována, takže si holky dejte do nosu ![]()
![]()
Jinak ten ultrazvuk má takový všelijaký, ale bylo vše hezky vidět, ta fotka je trošku mázlá no:-)
@Leni112
to jsou dobrý ty výmluvy
mě ho taky v sobotu nabízela tchýně a říkala jsem, že si dát jednu tak jsem opilá, že v tom vedru nechci pít
Protože ona by mi nedala trochu
Moc díky, jsi šikovná. Snad jsem neotravovala, já fakt vše dělám podle receptu no :-// Jak se cítíš? Mě bylo dneska o malinko líp, ale stejně mi je furt špatně :-/ Už se těším až to přejde.. Hale to nám to utíká viď?
Za chvíli se ani neotočíš a už je středa ![]()
@štěpánka11
Tak jsem zvědavá co mi řekne dr.. Začínám být nervozní
Snad sem taky budu posílat foto ![]()
@Kytičkaaa No přesně, i ona by mi nalila tři skleničky a sobě jednu. ![]()
V pohodě, hlavně ať se povede, dle mě není co zkazit a pochutnáte si. ![]()
Já jsem dneska celej den sama doma, takže mi ten den neutíká a zrovna dmeska mě pořád něco bolí, píchá, tlačí. Ty křížový bolesti mám šílený, už nevim jak sedět, ležet. ![]()
Takže ještě zítřek, ale taky začínám být nervózní, bojím se, že fakt srdíčko nebude a já budu v háji. ![]()