Poradna duly
Jana Čurdová
@Leni112 Je na tebe nejhodnější..
Moc se těším až budeš zítra vyprávět co manžel, se na to strašně těším, přijde mi to takový dojemný, asi hormony ![]()
@Sandra 1988 Doufám, že zítra budou samé dobré zprávy
A budeme si posílat fotečky ![]()
@Kytičkaaa Tak já ještě stále nevím jestli mu to už řeknu!
Jako pokud bude
a bude vhodná situace, tak ano, když srdíčko nebude, určitě budu mlčet.
Ale určitě se mi taky dost uleví, až to bude vědět.
Jen musí nastat ta správná chvilka. ![]()
@Leni112 ty jo já jsem napnutá víc jak ty
ty si dobrá, že to vydržíš ![]()
@Kytičkaaa Jsem ráda, že to se mnou prožíváš.
Ono to jde samo, fakt se těhotná necítím, kdyby mi bylo zle a zvracela jsem jak alík, tak by to už asi dávno věděl. ![]()
@Leni112 píše:
@Kytičkaaa Tak já ještě stále nevím jestli mu to už řeknu!![]()
![]()
Jako pokud bude
a bude vhodná situace, tak ano, když srdíčko nebude, určitě budu mlčet.
Ale určitě se mi taky dost uleví, až to bude vědět.Jen musí nastat ta správná chvilka.
Taky jsem to chtěla příteli oznámit později, třeba až s fotkou z ultrazvuku v ruce, ale on má docela přehled o mém cyklu. Když jsem to měla dostat tak pořád chodil a říkal: „Už?“ Když už to říkal čtvrtý den, tak jsem si udělala test a na něm slabounká druhá čárka
A sranda je, že jsem si předtím koupila 3 krabičky tamponů, protože měli akci 2+1
![]()
@Sandra 1988 Můj muž vůbec netuší.
A neboť jsem taky koupila vložky na noc a měla je připravený v koupelně, tak usoudil, že ms byla. A já mlčela a mlčím… ![]()
@Leni112 To já jsem také ráda
To máš pravdu. U mě by to moc tajit nešlo, protože sice nezvracím, ale mám celý den nevolnosti a je mi fakt zle, dost často jsem nad záchodem a čekám kdy to přijde
A jemu si stěžuju ![]()
@Sandra 1988 to je vtipný, ale zase je vidět, že jsme na to nemyslely a ono přišlo to příjemné
Taky jsi nervozní ze zítřka?
Tak koukám že se to tady pěkně rozjíždí
my jsme s Matyskem v nemocnici, má něco z tepla a neudržel ani lžičku vody
takže je teď na infuzich, jsem z toho uplne hotova ![]()