Poradna duly
Jana Čurdová
@Pevca JoJo taky na mě předtím koukali divne a asi se ji to moc nezdálo, furt říkala že je ještě brzy a že uvidíme později. Tak teď když nezacnu spinit nebo něco pockam ![]()
Jooo přesně, já minulé těhotenství špinila už od 5tt, takže jsem na gyndu musela rychle, ale teď klídek a pohoda a doufám, že to tak zůstane!
. Jo a holky nemyslíte, že by bylo lepší založit skupinu na FB? Přijde mi to přehlednější, tu se ztrácím v příspěvcích a v tom, co jsem četla a co ještě ne… Je toho tu fakt dost ![]()
@Miranda1 Ahoj Mirando, vítej, snad jsem Tě napsala dobře do tabulky. 1-2 je 1-2 týdny od početí (ovulace), tedy cca 3-4 týden od poslední MS. 2-3 jsou zase 2-3 týdny od ovulace, stejně tak 3+ (to už je prostě 3 a více týdnů, znamená to tedy, že jsi na začátku 6. týdne. Teď by Ti měl test ukázat 3+, pokud jsi 5+1 a víš, kdy proběhla ovulace a tedy i oplodnění.
@verulicek Jako na té fotce jo, hlavně už jsem skoro šla a ona, že by šla i fotečka, tak ji narychlo vyjela. Byla jsem tak mimo, že jsem zapomněla vůbec něco takového chtít. ![]()
Ale na utz mi natočila monitor a bylo to vidět krásně zřetelně. ![]()
@Ginuš píše:
@Sandra 1988 tak ono i záleží na tom jak vypadá „vajíčko“ pokud je zborcené tak je to bohužel špatné.. Ale ničeho se neboj… Bude to ok
Všechno ostatní je prý v pořádku, jen to srdíčko nebylo…
@JituleF ahoj jasně ovu byla 18.7 takže teď jsem 3+. A to se testuje z jakékoliv moci i během dne?
holky a co čípek nekontroluje někdo? S Anett jsme přišly z jine skupiny snazilek kde se o čípku mluvilo hodně a často, tak se ptam ![]()
@Kytičkaaa Jj, hlavně určují pro srdíčko fakt dost velký časový období, kamarádka ho v 6 tt neměla, až v 8tt a nikdo jí ničím určitě nestresoval, že by tam být nemělo. ![]()
Jinak muž už to ví.
Tak prej jdeme večer na pivo. ![]()
A holky představte si, že tu prší, je to nádhera. Prší štěstí… ![]()
@Miranda1 Teď už můžeš z jakékoli moči během dne. To jsme měli ovulaci skoro stejně
Čípek nekontroluji, počítám, že ho bude zase kontrolovat doktorka v průběhu těhotenství.
@Sandra 1988 jj bude to v pořádku… Neboj.
@Miranda1 já čípek sleduji - večer si zavádím léky a je dlouhý a tvrdý - i když někdy se někde toulá a schovává. Jaký jsem ho měla před těhu netuším ![]()
@Leni112 Super, budeš mít podporu i doma! Tak si to hezky večer užijte
Já chci taky déšť!!! Právě jsem 2 hodiny poskakovala autem po Praze a jak mi včera přišlo, že už si na ta vedra docela zvykám, teď mi to dalo nějak zabrat, a to je asi o 5°C méně než včera. Ale to myslím nesouvisí s těhu, naopak si přijdu, jak kdyby mi těhotenství dodalo sil ![]()
@JituleF Děkujeme, jen teda doufám, že přestane a budeme moct sedět venku.
Nerada bych někam do kouře a hospodský zatuchliny…
Já když jela od dr domů busem, tak jsem se v něm málem uvařila. Už jsem fakt šťastná, že tohle o víkendu skončí a bude akorát. ![]()
Si to užívej, dokud to jde!! Já se bojim, že jak mi je dobře, tak mi pak bude zle. ![]()
Kde prší?… Já neviděla tu, na Jižní Moravě déšť asi tak měsíc… ![]()
@Pevca Vysočina - Třebíč, krásná bouřka tu byla a už prší celých 15 min!
Po 2 měsících neskutečný. ![]()
Se někdo má
. Já mám z toho horka nebo spíše alergické reakce angínu - jak je moc prachu ve vzduchu, tak je to s emnou zlé a proto potřebuji aspoň nějakou přeháňku, jako sůl… a ono nic…
, takže se stěhuju do Třebíče ![]()
U nás je dnes chvílemi pod mrakem, teplota níže, ale dusno. Ale vyhrožují, že by kolem 4. mohla přijít bouřka i sem, kéž by to vyšlo!!!