Poradna duly
Jana Čurdová
@Ginuš píše:
@Sandra 1988 tak t budu držet palce
Děkuju, zítra podám info ![]()
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 tak to je dobrýTaky jsem nervozní a docela se bojím
Neboj, určitě bude vše ok a zítra si tu povíme samé dobré novinky ![]()
@Anet94 balík s vodama je v pohodě
mamka má pravdu - pokud nejsi nějak riziková z předchozích zkušeností (potraty a tak) tak zdravý plod se v pohodě udrží…co bych měla říkat já, když několikrát za den posazuji dítě na nočník, vytahuju z postýlky, kočárku, jídelní židličky nebo ho tam dávám…a to má 11kg živé váhy
bylo by to něco jiného kdybys byla např. pečovatelka v nemocnici či domově, která tahá pacienty z lůžka na vozík (přičemž pacient ti moc nepomůže a má kolikrát i metrák…
@verulicek děkuju, děkuju
hrozně jsi mě uklidnila
asi na tom fakt něco bude ![]()
@Anet94
Taky si myslím, že balík vod je v pohodě. Je spousta maminek, které chtě nechtě musely v těhotenství zvedat starší dítko a bylo to ok.
Ahoj holky, take se pridavam… Termin bych měla mít 12.7 a posledni MS byla 7.7. ![]()
Oprava 12.4.. ![]()
Příspěvek upraven 12.08.15 v 12:53
@Miranda1 tak se tu scházíme
termín už 12.7.? Ej ty rychliku ![]()
@Kytičkaaa Ja jsen myslela jak nebudu moct dospat a ja nakonec zaspala.
Za dve hodinky uz tam budu, je to neskutecny, je mi jak pred maturitou, ale usmivam se u toho.
![]()
@Leni112 píše:
@Kytičkaaa Ja jsen myslela jak nebudu moct dospat a ja nakonec zaspala.![]()
![]()
Za dve hodinky uz tam budu, je to neskutecny, je mi jak pred maturitou, ale usmivam se u toho.
![]()
Přesně to samé, z nervozity bolí břicho, ale na tváři úsměv. Teď jen ještě přežít do 9 v práci, ale nějak se na nic nemůžu soustředit… Tak ti držím palečky, i ostatním, co jdou taky dnes na konrrolu ![]()
@Leni112 ja se taky tak cítím
ká spala na prd, ale ne kvůli tomu:) písni pak
@Anet94 tak ja píšu, ze bych se bála co
raději bych se pak zeptala Dr